evet o kadın eltim sedef! samimiyeti hallettik derken yeni bi saçmalıkla yine gündemime düşmeyi başardı.
amacıda bu sanırım
takma umursama diyceksiniz ama biyere kadar
sürekli kendimi bi kamerayla izleniyor gbi hissediyorum
bi arada olmak zorunda olduğumuz her ortamda iyi yada kötü onunla hiçbirşeklde muhatab olmadığım halde o aptal bakıslarının sürekli üstümde olması sinirimi bozuyor
anlamıyorumki amaç ne korkuttuğunu falanmı düşünüyor acaba kendince
en son girdiğimiz ortamdada yine aptal aptal dikmiş gözlerini kesintisiz bi şeklde bana bakarken nişanlım bakışlarını farkedip şöyle bi ters ters baktı yüzüne
elti hanım anında hey yarabbim ya dercesine bi mırıltı ve edayla sinirli bi şeklde başını çevirdi
yemn ederm hiçbir şeyde yapmaDIM sinirlenmesine sebep olcak
mecbur kalmadıkça konusmuyorum bile ama yetti artık o sinir bozucu bakısları
senelerce beklediği bebeğini şimdi karnında taşıyan mutlu bi anne adayı olması gerekirken hala benle uğrasıyo
agzımı açsam kıskanç fesat olan ben olucam nabcamı sasırdım
nefret ettim bu kadından
evet o kadın eltim sedef! samimiyeti hallettik derken yeni bi saçmalıkla yine gündemime düşmeyi başardı.
amacıda bu sanırım
takma umursama diyceksiniz ama biyere kadar
sürekli kendimi bi kamerayla izleniyor gbi hissediyorum
bi arada olmak zorunda olduğumuz her ortamda iyi yada kötü onunla hiçbirşeklde muhatab olmadığım halde o aptal bakıslarının sürekli üstümde olması sinirimi bozuyor
anlamıyorumki amaç ne korkuttuğunu falanmı düşünüyor acaba kendince
en son girdiğimiz ortamdada yine aptal aptal dikmiş gözlerini kesintisiz bi şeklde bana bakarken nişanlım bakışlarını farkedip şöyle bi ters ters baktı yüzüne
elti hanım anında hey yarabbim ya dercesine bi mırıltı ve edayla sinirli bi şeklde başını çevirdi
yemn ederm hiçbir şeyde yapmaDIM sinirlenmesine sebep olcak
mecbur kalmadıkça konusmuyorum bile ama yetti artık o sinir bozucu bakısları
senelerce beklediği bebeğini şimdi karnında taşıyan mutlu bi anne adayı olması gerekirken hala benle uğrasıyo
agzımı açsam kıskanç fesat olan ben olucam nabcamı sasırdım
nefret ettim bu kadından
Sen ona bakmazsan onun seni izlediğini farketmezsin ki...
düğün ne zaman?????????????????
yaklasık bir ay sonra
böyle durumlar baskasının basında olduğunda sıkça kullandığım bi sözdü bu benim
ama kazın ayağı öyle değilmiş
aynı ortam içinde bi sürü insan oluyo yalnızca sedef değil illaki tek bir noktaya kitlenip kalmıyorum basımı ceviriyorum sagdakiyle soldakiyle karsıdakiyle konusuyorum
bilinçli olarak ona bakmam gerekmiyor baktığını farketmek için
her basımı cevrdiğimde bana baktığını yakalıyorum hep gözgöze geliyoruz
ayrıca sevgiliyken
de böyleydi sedef sürekli bakardı hissediyodum isteristemez yne gözgöze geioduk tebessüm edip basını ceviriodu
şimdi oda yok baktığını farkedip suratına bakyorum dikdik bakıslarını nerdeyse gözünü kırpmadan üstümde tutuyor
hakverrsinizki normal olan her insan bu durumdan rahatsızlık duyar
Bakarsa baksın neden bu kadar takıyorsun ki?
yaklasık bir ay sonra
Amanede;
İnsan görmek istediği gibi görürmüş...
düğün geçince bi ihtimal atlatırsın. :) şu stresin falan bi geçsin. nişanlılık dönemi gergin olur. sen bayadır nişanlısın sanki. evlenmişindir diye düşündüm. onun çocuğu ne zaman doğcak. oda çocuğunu kucağına alsın rahatlarsınız iyice. sedefi çok merak ettim ya. tip olarak
kısa boylu renkli gözlü biri biçok kişi merak etmişti bunu
kolay gelsin amanede zor bu dugun isleri..
amanede nisanliyken biktin hatundan evli iken zaten kacamican
bayramda seyranda dugunde dernekte..
ne olcek senin bu halin...
ya ben direk yüzünü merak ediyorum. az çok insanların karakteri yüzüne yansıyor. o yüzden merak ediyorum
kaçmak gbi bi derdim yokki canım nedense onunla aynı ortama gelmek eğlenceli olmaya basladı
dikkat çekmek için kendini tuhaf durumlara sokup resil olması beni eylendiriyo:)
sadece su bakıslar canımı sıktı onlarıda hallederim en kısa zmnda
bunca urasıp bu noktaya geldikten sonra hiçbişey kurtulamaz elimden
kocaman bi yüzü çok geniş bi agzı ince dudakları doustan olduğunu tahmin ettiğim çizik bi burnu var
renkli küçük gözleri var :)
canlandımı kafanda
canım karakter analizi yapabiliosan ciddi söylüyorum yazda çözeyim şu sedefi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?