Neden özlüyorsun biliyor musun?
Çünkü hala seviyorsun. Dile kolay üç sene.
Neden bıraktığına gelince, belki daha iyi olacağını düşünüyorsun ama o senin yanında olsaydı sana destek olsaydı daha güzel olmaz mıydı?
Yani ayrılık yerine onunla sorunlarını konuşsaydın destek olmasını isteseydin. Şu ara sıkıntılı olduğunu söyleseydin yanında olmaz mıydı sanki.
Bence bu türlü konuşsaydın. Eğer hala hata yapıyorsa seni üzüyorsa bir süre uzak kalmalıydın ondan.
her ilşkide sorunlar bunalmalar var bence böyle uzun sürelik bi ilşkinin bitme sebebi bu olmamalıydı
sanki düzelmeyecek gibi geldi
ailemden de kaçmak istiyorum dedemle ananem yazları köyde kalıyorlar karadenizde çok güzel bir yer tek hayalim şuan yanlarına gitmek bilet bakıyorum :'(
Gecen gun bitirmemis miydin sen?
hayır başkasıyla karıştırdınız sanırım
en azından bi süre düşünmek istediğini söyleseydin ara verseydiniz bi anda ayrılmasaymışın çünkü ortada sebebiniz yok sırf bunaldın diye sevdiğini kaybetmişin
sanki düzelmeyecek gibi geldi
ailemden de kaçmak istiyorum dedemle ananem yazları köyde kalıyorlar karadenizde çok güzel bir yer tek hayalim şuan yanlarına gitmek bilet bakıyorum :'(
Hic sanmiyorum simdi arattirma bana eski konularini:)
bi an daha geçenlerde barışmak adına haklı olduğum halde adım atan bendim
dengem bozuldu :/
Hic sanmiyorum simdi arattirma bana eski konularini:)
olabilir belki geçici bunalımdasın deprsyondasın ama bu hayatındaki anlamlı kişileri kaybetmen için sebep değil ki seni aldatmamış ne biliim anlaşamadığınız büyük bi konu yok din mezhep siyasi ayrılığınız yok neden 3 yıllık koca ilşki bitsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?