bu kadın beni sinir ediyor

teşekkür ederim duan için ama şunu anlatamıyorum canım
burası derdi sıkıntıyı paylaştığımız bi topik ben burda mutlu anlarımı paylaşsam ayıp millet derdini yazıyo diyceksiniz
çok mutlu zmnlarım oluyo çok güzel bi nişanlılık dönemi yasıyorum demekki sıkıntı sorun sadece sedefki bitek sedefi yazıyorum burda
bisürü derdimin olmasımı şart
he illa dert istiosan var dert ailemden ayrılcağım için çok üzgünüm onları çok özliycem son gnler hep bu psikoloji içindeym
buraya kayıt olmamaın tek nedeni ztn bu sedef konsunu anlatıp f,ikir almaktı
sonra herkes sedefi tanıd tanıdıkça bende en ufak bişey bile olsa paylaşma ihtiyacı hissetmeye basladım ne var bunda
ben burdaki herkesi arkadasım gbi görüyorum herseyi anlatıp rahatlamak içini dökmek suçmu
hemen takıntılı olduğum düşünülüyo
takıntyla ne alaksı var bunun her insanın hayatında hoşlanmadığı sevmediği insanlar vardr yaptııkları canlarını sıkar sinirlerini bozar ve paylaşmak isterler ama yedi yirmidörtte onu düşünüp vakt harcamazlar bu yani

merak edip önceki konularına baktım, en az 7-8 tane sedef topiğin var:S
bu durum normal değil. kafanda neler kuruyorsun bilmiyorum ama
düşücelerin hiç sağlıklı değil bence.
tamam bir insanın buraya konu açması için farklı farklı dertlerden muzdarip olmasına gerek yok
ama sen bildiğin sedef hastalığına yakalanmışsın yahu
hayır sedef hayatından çıkmadığı sürece sen bu hastalığı atlatamıycaksın
aman diyim ilerde sedefi öldürme planları fln yapmadan önce git iyi bir psikolojik destek al

Amanede bence bu yazdiklarinin hepsini sedef okuyor , seni sinir etmek icin böyle seyler yapiyor...

sedef ömür boyunca hayatinda bi yerlerde olacak onu bu kadar kafaya takarsan isin zor..

kadınlar bırbırını hısseder .senın ona ,onun sana bırsey yapmasına

gerek yoktur .ama kadınsal bı ıcgududur kı bu bırbırınızı hıssedersınız

yanı sedefe hıc bırsey yapmasan da ,sedef cok ıyı anlıyor

senın ondan hoslanmadıgını hatta bı kasık suda bogmak ıstedıgını

aynı sekılde sedef sana hıc bırsey yapmasada sende cok ıyı bılıyorsun

sedefde senı sevmıyor .ıkınızde bırbırınıze gıcıksınız sevmıyorsunuz

hoslanmıyorsunuz .ve ıkınızde bunu hıssedıyorsunuz .

amenada zor yaa bılmıyorum cnmda daha evlenmeden psıkolojın bozulacak

evlendıgınde dusunemıyorum .ne yapcan boyle cnm yaa

Benim 3 tane eltim var ve basindan beri onlarlar sikintiliyim, dugunde evimi ayri yaptilar, esya aldilar yok beni ilk evlendigim seneler esimin ailesi cok ovdu diye beni sevmediler ve cok laf duydum kendi hakkimda. Ha belkide kendimi sevdiremedim o ayri konu. Hic sicakliklarini gormedim, surekli trip tavir icinde oldular. Bunu kendimi begendigim icin soylemiyorum sakin yanlis anlasilmasin, ama hepsindende guzelim, ve bunu hep dile getirdiler ve eminimki kiskandilar. Esimle mutlu olamadim ayri konu, ama inan ben hic takmiyorum, cunku onlara ayiracagim vakti kendime ayiriyorum, cocuklarima, evime gelecegime ayiriyorum. Bence sende dusunecek baska seyler bul. Sedefi bu kadar takmaklar evliliginide yipratirsin, ve kocanin kafasinin sedefi sen sokarsin bu gidisle. Olmaz deme tecrube konusuyor canim. Ve inan bana sonunda kaybeden Sedef degil sen olacaksin. Böyle zarara ugramak istemiyorsan bir an önce kurtul bu Sedef dusuncelerinden ve baska seyler dusun ugras. Yoksa hayat sana zehir olacak.

zamanında sedefi takıntı yapmıştım bu doğru
burda bunu açıkçada dile getrmiştim psikolojim bozuldu vs diye
eğer herkes bana nişanlımdan ayrılmam gerektiğini söylediyse demekki eleştrseler bile bni haklı buldular
ki sonuna kadarda takıntı yapmakta haklıydım olanlatr sedefin davranısları zmanında nişanlımın onu koruması vs sindirilecek şeyler değildi
ama şimdi nişanlım yanımda herseyi gördü kendi farkına vardı bişelerin.dolayısyla sedef takıntım btti
daha önce nasıl takıntı yaptım dediysem şimdide kurtulduğumu söylüyorum ama nedense kmse bunu anlamak istemiyor
neyse anlamak zorundada değilsiniz ztn
tekrar söylüyorum 8 tane sedef topiğin var demişsin
BENİM ALLAHA ŞÜKÜR HAYATIMDA HALLEDEMEDİĞİM Bİ SORUNUM YOK SIKINTILARIM OLUYOR AMA GELİP GECİCİ SEYLER
BENİM BURAYA ÜYE OLMAMIN AMACI SEDEF KONUSUYLA İLGİLİ KONUSMAK PAYLAŞMAK FİKİR ALMAKTI O ŞEKLDEDE DEVAM EDİYORUM BUMU YANİ SUÇ BU YÜZDENMİ TAKINTILIYIM
BEN HERSEYİMİ PAYLAŞMAK İSTEMİYORUM BURDA GÜNLÜK HAYYAT URASTIĞIM ÇOK ŞEY VAR AMA BURDA SADECE SEDEFLE İLGİLİ YAZDIM BASTAN BERİ ÇÜNKÜ BTEK ONU DESFRE ETTİ ÖLEDE KALMASINI İSTİYORUM ÇOK MECBUR KALMADIKÇA ÜSTSENDEN GELEMEDİĞİM SORUNLARLA KARSILASMADIKÇA VE SEDEF SAÇMALAMAYA DEVAM ETTİKÇEDE BEN BURDA YNE SEDEF TOPİĞİ AÇICAM
KADIN ETKİ YAPIYOR BEN TEPKİ VERİYORUM BU OLAĞAN VE HERKSEİN YAPACAĞI ŞEY
YANİ BNM TAKINTILI OLDUĞUMU GÖSTERMEZ
NİŞANLIMDA SALAK DEĞİL HERALDE SANDIĞINIZ GBİ TAKINTILI DESTEK ALMASI GEREKN BİRİ OLSAYDIM
İLLAKİ BANA Bİ PATLAMA ANI OLURDU
AMA DAHA BEN AGZIMI AÇIP BİŞİ ANLATMADAN O BANA SÖYLÜYOR
SEDEFİN NASIL BAKTIĞINI GÖRDÜNMÜ SEN ONA ALDIRMA
ARTIK HUZUR BOZCAK BİŞE YAPMAYA CESARET EDEMEDİĞİ İÇİN BAKISLARIYLA RAHATSIZ ETMEYE Ç.ALIŞIYOR VS DİYO
YANİ BEN KAFAMDA KURMUYORUM BUNLARI
O ZMN YA NİŞANLIMDA TAKINTILI HASTA BENM GBİ
YADA BEN SONUNA KADAR HAKLIYIM SEDEF SİNİR BOZMAYA ÇALIŞIYOR
NEYSE ALLAH BİLSİN KUL BİLMESEDE OLUR DERLERYA AYNEN ÖYLE DİYORUM HERSEYDEN ÖNCE ÇOK ŞÜKÜR KENDİMİ BİLİYORUM BEN O BANA YETER
İSTEMEYEN ARKADASLAR ZTN CEVAP YAZMIYOLAR
YAZANALRA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM

aynı ortamda bulunmakdan hem eglenıyorum dıyorsun

hemde gıcık oluyorum dıyorsun .

duyguların bayag karısmıs tatlım yaa

sonunu hiç iyi görmüyorum.

yoktan yere hayatı zindan ediyorsun kendine.

baksın,bakmasın,konuşsuın,konuşmasın....niye bu kadar önemli?

şu kadını hayatının merkezinden çıkart artık.

sedefi düşüneceğin kadar nişanlını düşünsen adamın aşktan gözü kör olurdu herhalde

ben kendimi bir savasın içinde görmüyorum canım
ama illada kazanan kaybeden olacaksa ben kaybeden olmıycam
çünkü kimseye durduk yere kafayı takan huzur bozmaya çalışan laf sokan
fesatlık eden ben değildim
doğru olan eninde sonunda kazanır
ben hayatta bunu gördüm bunu yasadım bu zmna kadar
bak ne güzel söylüyosun hiç sıcaklık görmedim sürekli kıskandılar diye
demekki olan bten seninde dikkatini çekip kafanda yer ediyormus
yani ben normalmişim herkes gbi surda bi konu açtım diye takıntılı oldum çıktım anlamadım bu nasıl iş

not:yanlış anlaşılmasın demişsin ama burdan bakınca yanlış duruyor canım hepsinden güzelim demişsinya hani.
herkesin güzelliği kendine güzellik yrısması için bi arada değildin eltilerinle kimin kmden güzel olduğunun ne önemi yada alakası var güzel olsan ne çirkin olsan ne herkesin evi ayrı eşi ayrı
neden kıskansınlar tuhaf!kıskanasalardı güzelliğini dile getrmezlerdi canım bence sen yanlış anlamıssın

ben senin iyiliğin için söyledim psikolojik destek al diye.
psikologluk bir durumunun olması için illa nişanlının sana patlaması gerekmiyorki
kendi kendini ruhsal anlamda yıpratıyorsun farkında mısın?
tabiki buraya konu açıp fikir almak en büyük hakkın
ama bu sedef konusu üzerinde ne kadar çok düşünürsen
ne kadar çok yazar, ne kadar çok konuşursan
o kadar çok kafaya takmaya, kendini ve ilişkini hırpalamaya devam ediceksin
yine de sen bilirsin devam et gönlünce sedef topiklerini açmaya...

nişanlımın aşktan gözü kör ztn canım:)
saol yorumun için

neyse arkadaşlar buraya rahtlamak için yazıyorum
yada iki sohbet edelim artık işi makaraya saralım gülelim diye
ama yok ne olsa tepki gören ben oluyorum
helal olsun sedef valla reeldede burdada kadın yapıp edip haklı çıkmayı basarıyor
gördüğüm yerde alnından öpcem haketti bunu:)
şaka bi yana rahatlamak için yazıyortum ama saldırıya maruz kalıp hasta takıntılı vs ilan ediliyorum
rahatlıycaım yerde geriliyorum
yinede hepinize yorumlarınız için teşkkür ederim
ama ben pes ettiim ne kendimi açıklıycam ne dert anlatmaya çalışcam saglıcakla kalın
yetkili arkadaslar konuyu kapatabilirler

Hee amacın eğlenmekse geyik topiğini tavsiye edebilirim.
Orada hem kafanı dağıtırsın hem de sana hiç kimse takıntılı,hasta vs. demez merak etme.

Amanede ne sen sedefi bırakacaksın ne de bu elti olayın bitecek..nişanlından çok onu düşünüyorsun!

canım sen bu evliliği yaparsın üzerine birde sinir hastası olursun benden söylemesi böyle bir tipik vaka görümcem var benim şükür ki evleniyor ve benden çok uzak ( buarada benden uzak olsa dahi bazı hareketlerine deli oluyorum hala neyse ) benden söylemesi ruh hastası olman yakındır ben evlendim bin pişmanım sende evlendiğinden bikaç zaman sonra buraya çok pişmanım gibi konu açman yakındır çünkü sedef krizi bitecek gibi görünmüyor (

Hee amacın eğlenmekse geyik topiğini tavsiye edebilirim.
Orada hem kafanı dağıtırsın hem de sana hiç kimse takıntılı,hasta vs. demez merak etme.

Gercekten sorunun var amanede ne söylesek bos...Bircok konunda da arkadaslarimiz yardimci olmaya calisti ama beceremedi.. Bu kadini düsündügüne bile yazik.. Bir sorunun varsa oturur konusursunuz sorunu haledersiniz. Ama bakisindan bile etkileniyorsun anlam cikarmaya calisiyorsun. Bakiyordur bakmiyordur demiyorum. Sana hakaret etse seni kötülese hakkinda olur olmaz konussa hak verecegiz. Ama öyle bir sey de yok.

size bakması sizi rahatsız ediyorsa neden kendisine söylemiyorsunuz. bakma bana o gözlerini oyarım diyebilirsiniz bir daha bakamaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…