Böyle flörtöz arkadaşlıkları sevmemMerhabalar..Çok sevdiğim,değer verdiğim,samimiyetinden asla şüphe etmediğim erkek bir arkadaşım benimle ilişkisine çok ani bir şekilde mesafe koydu..Bir gün önce benim ne kadar değerli olduğumu,asla kaybedilecek bir insan olmadığımı,ufak tefek şeylere alınsam bile ertesi gün gelip konşabildiğimi ve bu özelliklermi çok sevdiğini söylerdi..
Yani bazen aramızda flörtçe muhabbetler oluyordu..Belki de birbirimizden hoşlanıyorduk.Ama ben mantıken onunla olunmayacağını biliyordum.Evliliğe bakış açımız,değer yargılarımız vs çok farklı.
Ama bir ortama girdiğinde gözün ilk onu arar ya,ya da bir şarkı söylersin aklına ilk o gelir..Öyle bir ilişkimiz vardı.Arada bir benim ona argo konuştuğum olurdu,yani böyle hafif argolarr..O da çok gülerdi..Alınıp alınmadığını sorduğumda ,”Ben sana alınır mıyım güzelim,kıyamam ki ben sana “derdi..
Yani rahattık..Birlikte gülerdik,eğlenirdik.
Ama son zamanlarda benden hoşlanan ve benim de kararsız olduğum bir kişiyi anlattım.çok bozuldu,elini sallasan ellisi boş ver onu,sakın adım atma demişti.
Bir de kamp planımız vardı,ben gelmek istemedim geçerli mazaretlerim vardı çümkü.
Bir gün de şakayla rüyasında beyaz gelinliklerle ona doğru geldiğimi filan söylemişti.
Arada bir benimle uğraştığın gibi başka erkekler de var öı diye filan sormuştu.
Bana kalırsa bir şeyler vardı ama ben hep görmezden geldim.Belki de çok aşığım ama olmaz,yapamam dediğim bir insan..
Bir kelimeme küstü.Telefonlarıma bakmadı,gittiğimde konuştum ama tatmin edici bir cevap alamadım.Bundan sonra böyle mesafeli olacam sana karşı.Böyle bir karar aldım dedi.Peki küsecek miyiz dedim,hayır böyle olacağız dedi.Ama küs gibi..Aynı ortamda her şeyde beni es geçiyor.Konuşkan biri olduğuiçin muhabbetler onun etrafından dönüyor.Bana gelince pas.Beni görmemek için elinden geleni yapıyor..
Ve bu durum canımı çok sıkıyor..Canım arkadaşım ellerimden kayıp gidiyor..
Bir saniye, ben mi yanlış anladım ki? Sizden hoşlandığını bildiğiniz, hatta zaman zaman sizin de onunla flörtvari davranışlarda bulunduğunuz birine başka bir adamdan hoşlandığınızı mı anlattınız??Merhabalar..Çok sevdiğim,değer verdiğim,samimiyetinden asla şüphe etmediğim erkek bir arkadaşım benimle ilişkisine çok ani bir şekilde mesafe koydu..Bir gün önce benim ne kadar değerli olduğumu,asla kaybedilecek bir insan olmadığımı,ufak tefek şeylere alınsam bile ertesi gün gelip konşabildiğimi ve bu özelliklermi çok sevdiğini söylerdi..
Yani bazen aramızda flörtçe muhabbetler oluyordu..Belki de birbirimizden hoşlanıyorduk.Ama ben mantıken onunla olunmayacağını biliyordum.Evliliğe bakış açımız,değer yargılarımız vs çok farklı.
Ama bir ortama girdiğinde gözün ilk onu arar ya,ya da bir şarkı söylersin aklına ilk o gelir..Öyle bir ilişkimiz vardı.Arada bir benim ona argo konuştuğum olurdu,yani böyle hafif argolarr..O da çok gülerdi..Alınıp alınmadığını sorduğumda ,”Ben sana alınır mıyım güzelim,kıyamam ki ben sana “derdi..
Yani rahattık..Birlikte gülerdik,eğlenirdik.
Ama son zamanlarda benden hoşlanan ve benim de kararsız olduğum bir kişiyi anlattım.çok bozuldu,elini sallasan ellisi boş ver onu,sakın adım atma demişti.
Bir de kamp planımız vardı,ben gelmek istemedim geçerli mazaretlerim vardı çümkü.
Bir gün de şakayla rüyasında beyaz gelinliklerle ona doğru geldiğimi filan söylemişti.
Arada bir benimle uğraştığın gibi başka erkekler de var öı diye filan sormuştu.
Bana kalırsa bir şeyler vardı ama ben hep görmezden geldim.Belki de çok aşığım ama olmaz,yapamam dediğim bir insan..
Bir kelimeme küstü.Telefonlarıma bakmadı,gittiğimde konuştum ama tatmin edici bir cevap alamadım.Bundan sonra böyle mesafeli olacam sana karşı.Böyle bir karar aldım dedi.Peki küsecek miyiz dedim,hayır böyle olacağız dedi.Ama küs gibi..Aynı ortamda her şeyde beni es geçiyor.Konuşkan biri olduğuiçin muhabbetler onun etrafından dönüyor.Bana gelince pas.Beni görmemek için elinden geleni yapıyor..
Ve bu durum canımı çok sıkıyor..Canım arkadaşım ellerimden kayıp gidiyor..
Ya hayır,ısrarla kendisi sordu..Onunla yapamayacağınızı biliyorsunuz. Ama ilgi ve flört durumuda hoşunuza gitmiş. Oda muhtemelen zamanla bağlanmış size belki olur diye.
Şuan mesafe koyuyor bence kendisine gelebilmesi için. Yakınızdayken normale dönemiyor olabilir. Ayrıca ilgisi olduğunu hissedip başkasını anlatmanız fazla bencil geldi. Daha çok ilgi göstersin mi istediniz. Doğru olanı yapmış.
Son cümle şöyle olmalıydı ‘canım ilgi iltifat kaynağım ellerimden kayıp gidiyor’
Evet,sizin bildiklerinize göre benim yaptığım çok ayıp.Ama o evliliğe karşı olan,özgür kalmak için boşandığını söyleyen,Hiç kimsenin tek eşli olmadığını söyleyen bir insan.Ben onunla olan arkadaşlığıktan mı yoksa başka bir şeyden mi hoşlandığımı tam çözemediğim için onunla ilşkide kalmaya devam ettim.İsteyen söyler.Bir yolunu bulur,konuşur..Ben son zamanlarda anlattım böyle şeyleri .Öncesinde değil yani.Hatta onunla aramda vir şeyler olmasını o kadar istedim ki olmayınca önüme baktım.Bir saniye, ben mi yanlış anladım ki? Sizden hoşlandığını bildiğiniz, hatta zaman zaman sizin de onunla flörtvari davranışlarda bulunduğunuz birine başka bir adamdan hoşlandığınızı mı anlattınız??
E yuh. Adam haklı.
Siz pohpohlanıp, prenses gibi (!) hissettirilmeye alışmışsınız, ama etrafınızda bulunan insanların da duyguları, kalplerinin olduğunu unutmayın. Yaptığınız çok ayıp
Senden hoşlanan var mı diye ısrarla sordu. sizde mecburiyetten öyle zorladı ki sizi söylemek zorunda kaldınız. Öyle mi? Ya birisi var benden hoşlanıyor bende kararsızım zorla öğrendin mutlu musun şimdi mi dediniz.Ya hayır,ısrarla kendisi sordu..
Benim köpeğe çevirmek gibi bir niyetim hiç olmadı.Ona değer verdim belki de hoşlandım ama olmayacak bir ilişki olduğu için arkadaşlığı seçtim..Genelde kendinden hoşlanan adamı köpek eden kızlar ilgi ondan kesildiği saniye adamın kıymetini anlıyor,sizin gibi.
Sonra aslında şöyle iyiydi,böyle olurduk,bilmem ne...ibre tersine dönüyor:)
O yüzden birilerinin peşinde çok koşan kizlara da kamu spotu olsun konu..bir anda bir şeye bozulun,çekin kendinizi geri. İlgisini kaybeden erkeğin gözünde bir anda elden giden mücevher muamelesi görmeye başlarsınız.
Evet söylemek işime geldi,ısrarını bile beklemedim.Çünkü o da kızlarla yediği her haltı anlatan birisiydi..Buna rağmen belki gelir diye bekledim.Ondan ümidimi kestiğim anda başkalarına yöneldim.Bununla da onun bu yaptıklarına karşı onur duydum..Senden hoşlanan var mı diye ısrarla sordu. sizde mecburiyetten öyle zorladı ki sizi söylemek zorunda kaldınız. Öyle mi? Ya birisi var benden hoşlanıyor bende kararsızım zorla öğrendin mutlu musun şimdi mi dediniz.
Israrla sorsa da yok deyip kapatabilirdiniz. İşinize gelmiş kabul edin.
Ama herkesle flört ediyor,ben bana özel olduğunu bilemem ki.Adam koşmuş daha ne yapsın, görmezden gelmişsiniz.
Kadınlar klübünde eleştirilenlerin ilk yaptığı şey de yapılmış.Evet,sizin bildiklerinize göre benim yaptığım çok ayıp.Ama o evliliğe karşı olan,özgür kalmak için boşandığını söyleyen,Hiç kimsenin tek eşli olmadığını söyleyen bir insan.Ben onunla olan arkadaşlığıktan mı yoksa başka bir şeyden mi hoşlandığımı tam çözemediğim için onunla ilşkide kalmaya devam ettim.İsteyen söyler.Bir yolunu bulur,konuşur..Ben son zamanlarda anlattım böyle şeyleri .Öncesinde değil yani.Hatta onunla aramda vir şeyler olmasını o kadar istedim ki olmayınca önüme baktım.
E o arkadaşlığı secmemiş işte. Açık açık da belli etmiş, her hareketiyle,her tavrıyla.Benim köpeğe çevirmek gibi bir niyetim hiç olmadı.Ona değer verdim belki de hoşlandım ama olmayacak bir ilişki olduğu için arkadaşlığı seçtim..
Merhabalar,birinin kalbini bile bile kırmak olmasını istediğim en son şey.Gerçekten ondan uzun bir süre emin olamadım.Olsaydım böyle olmazdı.E o arkadaşlığı secmemiş işte. Açık açık da belli etmiş, her hareketiyle,her tavrıyla.
Gayet de anlamışsın adamın sana olan ilgisini. Ama hiç utanmadan, onun da bir kalbi olduğunu umursamadan senden hoşlanan adamdan bahsedip yapacağın seçim hakkında konuşmuşsun.
Azıcık empati yap lutfen
Başlığa bak, bu kadarını haketmiyorum.
Sanki adam ne yaptı ki???
Kalbini kıran,olmayacak aşkına mesafe koymak istemiş. Sana sovmemis, seni dovmemis. Ne yapmış da 'bu kadarını haketmiyorum' olmuş???
Bence çok daha fazlasını hak ediyorsun,ama efendi adammış,yine çizgisini bozmamis.
Adamın kararına saygı duy,biraz uzak dur. yazdığına göre yaşın 31, adamın vaktini çalma. Bırak senden uzaklaşsin,belki kalbini yeni insanlara açar da mutluluğu bulur .
Madem o senin "can arkadaşın" onun iyiliği için yap bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?