Bu kadın artık bizi delirtcek!!

O dogurduklarini kendi yaratmadi. Allah onu sinamasin evlatlariyla...kendi kudretleriyle elde etmis gibi davranmalarina deli oluyorum boyle insanlarin!

Kov evden terbiyesiz kadını. Ay sinirim tepeme çıktı. Bebeği doğurunca da saçını başını yolardım ben o hadsizin. Halana çok üzüldüm ben de düşük yaptım çok iyi anlıyorum onu.

Sakınan goze cop batarmis. İnsallah yengeniz evlat acisi yasamaz ama yaptiklarida yanina kar kalmaz
Sınamış zaten. Yengesini acil kürtaja almışlar, doğsaymış sakat doğarmış zaten.

Allaha sukur hic bi zaman rabbimin verdigi canla, bebegimle kimseye hava atmadim.. biz kullarin haddine mi karnimizdaki canla ovunmek..

Sınamış zaten. Yengesini acil kürtaja almışlar, doğsaymış sakat doğarmış zaten.

Çooook şaşırdım. Konu acılalı ne kadar olmuş ki. Bügün açılmış daha. Aksamina kotu yenge kurtaj olmak zorunda kalmis. Gerçetenin çok üzüldüm ama yengeye ders olmuştur artık. İnsan bir allahtan korkar yahu.

Hiç sanmam ders olduğunu. Senin gözün kaldı der, bir daha hamile kalır.

Iletisimi kesin adam yerine koymayin, konusursa yuzune bakmayi ararsa acmayin ne kadar iletisim sekliniz varsa silin engelleyin kapatin. Evinize gelirse yuzune bakmayin kapiyi acmayin, insan gibi davranmayi insanlarin yaralarina tuz basmamayi ogrenir belki, birde 3 cocuk annesi olacak icine seytan mi kacmis ne , ne zevk aliyor
zaten bebegini kaybetmis gariban kadini uzmekten cidden seytan kacmis icine.

Evet ya insanda bi allah korkusu olur. Ben olsam ay nazar değer diye gıkımı çıkarmazdim. Resmen bed dua istiyor kadın.

Şu sitede dert namına ne okuduysam hepsi allak korkusu olmayisindan...
Karisini aldatanda allah korkusu yok
Gelinine hayati zehir edende allah korkusu yok
Sapikda tacizcide o pislik üvey annede allah korkusu yok...
Allah korkusu olmayanla karsilastirma rabbim...

O cocugu kendi mi var etti sukursuzluk verilen nimetin emanetin yok olmasina sebep olur... rabbim onun cocuklarindan cikarmasin o kadinin gunahini... yine bu sitedeki bi cok dertte sukursuzlukten... rabbim sukreden suurlu kullarindan eylesin...

Stv deki ibretlik hikayeleri çekiyorlar ya bu da ibretlik fimlerdeki kadınlara benziyor. Sonunu iyi görmüyorum.

bu nasıl bir ilahi adalettir.bebeğe tabiki üzüldüm ama yengenin bu şerden bir ders çıkarması gerekir ve bunu o cahil kafasıyla asla çıkaramaz.bence kesinlikle susmayın.yaptıklarını ona anlatın mesela halaya evlatlık alın dediğini herkesin hamileliği benim kadar kolay geçmiyor dediğini...hala kesinlikle geçmiş olsuna aramasın sitemlenirse vursun yüzüne...bunları yapmazsanız eminim halanız için nazar etti o yüzden düştü bebeğim diyecek kendini hiç ama hiç sorgulamayacak

Herkesin içinde sakin sakin "Yenge halamın başına şunlar şunlar gelmişken sen bunu bunu bunu dedin. Bunu duyan biri senin kötü kalpli olduğunu düşünür" deyip susun. Açık ve net. "Bize paşa doğurmayacaksın" deyince onun kötü niyetini anladığınızı fark ettiğinden emin değilim. Bence her vukuatında biri ona söylemeli.

benim halam daha gencecik çıtı senin gibi kart horoz değil de daha on tane cosugu olur...hmmm bu arada 35 yaşta cok genc ama onu sinir etmek için.garibim halan pek sessiz halanı üzüyo kıskanıyorda anladıgım kadarıyla sen başabaş cevap ver ona çatlasın

ben olsam kolundan tutar dışarı çıkarırdım. Terbiyesiz kadın. Zaten düşük yapmak başlı başına bir travma.

valla kaşınıyor fena halde bu kadın, ama sabredin bence sonuçta aileden yani, sen de ona ibretlik hikayeler anlat biraz, işine gelmeyen şeyler anlat, insanın kullandığı cümlelere dikkat etmesi gerektiğini başkalarının üzerinden örnekler vererek anlat, siz anlatın onu pek konuşturmayın, kaale de almayın yoksa sinirden kudurtur böyle tipler hasta eder insanı.

hic kimse yasattigini yasamadan olmezmis...Allah islah etsin...Rabbım kımseyı şeytana uydurmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…