bu kadın beni delirtecek!

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
38
hanımlar merhaba direkt konuya giriyorum çok sinirliyim
bu saate kadar nasıl tuttum kendimi bilmiyorum
yan komşum var beni delirtmeye uğraşıyor taşınalı enfazla 6 ay oldu herkesi birbirine kattı
en samimi komşularımla bile aramı bozdu şimdide çok sık görüştüğüm bi komşum aynı kattayız bu kadınında karşı komşusu
gitmiş onada angel senin hakkında böyle böyle diyor demiş halbuki kendisiyle nerdeyse 2,5 aydır konuşmuyoruz bunu herkes biliyor
komşumda geldi bana söyledi geçen günde senin hakkında başka birine konuşuyordu dedi
ben kapısına gidecektim eşi evdeymiş diye durdum
demişki bana bunları 3 ay önce söyledi yalancı ya sırf kıskançlığından aramızı bozmak için yapıyor
ben kesin gidip hesap sorucam ona hatta özellikle eşi evdeyken yapıcam bunu şimdi karar verdim buna
eşinede diycem lütfen eşinize bi dur diyin diye bana bulaşmasın artık
ama komşumda diyor gitme bana bulaştırma diye
eşimde onunla muhatap olma diyor ama herkese hakkımda bişeyler anlatıyor milletin gözünde dedikoducu oldum ya daha 3 ay önce bi yığın olay çıkardı yeni sindirdim zaten olanları
ama artık dayanamıyorum sizce susayımmı yoksa kapısına dayanıp hesap sorayımmı çıldırmak üzereyim artık.

Pisliğe bulasirsan üstüne sadece pislik yapışır
Kendi haline bırak
Bu kadının lafiyla senden uzaklaşacaklarsa varsın öyle olsun

Türkiye'de komsuluk baglari cok sIkI oldugundan olsa gerek hic dedikodu eksik olmuyor.
Senede bir kez kisa süreligine bile TR'ye gitsem mutlaka bir dedikodu oluyor.
Cogunu ben uzun zaman sonra duyuyorum.
Cok moral bozucu seyler bunlar ki ben kimsenin etlisine sütlüsüne karismam,
cokda tanidigim yokdur zaten.

O tarz insanlardan oldukca uzak durmak gerekir.
Siz kapisina gitseniz biel sinirlenip daha cok olmayan seyleri yayacaktir.
Bazi hanimlarin dedikodu yapmaktan baska isleri yok gibi.
Hani dedikoduda is olsa.

Dedikoduyu sevmem, edendende uzakd durur mesafeli davranirim.
Kendimi bu sekilde korurum. Benim kontrolüm disinda söyledikleriyle kendileri mesuller.

Seytan dedikodu edenin diline bal sürermis, yani o insanlari durdurmaniz mpmkpn degil.
Uzak durun, yoksa zehirlerini sizede asilarlar, Sizde dedikoducu olur cikarsiniz.

susmak çare değil ki, baksanıza sustuğunuz için tepenize binmiş...
kendini ne zannediyo bu kadın, birinin ona haddini bildirmesi lazım...
dediğin gibi, özellikle eşi evdeyken gidip, yaptıklarının hesabını sor...
şizofren midir nedir, bazı insanlar huzur bozmak, can sıkmak için ellerinden geleni yapıyolar...
Allah sabır versin, böyle insanlarla uğraşmak çok zor..

benim kızım kendi evi dışında çok rahat etmiyor sürekli ağlıyor evimize gidelim diyor etrafımdaki çoğu insanda bilir bunu
bu sebepten genellikle bana gelirdi komşular bu yandaki taşındığı andan itibaren kafayı bana taktı vay efendim niye sana geliyorlar bana gelmiyorlar
neden benide çağırmadın falan falan sonunda da bu tarz olaylar çıkarmaya başladı bilmiyorum bi yandan sustukça tepeme çıktı diyorum diğer yandan da daha çok hırs yapar iyice başıma bela olur diyorum :(
taşınamıyoruzda kendi evimiz onun da kendi evi :( resmen çıkmazdayım ya

Kadını toptan dışlanmanız lazım.
Zaten sizi önceden tanıyorsa insanlar, onun dediklerine inanmazlar ki.
Kendi kendine konuşup dursun.
Bence yüzüne bile bakmayın böyle birinin.
Hiç muhattap olmamalı. Bu kadına inanan insanlar olursa da onların bileceği iş.

ay çk sinir bozucu kesinlikle dislanması lazm umarım diğer komşularında anlar ne mal oldunu onun ay kadını boğasım geldi

en iyisi komsularınızla bu sekilde samimi olmamak aslında eskide kaldı o komsuluk iliskileri ne yazıkki simdi selam vericen okdr eve gelip gitmeler falan olmıycak..sizin artık belli bir samimiyetiniz var insanlarla kestirip atamassınız tabi ama yinede herkese guvenmeyin bu kadın boyle konusuyor digerleride onun gzına gelir hic belli olmaz bu kadını hic takmayın muattap olmaya degmez konussun dursun siz gidipde birsey diyin diye bekliyordur seviyor demekki olay olsun falan var boyle psikopatlar

Son düzenleme:
en iyisi komsularınızla bu sekilde samimi olmamak aslında eskide kaldı o komsuluk iliskileri ne yazıkki simdi selam vericen okdr eve gelip gitmeler falan olmıycak..sizin artık belli bir samimiyetiniz var insanlarla kestirip atamassınız tabi ama yinede herkese guvenmeyin bu kadın boyle konusuyor digerleride onun gzına gelir hic belli olmaz bu kadını hic takmayın muattap olmaya degmez konussun dursun siz gidipde birsey diyin diye bekliyordur seviyor demekki olay olsun falan var boyle psikopatlar

zaten şu anda sadece 1 kişi ile görüşüyorum aynen dediğiniz gibi kimseyle samimi olmamak en iyisi eskide kalmış birbirini kollayan komşuluklar şimdi herkes açık bulmanın derdinde

Bence muhatap olup yüzlesmek en iyisi, herzaman iyidir insana ayna tutugun zaman kedi gibi olur, bunu öyle bir yap ki diger komuslarda duysun.
Git yüzles sonrada muhatap olma.
En iyisi bencede esi evdeyken yap.

Sonra her komsuna söyle , ben gittim yüzlestim , bundan sonra size bir laf söylicek olursa benimle alakali, dinlemek isterseniz dinleyin ama bana laf getirmeyin.
Ona inanan varsa ozaman sizde benden uzak durun, de.

aaaaa bu ne be.

ama ben bu yüzden sevmem samimiyetligi heleki komsuluklarda.

Allah dan yurtdisindayim

Size neden bu kadar kafayı takmış ?
Herkese karşı mı böyle yoksa ?
Eğer herkese böyleyse nasıl ona inanıyorlar da aranız bozuluyor ?

eşi evdeyken yapman evet kesin çözüm olur çünkü eşide mahcup olur ve ona yüklenir ama bunu kapıyı kapadıktan sonra yapar sizin yanınızda eşini koruma tavrı alabilir sesini yükseltebilir size sizin eşinizde bunu duyarsa o beyle kavgaya tutuşabilir bu da hiç hoş olmaz çünkü eşleri durduk yere birbirine düşman etmiş olursunuz

sizinle neden bu kadar uğraşıyor bilmiyorum ama bence muhattap olmayın sabır edin. eninde sonunda bütün foyası meydana cıkacaktır.

Ben olsam eşi varken gider düzgünce sakin bir ses tonuyla "böyle böyle kulağıma geliyor, problem neyse konuşalım" derdim. "Yok öyle bi'şey" derse "tamam yüzleştireyim ozaman" derdim ki eşi de anlasın.

Bazı insanlar susmanın aslında en güzel cevap olduğunu anlamayıp daha da çullanıyorlar insanın üstüne:19:

yaptıklarının canını sıkmasının sebebi diğer komşular bence.

ona konuşma fırsatı vermeyip tersleseler, bir de söyledikleriyle ilgilenmeyip konuyu orada kapatsalar bu kadar uzamaz olaylar.

zaten tüm apartman kadını az çok anlamıştır.

daha lafı hakkında söylenen kişiye gelip anlatmak olayları daha beter büyütür.

onun laflarına inanıp ta size laf getiren komşularınız da neredeyse o kadın kadar sorunlu bence. bizim apartmanımızda da var böyle bir sorunlu, herkesle kavgaya tutuşmaya çalışan hatta hepimiz evli barklıyız, hepimize kocasına asılıyormuşuz gibi davranıyor ama benim hiçbir komşum ne onu, ne dediklerini ne yaptıklarını umursuyor, istemezdik ama dışlandı. o yokmuş gibiyiz ve çok rahatız.

ya zaten kimse onunlada görüşmüyor bu kapı kapı geziyor
bi komşum bana kapılarınız yanyana diye sana gelmeye korkuyoruz diyorlar artık
kendini bilmez insanlar yüzünden düştüğümüz duruma bakın yahu...
eşi gündüzleri evde bu aralar çalışmıyor sanırım gündüz gitsem diye düşünüyorum ama bilemiyorum çok dilli bi kadın susmak bilmez

Hayatta en tahammül edemediğim şey, haksızlık ve iftiradır .
Benim de içim içime sığmazdı şahsen. Saçını başını yolmak isterdim .
Ama asıl olan gülüp geçmek. İnsan sakinliğini koruyabildiği her an, kendine biraz daha yaklaşıyor.

hala gitmedim kapısına :1:
gitmiycem sanırım ben onun seviye inmemeye karar verdim sanırım

Back
X