bu kadın aşırı oyuncu napıcam kızlaaarrr

Ama sen bunlari dogrudan onlarin yuzune soylesen kocana soylemesen haklilik payin olur. Kocan su an seni dirdirci biliyordur sen hakli bile olsan. Kvye bir bir soyle yaptiklarini.
İşte kocam da ben varken sen sus diyor. :( yoksa yüzüne karşı söylerdim

Niye kapıya asıyor da elinize vermiyor ki?

Ben kendi kvme saldırıp yolduğumdan beri içim çok rahat valla

Öneririm. Yakında oğlunu da yolacağım.
Valla benden değerli değil ikisi de.

Sefam olsun
Ahahahaha :halay:Süpersiniz valla.

Kv de bir huy var kapıyı çalmaz ne varsa atar insanın kapısının önüne:bicak:

kayınvalide,kapıya fatura asıyor diye,nefret etme nedeni.koca arada bir şiddet uyguluyor,"seviyorum",ne yapayım?

sahi, bunu kendinize niye yapıyorsunuz?

çok fesatsınız
kapınıza su faturasını asması konusunu eşinize kadar neden götürüyorsunuz
çok saçma ya
gercekten
ben bunu konu dahi etmem
eşinize gecenın 2 sınde bunu soyledıysenız adamın tepkısı çokkkkkkkkkkkkkkkkkk az bile
Ama olanları bilsenizz. Eski konularımda var o kdın neler yaptı. O yüzden her şeyi gözüme batıyor

Haklısınız peki eşime bana yağılan haksızlıkları nasıl hatırlatmalıyım. Benim bulunduğum yerde ailem yok. Erken doğum oldu gelmedi bile kv yanıma. Tek başıma hastanede kaldım ne kdr üzüldüm kızlar ve cahilim bebek konusunda bir şey bilmiyordm :KK43:
aşık olsan da şiddet konusunda eşini aklama yoksa devam eder senin yüzünden.
restini çek.

Aynen öyle tatlım benim kaynana 1 0 önce iste şikayet edince dahada da aşağıya çekecek gözündeki yerini hem hatasını söyleyince haklisin karicimmi diyecek gözleri acılana neyin ne olduğunu görüp anlayana kadar koşuldu o şartsız annesine inanacak ama sende kendine cevirmelisin olayi annesine gitmeyince huzursuzluk cikariyo madem seninde tadın kaçiyo nasıl olsa yine gidiyosunuzdur eşinin gidelim demesini bekleme gitmek istediği gidelim diyeceği belli demi ondan önce sen şöyle hadi gidelim diye en azından eşinin gözündeki değerin artar ve kendiliğinden gitmek istedigini düşünür bunu ona aşıla ha gidince de sen mutsuz oluyosundur anlarım ama idare et iki üç saat sonra evinde kocanla daha keyifli vakit geçir esin mutlu olduğu zaman senide mutlu edecektir bak benim gibi bi çok insan var ben kv beraber oturuyorum ve her gün görmek zorundayım sen ise üç dört saat belki fazla olduğu günlerde oluyordur elbet ama o saatlerde de idare et sende kv ov yemeğini ov sunu çok güzel yapiyosun anne yapsanda yesek de bunlar sadece sözde al içine sok demiyorum biraz aklını kullan ve kendinden daha kotu durumda olanları düşün uzun oldu k.b öpüyorum seni
Bizim olay da altlı üstlük oturuyoz ;))))) ama bütüngün kadın ben yanında durayım istityo; ))

Ama olanları bilsenizz. Eski konularımda var o kdın neler yaptı. O yüzden her şeyi gözüme batıyor
eskı konuları bılmıyorum evet ama böyle ufak tefek seylerı de eşinize yansıtırsanız eşiniz sizden soğur ve gözünde süreklı dırdır eden bı kadın olursunuz

Kızlar eşim dün gecee gelnce sarıldı bana bende sizin dediğiniz gibi hiç ses etmedim konuyu açmadım. Hiç bir şey olmamış gibi yaptım. Umarım her şey güzel olurr

Hayırlı geceler kızlar

Derdim tabiki KV KV KV KV....

Kızlar kısa geçeyim önce.. Kv ile kavga ettik daha doğrusu eşim etti ama kv ağzına ben sakız oldum orda burda. Buddualar mı dersiniz iftiralar mı dersiniz anlatamam. Kocama kötülemeler mi dersiniz ve oyuncu gibi yüzüne gülmeleri. Neyse küstük zaten şuan suratına bakmıyorum evine gitmiyorum oda gelmez.. Evimiz altlı üstlü.

Gelelim asıl konuya. Eşim az çok konuşmaya başladı annesiyle ben karışmam asla. Annesi onun umrumda değil. Ama bu kadın öyle bir kadın ki her şeyi yapar her haltı yer kendini temize çıkarır karşısındakini tavlar numaara yapar..

Bu gece (eşim 2 de geliyor işten) kapıma su faturamı asmış. Güya iyilik yapıyor yaptıgı iyiliğinde sonradan lafını herkese yapar. Bende eşime güzelce mesaj atrım annene söyke asmasın istemiyorum ben kendi faturamı alırım dedim. Başladı ben onu tanıyorum neyin lafını yapar bilirim. Beni gece gece delirtme. Bilmem neler..

Kızlar bana yapılan haksızlık kariısında kv gönlümde gözünde kara. Eşim şimdi gelince muhakkak konuyu açacak sizce ne yapmalıyımm??? :sinirli::sinirli:
Kv yi de dinlemek lazım oda benim evimde oturuyor bir işimi yapmıyor geçen gün faturasını kapısına bıraktım çünkü beni eve almıyor dese çok haklı
Bizim Neriman teyzemiz vardı Allah rahmet eylesin gelini üst kattaydı kadın napsa kabahat pazar günleri oğlu seviyor diye 75 kusur yaşında çiğ börek yapar çıkardı gelin beş karış surat ev vermiş kadın istese ölene kadar kira yerdi biz alışverişini yapardık ah İstanbul hanımı Neriman teyze ah
Kızlar o büyük azıcık Altan al ya
Benim kv de fena çok fena ama öyle emir veremem asker arkadaşımmış gibi

Kv yi de dinlemek lazım oda benim evimde oturuyor bir işimi yapmıyor geçen gün faturasını kapısına bıraktım çünkü beni eve almıyor dese çok haklı
Bizim Neriman teyzemiz vardı Allah rahmet eylesin gelini üst kattaydı kadın napsa kabahat pazar günleri oğlu seviyor diye 75 kusur yaşında çiğ börek yapar çıkardı gelin beş karış surat ev vermiş kadın istese ölene kadar kira yerdi biz alışverişini yapardık ah İstanbul hanımı Neriman teyze ah
Kızlar o büyük azıcık Altan al ya
Benim kv de fena çok fena ama öyle emir veremem asker arkadaşımmış gibi
Canm benim kavga etmeden önce hep kvye giderdim. Herkesi çağırırdım yemeğw kahvaltıya tabi kv yide ama gelmezdi. Gelsedw 5 dk dururdu hiç gidiyorum demeden çekip giderdi suç bende değil yani. Sen tanısan ünan böyle konuşmazdın. Ne iyilik yaparsa orda burda anlatır. Balkondan çıkıp bas bas bağırır eşime bana hakaretler eder. Yani senin teyzeye benzemiyor bizdeki kv.

benim kaynana herkese istediği şeyi yaptırmak için ağlamaklı tonda gözünü ovuşturarak duygu sömürüsü yapar. geçenlerde kimse yoktu, yine karşımda rol kesiyordu. bende inanmaz bir suratla yüzüne bakınca birden normal haline dönüp ciddi ciddi konuşmaya başladı. işte yedirebildiğine yediriyor. en güzeli ya inanmadığını göstermek, ya hiç tepki vermemek ya da artık bu numaraları kimse yemiyor boşa uğraşma diyerek foyasını ortaya çıkarmak.

benim kaynana herkese istediği şeyi yaptırmak için ağlamaklı tonda gözünü ovuşturarak duygu sömürüsü yapar. geçenlerde kimse yoktu, yine karşımda rol kesiyordu. bende inanmaz bir suratla yüzüne bakınca birden normal haline dönüp ciddi ciddi konuşmaya başladı. işte yedirebildiğine yediriyor. en güzeli ya inanmadığını göstermek, ya hiç tepki vermemek ya da artık bu numaraları kimse yemiyor boşa uğraşma diyerek foyasını ortaya çıkarmak.
Valla canım biz küsüz zaten ama bir yüzsüzlük var anlatamam. Yüxüme bakıp napıyosun diyo iyi diyorum ama ben sormuyorum. O kadar gaddarlık yaptı o vicdan nedir öyle körelmiş. Torununu yollaeım 5 dk snra hemen yollar insan bir sever yani. Beni ssevmediği için bebeğimide sevmiyordur kesin.

Kayinvalidenizle iliskiniz dert tamam da faturayi assa ne asmasa ne? Sanki sizde de var gibi hata.Buna kafayi takiyorsaniz isiniz zor

Back
X