Bu kadın artık bizi delirtcek!!

Canım amcanla konuş durumu anlat
Onun güzel bir azara ihtiyacı var bu nasıl bir vicdansızlık benim Teyzem in kızı var ve bebeği olmuyor geçen bayramda benim kucağımda bebeğim kız kardeşimi de hamile görünce hüngür hüngür ağladı ve bizde onunla birlikte ağladık Rabbim tez zamanda biraz vicdan versin ki böyle davranması çok ukalaca canım

koskoca kadın ama aklı kıt malesef...babaannen sert bir şekilde uyarsa olmaz mı...o yapamazsa sen yap...

yarısına kadar anca okudum dayaklık o kadın söylim...

o kadın susmaz bence çabalamayın... Allah onu bildiği gibi yapsın bebeğine yazık olmasın ama yinede hamile ne denir ki ciddiye almayın...

Aynen derse desin. Gerekirse evet kıskançlık tan çatladık dersiniz. Size soran olursa yaptıklarını anlatın. Eşşek degillerse çocuğunu kaybeden kadının psikolojisi ni anlarlar anlamiyorlar sa boşverin .

Hayattaki tek başarısı ve övünç meselesi hamile kalmak olunca insanın eh tabi olacak o kadar
Hamile kalmak eğer biyolojik olarak bir sağlık sorunu yoksa bir insanın yapabileceği en basit şeylerden birisi. Çok özel bir şey olsaydı eğer dünyadaki her kadına bahşedilmiş olmazdı. İşin ondan sonrası mühim, ki senin yengen bu kafayla o doğurduğu çocuklara ne verecek merak ediyorum. Bu kadar sığ, empati yoksunu, acımasız, vicdansız, cahil birisi bir bebeğe ne verebilir ki? İşte o yüzden o başarısı saydığı çocuklar hayattaki en büyük başarısızlıkları haline gelecektir emin ol.
Şahsen ben böyle bir annem olsun istemezdim, insanların yaralarına tuz basıp vampir gibi acılarından beslenen birisi çok iğrenç ya!
Bu sebeple o yengeyi halandan uzak tutun hep birlikte. O amcaya da söyleyin, kendi kanın kardeşin biricik karın yüzünden üzülüyor al karşına konuş ya da bizim aile ile muhatap etme.

böyle bir kadının bebeği olmak istemezdim!
inanın çocukları annelerini anlayacak yaşa geldiğinde üzülecekler. o yüzden bırakın ne hali varsa görsün. hatta o yokmuş gibi davranın..

Sinir oluyorum şöyle acıdan zevk alan gözü doymaz insanlara bence baya baya azarlansın siz değil de daha bi büyüğünüz ve sesi kesilsin terbiyesizin

Benim de çocuğum olmuyor tedavi oluyorum. Kimse bişey demiyor ama ben buluttan nem kapmaya hazırım. Bir de böyle bir insana denk gelsem herhalde tüm hırsımı çıkarana kadar...

şiddete karşıyım, ama hala tam dayaklıkmış..
Böyleleri aynı acıyı yaşamadıkça iflah da olmazlar.
Amcası eşini korur diyorsunuz da diğeri de kardeşi.
Ya bu durumu amcaya anlatın ve mesajları da gösterin ya da kayınvalide faktörünü devreye sokun..
Ya da ipleri koparın bir daha bağlamamak üzere.
Çevresindeki bütün akrabalarınıza anlatın durumu, herkesten işiteceği laflar belki kendine getirir..
Allah ıslah etsin.

İma olunca anlamamazlığa vuruyor belli ki babaannen oğlunun yanında geliniyle açık açık konuşsun
Oğlunun yanında konuşsun ki ilerde annen böyle dedi diye iftira atmasın

Fesat
Görmemiş hamile kalmış bir de uzun eşek mi oynuyormuş. Siz de onun moralini bozuk "ay yenge ne oldu sana, yüzün şişmiş, çok kilo aldın, hamilelik sana yaramadı" falan deyin Hak etmiş böyle davranışları.

Önce bir güzel cilalayip sonra da , Direk kovarım. Bu tür insanlar hayatta hiç bir amacı olmayan insanların zaaflarin dan, üzüntülerinden beslenen asalaklardan başka bişey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…