- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Gulumsee25
-
Ee tamam işte.kimse inanmamış zaten ona.bu iyi birsey.sonucta inansalardı zor durumda kalırdin.konusma olsun bitsinKayınvalidem görümcem ve eşimin halası söyledi o kadına dikkat et dediler eşim konuyu biliyo boşver eden ettiğinden utansın diyo hiç yüz göz olma herkes senide biliyo onuda biliyo diyo beni susturuyo
Eltim Sadece kayın valideme söylemiş kayın validemde görümceme ve kendi görümcesine söylemiş
o zaman o kadını çaya çağır.sadece onu ama başka kimse olmasın. benim hakkımda böyle böyle demişsin de. zaten kimse inanmıyor sana kayınvalidem anında anlatt ıbana aman bu kadına dikkat et sana iftira atıyor dedi. bir dahada ağzını açarsan gider kocana tek tek anlatırım zaten kimsede sana inanmaz de. susar heralde.İşte buna eşim müsade etmiyor ben seni biliyorum ama kardeşimle karısının arası bizim yüzümüzden bozulmasın diyo
Bu zatin ilk değil sonda olmayacak biliyorum bikez daha başka iftirası olmuştu kaynım ailesinin yanına gönderdi hamile olduğunu öğrendik geri geldiHer ne iftira atildiysa yuzles. Bunun arkasi da gelir eger sesini cikartmazsan.
Bugun cocuga iyi bakmiyor diye mn yarin esime sarkiyor der, baskasiyla gorusuyor der.
Sesinizi cikartin, toplu oldugunuz biryerde tabii.
Görüşmüyorum kendisiyle sebep bu degil ama günlerdir barışmaya çalışıyo msj atıyo whatsaptan engeli normal msj gönderiyo hiç birine cvp vermedim görürsem elimden alamazlar diyorum sadeceo zaman o kadını çaya çağır.sadece onu ama başka kimse olmasın. benim hakkımda böyle böyle demişsin de. zaten kimse inanmıyor sana kayınvalidem anında anlatt ıbana aman bu kadına dikkat et sana iftira atıyor dedi. bir dahada ağzını açarsan gider kocana tek tek anlatırım zaten kimsede sana inanmaz de. susar heralde.
Akşam eşime duyduklarımı söyledim eşimde ailesine kızdı niye sana söylediler diye bende üzerime iftra var susacakmıyım dedim sus diyo dedim kardeşine söyliycem karısının yaptıklarını diyo senle aramız bozulur sakın ola böyle bişey yapmaZaten nedense yapan yaptigini yapiyor ama hep susan diger taraf oluyor aman aralari bozukmasin aman şöyle olmasin. Belki eşin ona inanip seninle kavga edecekti. Bence susma ya ne demek iftira atip cekilmek. Kimseyi de dinleme.
yahu kadın zaten arsızlığı ele aldıysa herkeste ne mal olduğunu biliyorsa neden takıyorsunuz ki. boşverin gitsin. konuşsun dursun. keyfinize bakınBu zatin ilk değil sonda olmayacak biliyorum bikez daha başka iftirası olmuştu kaynım ailesinin yanına gönderdi hamile olduğunu öğrendik geri geldi
Issız güçsüz takıntılı bir elti daha Allah ıslah etsin böylesini ama susarsan daha fazlası gelir emin ol ayrıca acaba o çocuk kötü muamele görse senle biryere gidermi ve bunu söyleyen kv eltin bunu anlatınca ne tepki vermisGörüşmüyorum kendisiyle sebep bu degil ama günlerdir barışmaya çalışıyo msj atıyo whatsaptan engeli normal msj gönderiyo hiç birine cvp vermedim görürsem elimden alamazlar diyorum sadece
Kayınvalidem inanmamış ama kim olursa olsun bence içine kurt düşürmüştür mutlaka kayınvalidem eltime bişey demez biliyoki acısını oğlunda misli misline çıkarırIssız güçsüz takıntılı bir elti daha Allah ıslah etsin böylesini ama susarsan daha fazlası gelir emin ol ayrıca acaba o çocuk kötü muamele görse senle biryere gidermi ve bunu söyleyen kv eltin bunu anlatınca ne tepki vermis
Kardesine anlatma. Kendisiyle muhattap ol. Yalnizken de sorma illa yaninda birileri olsun. Eltinin psikolojik sorunlari mi var niye boyle iftira atip duruyor?Akşam eşime duyduklarımı söyledim eşimde ailesine kızdı niye sana söylediler diye bende üzerime iftra var susacakmıyım dedim sus diyo dedim kardeşine söyliycem karısının yaptıklarını diyo senle aramız bozulur sakın ola böyle bişey yapma
Arlı arından susarmış arsızda ben susturdum sanarmış susmak istemiyorumyahu kadın zaten arsızlığı ele aldıysa herkeste ne mal olduğunu biliyorsa neden takıyorsunuz ki. boşverin gitsin. konuşsun dursun. keyfinize bakın
Ona susuyor sana gelip söylüyor seninde şişmanı bekliyor bu nasil bir is yani bir kelime edememiş o sindirmiş zaten belli herkesi korkutmuşKayınvalidem inanmamış ama kim olursa olsun bence içine kurt düşürmüştür mutlaka kayınvalidem eltime bişey demez biliyoki acısını oğlunda misli misline çıkarır
Kayınvalidemden başka barışık olduğu kimse yok çünki herkezle küs kayınvalidemde ogluma düşkün olduğu için oğlumun üzerinden kayınvalideme yürüyo yarana bilmek içinKardesine anlatma. Kendisiyle muhattap ol. Yalnizken de sorma illa yaninda birileri olsun. Eltinin psikolojik sorunlari mi var niye boyle iftira atip duruyor?
Kayınvalidemden başka barışık olduğu kimse yok çünki herkezle küs kayınvalidemde ogluma düşkün olduğu için oğlumun üzerinden kayınvalideme yürüyo yarana bilmek içinKardesine anlatma. Kendisiyle muhattap ol. Yalnizken de sorma illa yaninda birileri olsun. Eltinin psikolojik sorunlari mi var niye boyle iftira atip duruyor?
Bana kayınvalidem söylemedi söylemezde eşimin halası ve görümcem söyledi bende kayınvalidemin yanında konuyu açın dedim açtılar kayın validemin yanında konuşmuş olduk boşverin dedi sadece takma kafana biz senide biliyoz onuda allah ıslah etsin onu dediOna susuyor sana gelip söylüyor seninde şişmanı bekliyor bu nasil bir is yani bir kelime edememiş o sindirmiş zaten belli herkesi korkutmuş
Kız benim oglan eşiminBen anlamdım eşinle ortak çocuğunuz var mı? Eşinizin oğlu mu var, kızı mı var?
Oğlan kimin kız kimin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?