bu kadın aşırı oyuncu napıcam kızlaaarrr

Kayinvalidenizle iliskiniz dert tamam da faturayi assa ne asmasa ne? Sanki sizde de var gibi hata.Buna kafayi takiyorsaniz isiniz zor
Ben zaten faturaya takmadım kafayı. Sorun ne biliyormusunuz bir iyilik yapar herkese anlatır. Bir kaç zaman sonra ne diyeceğini hemen yazayım "Nazlı daha faturalarını alamıyor onu bile ben asıyorum kapılarına" gerçekten bunu söyler çünkü böyle laflarını çok çok çok duydum. Lafını yapmasa hiç umrumda olmaz ama işte

Ay ama siz de yani, kapıya astığı faturadan kavga mı çıkartılır allasen.
adamın ne günahı var ayrıca bu konuda
derdiniz neyse kadına siz söyleyin

Belki bircok konuda haklısınızdır bilemiyorum ama yazdiğiniz konuda hakli bulamadim sizi. Faturayi kapiya asmış diye gece gece adam daha eve gelmemisken mesaj atip annene söyle faturayi asmasin bidi bidi yapmak sadece seni haksız gösterir. Kaldiki assa nolur isin suyunu cikartmamak lazim ama illede asmasin diyorsan, istemiyorsan gidip kendin söyle kvne bunu. Bir kelime etmek için bile esinize yetistirip bidi bidi yapmayin cok can sıkıcı.

sizi bu dereceye getiren nedir bilmiyorum ama bence kimsenin yanında bu konudan bahsetmeyin. gülünç, kavga çıkartmaya meyilli, geçimsiz olarak anlaşılırsınız. bizim de kapıya faturalar bırakılıyor, faturaları kesen adam mı, site yönetimi mi binadan biri mi hiç düşünmedim bile. isteyen istediği yere gidip eda faturalarını almıyor ben bırakıyorum diyebilir, fatura bırakmak bu altı üstü, hayat kurtarmak değil. bu devirde kağıttan fatura takip edip tek tek ödeyen insan var mı ki? otomatik ödeniyor, gidip hiç bir yerden fatura toplayamam, ama bunun üzerinden biri kahramanlık ilan edecekse ben engel olmayayım, mutlu olsun ne kaybederim

Ablan olarak söylüyorum lütfen asla ama asla eşine annesini kötüleme simdi biraz kirgin olsalar da onlar barışır ve bir zaman sonra kavgacı, geçimsiz sen olursun.şu fatura olayında öyle saçmalamışsinki,Kv kozu altın tepside vermişsin tuzaklara gelme her yapılanı eşine söyleme politik ol biraz....

Duyarsiz olmaya calis.Bi yastan sonra kimse degismez,sen yiprandiginla kalirsin.Esini de zora sokmamis olursun.Onun da annesi nihayetinde.Sana hic hak vermiyor da degil anladigim kadariyla.Konustukca sen kotu olursun.Sakin ol , gereginden fazla kafana takma.

Eşim sen haklısın diyor onunla muhattap olma diyor. Konuşmama izin vermiyor ben konuşurum senin hakkını savunurum falan diyor. O gecede eşim gelince bir şey demedi kızlar. Konu öylece kapandı. Bende bir şey olursa sadece sohbet arasında söylerim hiç şikayetsiz. Zayen öyle bir şey olmaz herhaşde eşimin tepkisi onun düşüncesine göre yönlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…