Bu kadın artık bizi delirtcek!!

Bebek acil kürtaja alınmış
Sen, o zalimlerin işlediklerinden, sakın Rabbinin habersiz olduğunu zannetme! O, sadece onları, dehşetinden gözlerinin donup kalacağı bir güne ertelemektedir.” (İbrahim, 14/42)

allah kimsenin ahını kimsede koymaz, ya bu dünyada ya ahirette alır haklının hakkını.
bence şimdi yengenizle ilgilenme zamanı ki bilsin nasıl bir ah aldı...

Yengenin bebeği mi?
Evet. Alt tarafı üşütmüştü ama ateşi çok çıkmış bi anda doktorlar filan şaşırmış bebek doğsa da büyük ihtimalle sakat doğardı şimdi anneye de zarar veriyor demişler kanaması da olmuş hemen almışlar. ne kötü günler... Ne çok bebek ölüyor... Allah sabrını verir, şifa verir umarım ona.

Iyi demissin gerizekaliya. Başkasının uzuntusunden nemalaniyo kadına bak. Izin verme. Halan dese kıskanıyor olur sen var ağzının payını suna. Sen ne düşüncesiz kadınsın kadın daha yeni düşük yaptı vs de. Çocuklarından çok ovunurse de Allah hayorlisini versin bakalim ilerde hayırlı olacaklar mi falan de. Sinir olurum ben böylelerine yaa. Kadına bak. Normalde böyle şeyler denmez ama sen de. O ondan anlar ancak

Diyecek birşey bulamıyorum...
Anasının densizliğinin bedelini minik yavru ödüyor sanırım...
Allah geride kalan çocuklarına uzun ömür versin, yengeniz de bu olaydan sonra az biraz empati ve vicdan sahibi olur dilerim.

Filmlerdeki kötü karakterler olur ya neydi adı hah erol taşın kadın versiyonu cadoloz gelin, gebertmek istedim şuan kadını.

Siddete karsiyim ama valla bunlar sopalikevire cevire dovecenuzuldum yinr olur bebegi cok genc daha

Kov evden terbiyesiz kadını. Ay sinirim tepeme çıktı. Bebeği doğurunca da saçını başını yolardım ben o hadsizin. Halana çok üzüldüm ben de düşük yaptım çok iyi anlıyorum onu.

tam çözüm için bi mesaj yazıyodum ki "bebek düşmüş" mesajını gördüm.

konu şimdi benim için değişti. tabi ki bebiş için üzüldüm ama, bence yengene destek de olmayın, hatta geçmiş olsun bile demeyin. hatta ilk fırsatta "eeee yenge, demek ki temiz kalpli olmak lazımmış....vb." tarzında şeyler söyleyin.

ben, "Allahtan bulsun, büyüklük bende kalsın" mantığına tamamiyle karşıyım arkadaş. haddini ve hatasını bilecek. elbet karşısına geçip göbek atın demiyorum ama bence tavrınızı da koyun. geri adım atmayın. çünkü böyle insanlar kolay kolay "başkasına ettim, şimdi de ben çekiyorum" demez. zaten o zihniyette olsa, ilk adımı atıp, "bi hata ettim. sana çok yüklendim. allah da cezamı verdi. hakkını helal et" diyip, halanızın elini ayağını öpmesi lazım.

yine diyorum, geri adım atmayın.

Tam Allah her şeyi görür hak ettiğini bulur yazacaktım ki bebeği kürtaja alındı yazdığını gördüm. bnce kemdi haline bırakın anlasın yediği haltı.bu tipler ne yaparsın yao anlamaz gerçi ama bir ihtimal belki anlar .Sonra da siz deyin demekki ne oldum değil ne olucam demeli yenge diye söyleyin mutlaka. Keyfi bir durum yok sonuçta ortada belki halaniz psikolojik baskıyla düşük yaptı bilemeyiz, sebep olmuş olabilir yengeniz.o nedenle haddini bildirmek lazım.

bebegi icin üzüldüm onun hiç bir suçu yok Allah annesinin kalbine merhamet versin.

Rabbim halana en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla bir evlat nasip etsin, yengenize yorum dahi yapamıycam dikkate almayın muhatap olmayın. ....

Ben olsam lafı tıkar ağzının yapayını verirdim. Hakan yapmıyorsa sen yap, yüzüne vur ve sustur bence.

Bebeğini kaybetmiş anneye hiç öyle laflar edilir mi? Neyin egosunu yaşıyor kadın sanırım içinde başka kinler var bu şekilde intikam alıyor. Ama ortada bi ölüm var yahu hiç mi korkmuyor böyle büyük büyük laflar ediyorum başıma bişey gelir diye.

Allah fesat yengeyi düşman başına vermesin

Yaaa.... Allah'ın sopası yok demek istemiyorum o masum yavru yüzünden ama, şimdi baksın bakalım halanın yüzüne bakabilirse.
Halanın canını Allah'ın verdiği canla yakan kulunu cezasız bırakır mı Rabbim?
İlahi adalet var gerçekten. Hep derim, anne babaların günahını çocukları öder...
Yengenin 3 çocuğu varmış zaten daha uğraşmasın bir zahmet. Gerçi bu kötü kalbiyle daha da hırslanır şimdi doğurmak için.
Sadece masum sabi cennette bekleyecek ailesini, ona da çok üzülmeyelim çünkü Allah katında bir melek oldu, tertemiz ve masum bir melek şimdi.

Böyle insanlar için hiç inceden inceye düşünüp tartmayın laflarınızı
Ağır konuşun, yaptığı şeyi yüzüne vurun herkesin içinde
Çok ciddiyim yapın bunu, hak ediyor

Ne denir ki buna Allah'ın adaleti mi?
Adaletin ne zaman tecelli edeceği belli olmuyor işte.
Bebek için çok üzüldüm ömrü yokmuş. Ama yengenin bundan ders çıkaracak bir insan olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa halana psikolojik işkence yapmazdı. Nazar deydirdi bile diyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…