- 9 Nisan 2017
- 127
- 148
- 18
- 39
- Konu Sahibi Gulumsee25
-
Zatin görüşmeyi kestim sebep bu yüzden değil ama bun sözleri dün yeni öğrendimCok kolay. Gorusmeyi kes evine de alma.
+1. Kayınvalide de yanında olsun hatta.Bunlari kim anlatti size? Eltiyle yuzlesin, esiniz yaninizdayken ama. Benim cocuga kotu davrandigim yalanini neden herkese anlatiyorsun? Neden iftira atiyorsun? Gibi sorular sor. Ama asla tekken degil, esin kesinlikle yaninda olsun.
Kayınvalidem görümcem ve eşimin halası söyledi o kadına dikkat et dediler eşim konuyu biliyo boşver eden ettiğinden utansın diyo hiç yüz göz olma herkes senide biliyo onuda biliyo diyo beni susturuyoBunlari kim anlatti size? Eltiyle yuzlesin, esiniz yaninizdayken ama. Benim cocuga kotu davrandigim yalanini neden herkese anlatiyorsun? Neden iftira atiyorsun? Gibi sorular sor. Ama asla tekken degil, esin kesinlikle yaninda olsun.
Senin yerinde olsam yapacağım kesin şu olurdu.tum hepsini bir araya toplar yüzleşir,sonra da o eltiyi hayatimdan def ederdim arkadaşım.Konum çok uzun şimdiden özür dilerim arkadaşlar 2 gündür içim içimi yiyor benim ikinci evliligim 3 yıl bitti benim 8 yaşında kızım eşimin 9 yasında iki evladımız var kayınvalidede bizimle yaşıyodu ama kızı eşinden ayrıldığı için onlar bi ev kurdular beraber. Gelelim konumuza oğlumu kayın validem büyütmüş ve ona çok düşkün kılına zarar gelsin istemez diğer torunları bir yana oğlum bi yana o kadar yani benim fesat eltim kayın valideme gidip diyorki varan 1.annecim biliyormusun ben gülümsenin evine niye gidiyorum hani üvey annesiya gidip bakıyorumki gülümse çocuğa nasıl davranıyo varan 2.eltimle bizim memlekete ailemin yanına gittim onada değişiklik olur diye memleketten döndük eltim yine kayınvalideme demişki anne sakın bir daha o memlekete çocuğu göndermeyin gülümse ve ailesi çok kötü davranıyolar geçen hafta kızım oglum ben memlekete gittik elti yine kayınvalideme anne ben sana çocuğu göndermeyin o memlekete demedimmi banada dün söylediler eltimin arkamdan neler söylediğini o kadar çok şey varki anlatacak ama çok uzun olduğu için yazamadım ben bu kadına insan demek istemiyorum da neyse nasıl haddini bildire bilirim lütfen yardım edin
Kayınvalidem ben senide biliyorum onuda biliyorum boşver takma kafana dedi ve kaynımın bu olanlardan haberi yok eşimde söylemiyo banada söyleme diyo arada kaldım ama içime atmakta istemiyorum+1. Kayınvalide de yanında olsun hatta.
Kayınvalidem görümcem ve eşimin halası söyledi o kadına dikkat et dediler eşim konuyu biliyo boşver eden ettiğinden utansın diyo hiç yüz göz olma herkes senide biliyo onuda biliyo diyo beni susturuyo
Herkes aynısını söyledi yüzleş dedi kayınvalidemde boşver gitme gelmesinde ama ogluma söylemeyin duyarsa o kadını o evde tutmaz araları bozulmasın diyo susuyorumSenin yerinde olsam yapacağım kesin şu olurdu.tum hepsini bir araya toplar yüzleşir,sonra da o eltiyi hayatimdan def ederdim arkadaşım.
kocanla beraber çık karşısına. sor böyle böyle demişsin o nereden çıktı diye..Konum çok uzun şimdiden özür dilerim arkadaşlar 2 gündür içim içimi yiyor benim ikinci evliligim 3 yıl bitti benim 8 yaşında kızım eşimin 9 yasında iki evladımız var kayınvalidede bizimle yaşıyodu ama kızı eşinden ayrıldığı için onlar bi ev kurdular beraber. Gelelim konumuza oğlumu kayın validem büyütmüş ve ona çok düşkün kılına zarar gelsin istemez diğer torunları bir yana oğlum bi yana o kadar yani benim fesat eltim kayın valideme gidip diyorki varan 1.annecim biliyormusun ben gülümsenin evine niye gidiyorum hani üvey annesiya gidip bakıyorumki gülümse çocuğa nasıl davranıyo varan 2.eltimle bizim memlekete ailemin yanına gittim onada değişiklik olur diye memleketten döndük eltim yine kayınvalideme demişki anne sakın bir daha o memlekete çocuğu göndermeyin gülümse ve ailesi çok kötü davranıyolar geçen hafta kızım oglum ben memlekete gittik elti yine kayınvalideme anne ben sana çocuğu göndermeyin o memlekete demedimmi banada dün söylediler eltimin arkamdan neler söylediğini o kadar çok şey varki anlatacak ama çok uzun olduğu için yazamadım ben bu kadına insan demek istemiyorum da neyse nasıl haddini bildire bilirim lütfen yardım edin
Eltim Sadece kayın valideme söylemiş kayın validemde görümceme ve kendi görümcesine söylemişBunu sana soyleyenler de ona da cevaplarini verememis mi? Ben yine de yuzlesmen taraftariyim.
İşte buna eşim müsade etmiyor ben seni biliyorum ama kardeşimle karısının arası bizim yüzümüzden bozulmasın diyokocanla beraber çık karşısına. sor böyle böyle demişsin o nereden çıktı diye..
O senin arani bozmaya çalışmış ama gayette.eltinin eşine duyurmadan da halledilebilir.iftira söz konusu olunca kan beynime sıçrıyorHerkes aynısını söyledi yüzleş dedi kayınvalidemde boşver gitme gelmesinde ama ogluma söylemeyin duyarsa o kadını o evde tutmaz araları bozulmasın diyo susuyorum
Aralar bozulmasin he he de gecistir istiyorlar ben olsam herkesin oldugu bir anda konuyu pat diye acarim hesap sorarim esine bile bahsetmeki engellemesin.Kayınvalidem ben senide biliyorum onuda biliyorum boşver takma kafana dedi ve kaynımın bu olanlardan haberi yok eşimde söylemiyo banada söyleme diyo arada kaldım ama içime atmakta istemiyorum
Bozulursa bozulsun birkez bozulur birdaha bozulmaz.İşte buna eşim müsade etmiyor ben seni biliyorum ama kardeşimle karısının arası bizim yüzümüzden bozulmasın diyo
O kadın kendi çocuğuna bakmaktan aciz eşim herşeyin farkında ama boşver şua diyo başkada bişey yapmıyoO kadar umursuyorsa alsın kendisi baksın. Ortaligi karıştırmaya yapiyor iste çocuk umrunda degil. Esin bilior mu bu laflari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?