- 12 Mayıs 2016
- 348
- 149
- 33
- 29
Bir kaç kez vurdu evet. Gelince söylerim mecburen ama allaha havale ediyorumSiddet var misen ara gergindim patladim oyle de. Napiyosun falan konuyu unuttur. Bebegi korkutmayin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç kez vurdu evet. Gelince söylerim mecburen ama allaha havale ediyorumSiddet var misen ara gergindim patladim oyle de. Napiyosun falan konuyu unuttur. Bebegi korkutmayin
![]()
Napim peki gelince neyse boşver deyip kapatayım mı konuyu
Bir kaç kez vurdu evet. Gelince söylerim mecburen ama allaha havale ediyorum![]()
Haklısınız peki eşime bana yağılan haksızlıkları nasıl hatırlatmalıyım. Benim bulunduğum yerde ailem yok. Erken doğum oldu gelmedi bile kv yanıma. Tek başıma hastanede kaldım ne kdr üzüldüm kızlar ve cahilim bebek konusunda bir şey bilmiyordmKapat tabiki. O kadar onemsiz bir konu ki. Bu konu yuzunden evde bagiris cagiris olabilir diyosun. Deger mi bebeginin korkmasina. Senin uzulmene.
Eşiniz görmeden alsaydınız faturayı ,geç geliyormuş haberi olmazdı.şimdi aradınız haberi oldu,annesi iyi siz kötü durumuma düşersiniz herşeyi anlatırsanız.sizde politik davranınFaturayı asmış güya iyilik yapacak. Bu zamana kadar asmayan kadın şimdi asıyor. Sırf eşime iyi görünmek için benim çıldıracağımı biliyor beni kötü yapmak istiyor. Dayanamıyorum bende
Vurunca pişman oluyor sinirine hakm olamıyormuş çocukluğu onunda iyi değil aile ortamında büyümemiş malesef ve malesef ki eşime aşığım..Siddete cozum bul canim. Annesinin kapiya fatura asmsindan daha buyuk sorunlarin var. Sana ne yaparsan yap vuramaz. Buna izin verme.
İşte keşke böyle bir yapım olsa. Ama dayanamıyoru. Kadınla eşim bana zorla konuş demiyo allahı var. Ama bana iyilik yapıpta sonra haram zıkkım olsun demesin. Çünkü yaptı bunuAnnesini kötülemeye devam ettiğin surece esinle mutlu olmayı bekleme anneci erkeklerin kalbine giden yol midesinden değil annesinden geciyo önce bunu anla gerisi gelir
Sana yalakalik yap konuş barış demiyorum kesinlikle bende kırıldığım kişiye yada arkamdan konuşan insana cicim cicim diyemem sarılıp öpemem tabi ama sen kötülemeye devam ettiğim surece annesi dahada kıymete binecek ve onun hatası senin hatan yüzünden kendiliğinden kapanıp gidecek
Esin zaten goruyodur kimin ne olduğunu ama anneye laf söylemek yerine ese söylemek daha kolay geliyo saçma ama böyle sen sessizliğini koru konusmuyosanda şikayette etme faturayı alıp içeri koysan esin nerden bilecek kapıya koyduğunu sende kaynananın taktiğini uygula gör bak herşey daha farklı olacak
Bi taşınsamda kurtulsamBence görmezden gelin annesini faturayı asmış asmamış ne olucak sanki eşinize yansıtmanız çok yalnış. Ne olursa olsun annesi ve malesef çoğu erkek haklı haksz annesi hakkında knşulmasından hoşlanmaz. Kv nin hoşuna gider böyle bi tartşma ne gerek var sen kv den alamadığın siniri eşine yansıtıyosun. Kendi çekirdek ailene bak kv yi önemseme cnm
Diger arkadaslara yazdigin yorumlara bakiyorum benim ilk hallerim biraz daha rahat olmayi dene gergin olup keklik gibi atlarsan kocanin gozunde hep seytan gorunursun belki kotu bi tabir ama ne kadar iyi olursam olayim esim bana sen seytansin diyodu sonra neyi farkettim biliyomusun onun seytan dedigi benimHaklısın artık yollarmıyım hiççç. Aslaaa
Aldım zaten ama işte olanlar aklıma geliyor o kadını aklıma getirinceEşiniz görmeden alsaydınız faturayı ,geç geliyormuş haberi olmazdı.şimdi aradınız haberi oldu,annesi iyi siz kötü durumuma düşersiniz herşeyi anlatırsanız.sizde politik davranın
Bende öyle yapaym eşim gelince gergindim diyim. Ama annesine selam bile vermem o asla..Diger arkadaslara yazdigin yorumlara bakiyorum benim ilk hallerim biraz daha rahat olmayi dene gergin olup keklik gibi atlarsan kocanin gozunde hep seytan gorunursun belki kotu bi tabir ama ne kadar iyi olursam olayim esim bana sen seytansin diyodu sonra neyi farkettim biliyomusun onun seytan dedigi benim
Asiri durustlugum ve aciksozlulugum bunlardan vazgectim olaylar karsisinda muhattap olmuyorum yeri gelince lafimi sokuyorum en guzeli ama asla saygimi kaybetmiyorum kendime karsi benden sana tavsiye sakin ol ve benm yaptigim gibi davran inanki esin hicbisey diyemeyecek kv ayni apt gibi davranma komsuymus gibi davran selam ver gec ve kendine yapicak biseyler bul
Haklısınız peki eşime bana yağılan haksızlıkları nasıl hatırlatmalıyım. Benim bulunduğum yerde ailem yok. Erken doğum oldu gelmedi bile kv yanıma. Tek başıma hastanede kaldım ne kdr üzüldüm kızlar ve cahilim bebek konusunda bir şey bilmiyordm![]()
Madem oyle sende taktik gelistirKendini iyilik meleği gösteriyor amasanki hiç bir şey olmamış yaşanmamış gibi. Sanki hiç laf söz yapmamış gibi... Zoruma gidiyor hemde çokk
Bencede öyle yapayım. İçimi rahatlattınız azda olsa çok saolun. Eşim bu arada bu siteyi bilmiyor bir bilseeeeHala annesinin haksizligini nasil anlatcagini soruyorsun. Anlatma. Gelmesin bakmasin bosver nalet gelsin. Sende yaslaninca ona bakmazsin. Sen anlatsanda o adam anlamaz. Birak ne iyi ne kotu annesinden hic bahsetme.
Ooo bunlar sülalece lafçı. Lafım birse 10 edip eşime ulaşır. Sonra yerim ayvayıMadem oyle sende taktik gelistir
Sende bundan sonra esine hic annesiyle ilgili bir sey söyleme. Bir sey diyecek olursan kimse yaninizda yokken kvne soyle sonra yuzune gul baskalarinin yaninda. O sana ne diyosa sende kimse yokken ona cevabini ver ama esine caktirma
Tedavi alsin.oyle pismanim demekle olmaz. Cocugun buyuyor ilerde ona da vurursa napacaksin. Ama sende ufak seyleri buyutme. Resmen arayi bunu soylyerek annesini melek kndini kotu etmissin. Kv etmemis sen yapmissin bunu arayarak.Vurunca pişman oluyor sinirine hakm olamıyormuş çocukluğu onunda iyi değil aile ortamında büyümemiş malesef ve malesef ki eşime aşığım..
Sen kvnle basbasayken soyle laflarini o sana bir sey derse. Baktin laf ediyor sende edersin. Hem esine de artik hic annesini kotulemedigin icin esin inanmaz bile. Madem o kadin oyuncu azcik sende oyuncu olacan yoksa basa cikamazsin heleki esin annesini tutuyomusOoo bunlar sülalece lafçı. Lafım birse 10 edip eşime ulaşır. Sonra yerim ayvayı
Gelince sarılırım boiver derim unutur inşallah kızlar.Tedavi alsin.oyle pismanim demekle olmaz. Cocugun buyuyor ilerde ona da vurursa napacaksin. Ama sende ufak seyleri buyutme. Resmen arayi bunu soylyerek annesini melek kndini kotu etmissin. Kv etmemis sen yapmissin bunu arayarak.