evet o kadın eltim sedef! samimiyeti hallettik derken yeni bi saçmalıkla yine gündemime düşmeyi başardı.
amacıda bu sanırım
takma umursama diyceksiniz ama biyere kadar
sürekli kendimi bi kamerayla izleniyor gbi hissediyorum
bi arada olmak zorunda olduğumuz her ortamda iyi yada kötü onunla hiçbirşeklde muhatab olmadığım halde o aptal bakıslarının sürekli üstümde olması sinirimi bozuyor
anlamıyorumki amaç ne korkuttuğunu falanmı düşünüyor acaba kendince
en son girdiğimiz ortamdada yine aptal aptal dikmiş gözlerini kesintisiz bi şeklde bana bakarken nişanlım bakışlarını farkedip şöyle bi ters ters baktı yüzüne
elti hanım anında hey yarabbim ya dercesine bi mırıltı ve edayla sinirli bi şeklde başını çevirdi
yemn ederm hiçbir şeyde yapmaDIM sinirlenmesine sebep olcak
mecbur kalmadıkça konusmuyorum bile ama yetti artık o sinir bozucu bakısları
senelerce beklediği bebeğini şimdi karnında taşıyan mutlu bi anne adayı olması gerekirken hala benle uğrasıyo
agzımı açsam kıskanç fesat olan ben olucam nabcamı sasırdım
nefret ettim bu kadından
amacıda bu sanırım
takma umursama diyceksiniz ama biyere kadar
sürekli kendimi bi kamerayla izleniyor gbi hissediyorum
bi arada olmak zorunda olduğumuz her ortamda iyi yada kötü onunla hiçbirşeklde muhatab olmadığım halde o aptal bakıslarının sürekli üstümde olması sinirimi bozuyor
anlamıyorumki amaç ne korkuttuğunu falanmı düşünüyor acaba kendince
en son girdiğimiz ortamdada yine aptal aptal dikmiş gözlerini kesintisiz bi şeklde bana bakarken nişanlım bakışlarını farkedip şöyle bi ters ters baktı yüzüne
elti hanım anında hey yarabbim ya dercesine bi mırıltı ve edayla sinirli bi şeklde başını çevirdi
yemn ederm hiçbir şeyde yapmaDIM sinirlenmesine sebep olcak
mecbur kalmadıkça konusmuyorum bile ama yetti artık o sinir bozucu bakısları
senelerce beklediği bebeğini şimdi karnında taşıyan mutlu bi anne adayı olması gerekirken hala benle uğrasıyo
agzımı açsam kıskanç fesat olan ben olucam nabcamı sasırdım
nefret ettim bu kadından