merak edip önceki konularına baktım, en az 7-8 tane sedef topiğin var:S
bu durum normal değil. kafanda neler kuruyorsun bilmiyorum ama
düşücelerin hiç sağlıklı değil bence.
tamam bir insanın buraya konu açması için farklı farklı dertlerden muzdarip olmasına gerek yok
ama sen bildiğin sedef hastalığına yakalanmışsın yahu
hayır sedef hayatından çıkmadığı sürece sen bu hastalığı atlatamıycaksın
aman diyim ilerde sedefi öldürme planları fln yapmadan önce git iyi bir psikolojik destek al
zamanında sedefi takıntı yapmıştım bu doğru
burda bunu açıkçada dile getrmiştim psikolojim bozuldu vs diye
eğer herkes bana nişanlımdan ayrılmam gerektiğini söylediyse demekki eleştrseler bile bni haklı buldular
ki sonuna kadarda takıntı yapmakta haklıydım olanlatr sedefin davranısları zmanında nişanlımın onu koruması vs sindirilecek şeyler değildi
ama şimdi nişanlım yanımda herseyi gördü kendi farkına vardı bişelerin.dolayısyla sedef takıntım btti
daha önce nasıl takıntı yaptım dediysem şimdide kurtulduğumu söylüyorum ama nedense kmse bunu anlamak istemiyor
neyse anlamak zorundada değilsiniz ztn
tekrar söylüyorum 8 tane sedef topiğin var demişsin
BENİM ALLAHA ŞÜKÜR HAYATIMDA HALLEDEMEDİĞİM Bİ SORUNUM YOK SIKINTILARIM OLUYOR AMA GELİP GECİCİ SEYLER
BENİM BURAYA ÜYE OLMAMIN AMACI SEDEF KONUSUYLA İLGİLİ KONUSMAK PAYLAŞMAK FİKİR ALMAKTI O ŞEKLDEDE DEVAM EDİYORUM BUMU YANİ SUÇ BU YÜZDENMİ TAKINTILIYIM
BEN HERSEYİMİ PAYLAŞMAK İSTEMİYORUM BURDA GÜNLÜK HAYYAT URASTIĞIM ÇOK ŞEY VAR AMA BURDA SADECE SEDEFLE İLGİLİ YAZDIM BASTAN BERİ ÇÜNKÜ BTEK ONU DESFRE ETTİ ÖLEDE KALMASINI İSTİYORUM ÇOK MECBUR KALMADIKÇA ÜSTSENDEN GELEMEDİĞİM SORUNLARLA KARSILASMADIKÇA VE SEDEF SAÇMALAMAYA DEVAM ETTİKÇEDE BEN BURDA YNE SEDEF TOPİĞİ AÇICAM
KADIN ETKİ YAPIYOR BEN TEPKİ VERİYORUM BU OLAĞAN VE HERKSEİN YAPACAĞI ŞEY
YANİ BNM TAKINTILI OLDUĞUMU GÖSTERMEZ
NİŞANLIMDA SALAK DEĞİL HERALDE SANDIĞINIZ GBİ TAKINTILI DESTEK ALMASI GEREKN BİRİ OLSAYDIM
İLLAKİ BANA Bİ PATLAMA ANI OLURDU
AMA DAHA BEN AGZIMI AÇIP BİŞİ ANLATMADAN O BANA SÖYLÜYOR
SEDEFİN NASIL BAKTIĞINI GÖRDÜNMÜ SEN ONA ALDIRMA
ARTIK HUZUR BOZCAK BİŞE YAPMAYA CESARET EDEMEDİĞİ İÇİN BAKISLARIYLA RAHATSIZ ETMEYE Ç.ALIŞIYOR VS DİYO
YANİ BEN KAFAMDA KURMUYORUM BUNLARI
O ZMN YA NİŞANLIMDA TAKINTILI HASTA BENM GBİ
YADA BEN SONUNA KADAR HAKLIYIM SEDEF SİNİR BOZMAYA ÇALIŞIYOR
NEYSE ALLAH BİLSİN KUL BİLMESEDE OLUR DERLERYA AYNEN ÖYLE DİYORUM HERSEYDEN ÖNCE ÇOK ŞÜKÜR KENDİMİ BİLİYORUM BEN O BANA YETER
İSTEMEYEN ARKADASLAR ZTN CEVAP YAZMIYOLAR
YAZANALRA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM