- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok fesatsınızHayırlı geceler kızlar
Derdim tabiki KV KV KV KV....
Kızlar kısa geçeyim önce.. Kv ile kavga ettik daha doğrusu eşim etti ama kv ağzına ben sakız oldum orda burda. Buddualar mı dersiniz iftiralar mı dersiniz anlatamam. Kocama kötülemeler mi dersiniz ve oyuncu gibi yüzüne gülmeleri. Neyse küstük zaten şuan suratına bakmıyorum evine gitmiyorum oda gelmez.. Evimiz altlı üstlü.
Gelelim asıl konuya. Eşim az çok konuşmaya başladı annesiyle ben karışmam asla. Annesi onun umrumda değil. Ama bu kadın öyle bir kadın ki her şeyi yapar her haltı yer kendini temize çıkarır karşısındakini tavlar numaara yapar..
Bu gece (eşim 2 de geliyor işten) kapıma su faturamı asmış. Güya iyilik yapıyor yaptıgı iyiliğinde sonradan lafını herkese yapar. Bende eşime güzelce mesaj atrım annene söyke asmasın istemiyorum ben kendi faturamı alırım dedim. Başladı ben onu tanıyorum neyin lafını yapar bilirim. Beni gece gece delirtme. Bilmem neler..
Kızlar bana yapılan haksızlık kariısında kv gönlümde gözünde kara. Eşim şimdi gelince muhakkak konuyu açacak sizce ne yapmalıyımm???![]()
O evde hala oturup kapiya astigi faturaya mi takiliyosun?İnanın sizin dediğiniz gibi olmayı isterdim ama yaptıkları es geçilir değil. Evladıma bana beddualar etti beni evden kovmak için annesini falan yollattı.. (ev babasının kiraya oturuyoruz)
Canım benim ille konusacan o benim annem demiyosa daha ne istiyosun haklisin sen ama görmezden geldikçe daha çok zoruna giderİşte keşke böyle bir yapım olsa. Ama dayanamıyoru. Kadınla eşim bana zorla konuş demiyo allahı var. Ama bana iyilik yapıpta sonra haram zıkkım olsun demesin. Çünkü yaptı bunu
işte istediğini vermeyin onaÖyle mi diyorsunuzbende bilerek yaptıgını düşündüm kızacagımı eşime dırdır yapacağımı biliyor çünkü
![]()
Aynen öyle tatlım benim kaynana 1 0 önce iste şikayet edince dahada da aşağıya çekecek gözündeki yerini hem hatasını söyleyince haklisin karicimmi diyecek gözleri acılana neyin ne olduğunu görüp anlayana kadar koşuldu o şartsız annesine inanacak ama sende kendine cevirmelisin olayi annesine gitmeyince huzursuzluk cikariyo madem seninde tadın kaçiyo nasıl olsa yine gidiyosunuzdur eşinin gidelim demesini bekleme gitmek istediği gidelim diyeceği belli demi ondan önce sen şöyle hadi gidelim diye en azından eşinin gözündeki değerin artar ve kendiliğinden gitmek istedigini düşünür bunu ona aşıla ha gidince de sen mutsuz oluyosundur anlarım ama idare et iki üç saat sonra evinde kocanla daha keyifli vakit geçir esin mutlu olduğu zaman senide mutlu edecektir bak benim gibi bi çok insan var ben kv beraber oturuyorum ve her gün görmek zorundayım sen ise üç dört saat belki fazla olduğu günlerde oluyordur elbet ama o saatlerde de idare et sende kv ov yemeğini ov sunu çok güzel yapiyosun anne yapsanda yesek de bunlar sadece sözde al içine sok demiyorum biraz aklını kullan ve kendinden daha kotu durumda olanları düşün uzun oldu k.b öpüyorum seniBu yorum kadar güzel bi yorum okumadım harikasınız. Bizde de aynı slklntlar var ama bu kadar değil tabi fatura koysa alırım içeri kocam nerden bilecek. Bilsede nolur bi fatura getirdi diyemi baş tacı etmeliyim. Bana iyi olsun canımı yesin misali... ama şu varki kv. Taktiklerini artık ben öğrendim beni eşime övüyor eşimde bak annem seni ne çok seviyo heryer de seni övüyor diyor. Ben kötü olsam zaten övmez. Bizim sorunumuz çok içli dışlı olmak istiyo,olmasan surat, trip, laf sokup gitme. bende gelemiyorum böyle şeylere eşime anlatınca o'senden büyük diyo başlıyor bi kavga. Herkez yerini bilecek baskı hiç hoş bişey değil. Aslında hep kötü olan bizler oluyoruz olayın temeline bakılmıyor. Uyanık olmalıyız ama olmuyo işte
ne olursa olsun, annesini eşine şikayet etme. eğer kv sana laf söylerse muhakkak cevabını ister ciddi ister şakayla karışık ver,Aynennnnn..... Artık usandım. Canım o ne ki ben yemek vs bir şeyler yollardım tabak çanaklarım merdüvenlerde tpzun içinde gelip vermezdi koyardı alayım diye![]()
Bizimki de öyke yaptı. Eşimde biliyor ne olduğunu ama işte..Yoksa imkanı yok ne eşim kabullenirdi yaptıklarını ne taşına bilirdim boyleleri insan değil yapacak birşey yok.tabi eşinden de çok hata vardı şükür huzurluyux şimdi inş sende huzur bulursun
Ahh ahh ödemediği halde ben ödüyorum derdi her şeyleriniFaturayı asacagina ödeseydin diyeydin ya gı bari o daha cok makbule gecerdi kanimca![]()