Böyleleri tatlı oluyor işte ama çok duygusalım her şeyi kafama takarım ve hep ağlıyorum.. Keşke umursamaz olsam canımEsinin agzinin ustune 2 tane vur bastan anasini savunmaya gecemesin :) sen tedbirini bastan al
İnanın sizin dediğiniz gibi olmayı isterdim ama yaptıkları es geçilir değil. Evladıma bana beddualar etti beni evden kovmak için annesini falan yollattı.. (ev babasının kiraya oturuyoruz)Adami aranizda posta guvercini yapmayin. Faturayi assa noolur asmasa noolur?
Baska sorunlariniz nedir bilemem ama bu kadar da tahammulsuz olmayin. Gozunuzun ustundeki kasi istemez gibi bir haliniz var.
Öyle mi diyorsunuzKocana otu B.ku dır dır edip kv ekmegine yağ sürmeye devam et
Sende bendensin desene senin kv kapina asiyomus yine iyi benimki merdivende yere atar ve dakikada kac tane dolap cevirir aklin almaz birde duygu sömürüsü inanamazsinBöyleleri tatlı oluyor işte ama çok duygusalım her şeyi kafama takarım ve hep ağlıyorum.. Keşke umursamaz olsam canım
Aynennnnn..... Artık usandım. Canım o ne ki ben yemek vs bir şeyler yollardım tabak çanaklarım merdüvenlerde tpzun içinde gelip vermezdi koyardı alayım diyeSende bendensin desene senin kv kapina asiyomus yine iyi benimki merdivende yere atar ve dakikada kac tane dolap cevirir aklin almaz birde duygu sömürüsü inanamazsin
Kendini iyilik meleği gösteriyor amaKapıya astıgi faturayi bile laf ediyosaniz daha neler soyluyosunuzdur kimbilir. Gosteris icin bil yaptigini bilseniz az icinizde tutun. Yiyip icmeden niye esinize yetistiriyorsunuz. Iyliginiz icin diyorum. Ne kadar cokannesinden bahsederseniz o kadar kotu olursunuz.
O kadar stresliyim ki eşimden de tırsıyorum biraz hemen bağırıp çağırır bebeğim korkar ve şiddet gösterir falanEve gelince de gergindim aldirma sen bana diyin. Adam bunu unutsun. Unutsun yanii
Kendini iyilik meleği gösteriyor amasanki hiç bir şey olmamış yaşanmamış gibi. Sanki hiç laf söz yapmamış gibi... Zoruma gidiyor hemde çokk
Napim peki gelince neyse boşver deyip kapatayım mı konuyuInaniyorum. Boyle kv lerin cogu. Dusun o kendini iyilik melegi gosteriyor, sen surekli annesini kotuleyen biri oluyosun gozunde. Az uyanik olmak lazim.
Yollama ne kadar yaparsan yap deger goremezsin boyle tiplerden bunu kv olmasiyla ilgisi yok o kadar eli opulesi mukemmel kv varki insan olmayla alakaliAynennnnn..... Artık usandım. Canım o ne ki ben yemek vs bir şeyler yollardım tabak çanaklarım merdüvenlerde tpzun içinde gelip vermezdi koyardı alayım diye
O kadar stresliyim ki eşimden de tırsıyorum biraz hemen bağırıp çağırır bebeğim korkar ve şiddet gösterir falan
Haklısın artık yollarmıyım hiççç. AslaaaYollama ne kadar yaparsan yap deger goremezsin boyle tiplerden bunu kv olmasiyla ilgisi yok o kadar eli opulesi mukemmel kv varki insan olmayla alakali
Faturayı asmış güya iyilik yapacak. Bu zamana kadar asmayan kadın şimdi asıyor. Sırf eşime iyi görünmek için benim çıldıracağımı biliyor beni kötü yapmak istiyor. Dayanamıyorum bendeFaturayı ödeyip makbuzumu asmış yoksa sadece faturayımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?