bu kadın aşırı oyuncu napıcam kızlaaarrr

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Hayırlı geceler kızlar

Derdim tabiki KV KV KV KV....

Kızlar kısa geçeyim önce.. Kv ile kavga ettik daha doğrusu eşim etti ama kv ağzına ben sakız oldum orda burda. Buddualar mı dersiniz iftiralar mı dersiniz anlatamam. Kocama kötülemeler mi dersiniz ve oyuncu gibi yüzüne gülmeleri. Neyse küstük zaten şuan suratına bakmıyorum evine gitmiyorum oda gelmez.. Evimiz altlı üstlü.

Gelelim asıl konuya. Eşim az çok konuşmaya başladı annesiyle ben karışmam asla. Annesi onun umrumda değil. Ama bu kadın öyle bir kadın ki her şeyi yapar her haltı yer kendini temize çıkarır karşısındakini tavlar numaara yapar..

Bu gece (eşim 2 de geliyor işten) kapıma su faturamı asmış. Güya iyilik yapıyor yaptıgı iyiliğinde sonradan lafını herkese yapar. Bende eşime güzelce mesaj atrım annene söyke asmasın istemiyorum ben kendi faturamı alırım dedim. Başladı ben onu tanıyorum neyin lafını yapar bilirim. Beni gece gece delirtme. Bilmem neler..

Kızlar bana yapılan haksızlık kariısında kv gönlümde gözünde kara. Eşim şimdi gelince muhakkak konuyu açacak sizce ne yapmalıyımm??? :sinirli::sinirli:

Adami aranizda posta guvercini yapmayin. Faturayi assa noolur asmasa noolur?
Baska sorunlariniz nedir bilemem ama bu kadar da tahammulsuz olmayin. Gozunuzun ustundeki kasi istemez gibi bir haliniz var.
İnanın sizin dediğiniz gibi olmayı isterdim ama yaptıkları es geçilir değil. Evladıma bana beddualar etti beni evden kovmak için annesini falan yollattı.. (ev babasının kiraya oturuyoruz)

Sende bendensin desene senin kv kapina asiyomus yine iyi benimki merdivende yere atar ve dakikada kac tane dolap cevirir aklin almaz birde duygu sömürüsü inanamazsin
Aynennnnn..... Artık usandım. Canım o ne ki ben yemek vs bir şeyler yollardım tabak çanaklarım merdüvenlerde tpzun içinde gelip vermezdi koyardı alayım diye :bicak:

Kapıya astıgi faturayi bile laf ediyosaniz daha neler soyluyosunuzdur kimbilir. Gosteris icin bil yaptigini bilseniz az icinizde tutun. Yiyip icmeden niye esinize yetistiriyorsunuz. Iyliginiz icin diyorum. Ne kadar cokannesinden bahsederseniz o kadar kotu olursunuz.
Kendini iyilik meleği gösteriyor ama :( sanki hiç bir şey olmamış yaşanmamış gibi. Sanki hiç laf söz yapmamış gibi... Zoruma gidiyor hemde çokk

Kendini iyilik meleği gösteriyor ama :KK43: sanki hiç bir şey olmamış yaşanmamış gibi. Sanki hiç laf söz yapmamış gibi... Zoruma gidiyor hemde çokk

Inaniyorum. Boyle kv lerin cogu. Dusun o kendini iyilik melegi gosteriyor, sen surekli annesini kotuleyen biri oluyosun gozunde. Az uyanik olmak lazim.

Aynennnnn..... Artık usandım. Canım o ne ki ben yemek vs bir şeyler yollardım tabak çanaklarım merdüvenlerde tpzun içinde gelip vermezdi koyardı alayım diye :bicak:
Yollama ne kadar yaparsan yap deger goremezsin boyle tiplerden bunu kv olmasiyla ilgisi yok o kadar eli opulesi mukemmel kv varki insan olmayla alakali

Faturayı ödeyip makbuzumu asmış yoksa sadece faturayımı
Faturayı asmış güya iyilik yapacak. Bu zamana kadar asmayan kadın şimdi asıyor. Sırf eşime iyi görünmek için benim çıldıracağımı biliyor beni kötü yapmak istiyor. Dayanamıyorum bende

Back
X