Bu kadarına da pes

Kadin adamla oral yapiyordu. Ve sevdigimiz bir arkadaşımız kendilerini kaybetmisler o pozisyonda gorduk igrencti

Isyerinde evli bir kadin ve erkegin iliski kurmasi ikisinin de isten atilma sebebidir. Ve ben hamileyken aldatilmis esimden bosanip bu stresle bebegimi kaybetmis biriyim.

Iyy pisutanmazlar... bu kadar rahatlar madm korkularıda yok utanmaları olmadığı gibi...

boş ver
nasıl olsa onların ilişkilerini bilen kişi sayısı çoktur..
herkes kendı işine baksın bence

Sizin ile birlikte kaç kişi gördü ve sizi fark ettiklerinde ne yaptılar ? O kadının da adamın da ne ilki ne sonudur şimdi eşine söyleseniz bebiş var arada üzüntüden düşürebilir kadının eşi onu vurabilir siz en iyisi selamı sabahı kesin o arkadaşınız ile zira gerçek yüzünü şimdi görmüşsünüz çamur atar izi kalır çirkeftir bu tipler.

Ben kimsenin esine söylemem bu bebi ilgilendirmez. Biri de cikmis ordan dayak yiyenleri polise bildiriyor musun demis? Nasil mantigin varsa? Kamuda muhendisim ben ve bu kadin bana bagli calisan bie is arkadasim. Ve is ortamında bunu yapmasi igrenc ozel hayati katmiyorum bile. Etik kurallarina gore bunlari bildirmem gerekiyor ben gidip kocasina mi sikayet edecegim dedim? Sinir olurum tabi kac yillik arkadasim yakistiramadim ve soyledigim an ikisi de isini kaybedecek. Iki kisi daha gordu yanimda onlar da bana bagli calisan arkadaslar

Cok afedersin konunun basinda arabada dedin simdi is yerinde diyorsun ?

gercekten cok zor ve tabi caizse pis bir durumdasin. Allah yardimcin olsun. Soylemesen ilerde sana geri donebilir, soylesen de kendini zaten kotu hissediceksin.

Sizinle birlikte gören arkadaşlarımızla bu konuyu konuştunuz mu? Bence konusun karar verin ve bildirin. Iş yerinde böyle hareketler yapıyorlarsa bu özel hayat degil bence. Hiç mi utanmıyorlar ya... En azından aldatacaklarsa da eslerini bunu ıs yerinde yapmasınlar yapacaklarsa da sonuclarına katlanmalılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…