Bu kadın benim sinirlerimi çok zorluyor

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Ben evimi sererken tek başıma serdim. Hatırlamıyorum beraber yediğimiz için yemeği yapıp yapmadığımı.1 Kasım kaynımın düğün ertesi onlar gittikten sonra ben evi temizleyip kocam işten gelince halıları beraber attık kv hiç sormadı bile. Yaşlı değil 46-47 yaşlarında sorsan ona s.. Tı yerde yaparmış bizim yaptığımızı.

2-3 hafta bekledi tabi bu dönemde üşüttü oğluna duygu sömürüsü yapıyor.'' Nasıl evi serecemde bilmem ne işte sizin ev Serili oh ne güzel. '' üçüncü gün bugün tek tek oda seriyor ilk geldiğim yıllarda (üçüncü kışım burda) bir gün içinde bütün oda serilirdi.

Çarşamba günü indim eşim gelmeden bir saat önce çünkü katlanamıyorum bu kadına yemeklik ne vardıysa yaptım.

Annem ile arası bozuk kaynanamın işte Allah razı olsun anandan babandan dedi bak bide anana babana rahmet okudum dedi güldü dalga geçiyor gibi eşimin yanında.

Sonra başladı işte aşağı indi surat azgın (aşağı indim kolay gelsin dedim yüzüme bile bakmadı surat beş karış. Başım ağrıyor zaten sırf yemek derdinden kurtulsun işine baksın) diye indim kocama anlatıyor.
Geldide surat beş karış, işte dünde kapıda bekliyor sordum işte istemiyorsan girmem dedi de ağzında hazır cevap bilmemne kocama bir sürü şey anlattı. Artık kocamın kafasını nasıl doldurduysa adam boş boş yüzüme bakıyor.

Dünde gitmedim yemek yapmaya sabahtan akşama kadar tan tan ses çıkardı. Akşam eşim geldi elinde bir kase kuru fasulye sana getireyim mi dedi aşağı geliyordum dedim indik beraber

Kaynanam bu kez ardımızdan mutfağa girip dün duayı çok aldın kaldıramadın heralde bugün hiç görünmedin dedi. Ağzımı doldurdum kusacam ama kocamla aram kötü oluyor sonra sustum. Aynı lafı dönderip aktarıp söyledi kaile alıp cevap vermek istemedim sonra kendini birşey sanıyor.

Üzeri ıslanmış eşim beş altı kez dedi anne üzerin ıslaksa değiş geri kalan yarın yaparsın diye baktım eşimin lafını umursamadan başka bir şey anlatıyor eşime seslendim bırak ne tekrar edip duruyorsun ıslak olsa senimi dinler bir kez değil beş kez dedin değişirdi dedim. Sonra oğlum ıslak değil göbeğini gösterip şuram nemli biraz dedi. 5 ti kocam geldi 8 de yukarı çıktık o ıslak üstüyle üzerine yorgan aldı biz çıkana kadar farklı kişilerle telefonda konuştu.
Konuşurken ses telleri çatallaştı belli tekrar edecek üşütmesi. Bugünde odanın birini serecekmiş onu duyurdu dünden.

Ben kocamı doldurduğunu biliyordum da böyle fırsat bulamayınca benim yanımda gözümün içine baka baka dolduracağını bilmiyordum. Ben onun hizmetçisi değilim. Ben evimi sererken bırak yardımı bir kuru kolay gelsin bile demedi.

Hepsini geçtim. Eşime baban evlilik yıl dönümümüzü hatırlamadı dedi. Sanki öncesinde hep hatırlıyor muş gibi. Dedim de bunu. Yeni evliler hatırlamıyor ki 30 sene olmuş dedim. Konuyu uzatacak ta uzatacak baktı taş oğluna gidiyor olayı değiştiriyor.

Çok sinir oluyorum ya uzun oldu belki anlayamadınız ne anlattığımı ama kimseye anlatmazsam içimde şişiyor. Yazmak bile birilerine rahatlatıyor.

Hayırlı günler

Ayyy beynel her konunu okuyan biri olarak ve kaynanana nefretini bilen biri olarak tek dilegim boyle cirkef boyle insanin uc kurusluk huzurunu kaciran surekli dert ureten tum kaynanalar bi yok olsun allah bi versin toptan cezalarini herkes feraha ersin

ben bu kaynana derdi çeken arkadaşlara çok üzülüyorum çünkü çok zor bir durum. aman ya şükür ben erkek tarafının hepsini evden attımda kurtuldum

Ben mi abartıyorum anlayamadım kinayeli gibi me geldi.

Ben mi abartıyorum anlayamadım kinayeli gibi me geldi.
Yok canim seni iyi anliyorum bende de var bitane guya uzak oturuyoz telefo la taciz eder her gun 1 saat zart zart arar acmazsin bi daha esim acmaz bi daha ..yani samimi yazdim allah cezalarini mi verir islah mi eder bi kurtarsin bizleri

Yok canim seni iyi anliyorum bende de var bitane guya uzak oturuyoz telefo la taciz eder her gun 1 saat zart zart arar acmazsin bi daha esim acmaz bi daha ..yani samimi yazdim allah cezalarini mi verir islah mi eder bi kurtarsin bizleri
Bir aylık yeni ettim var onuda sizinıdediğiniz gibi rahatsız eder ama o açmaz canı isterse arar kocası gündüz işte akşamda kaynana çok konuşmaz ben varım diye selam söyleder kapatır.

Anasının ilk oğlunu almayacak mışsın onu anladım ben kendi yaptığım hataları eğer Rabbim nasip ederse çocuklarıma yaptıemıcam düştüğüm hataya düşenlerse de hep arkalarında olucam.

Muhatap olmamaya bak . Laflarınızda görmezden gel . Cunku can çıkar huy çıkmaz .esinede fazla bisey anlatmaki esın senin tarafı tutsun. Ne kadar cok sey anlatsan senden soğur .sen kendin tavrını koy.kendini uzme pisikolojin bozulur.ben öyle oldum halen de ugrasiyorum

Geçen günde kaynanam eşimi bana karşı doldurmuş gelmiyor kapımızı açmıyor diye ben beni doldurduğuna haberim olmadan kendisine gittim bu başladı beni suçlamaya ,azarlamaya bende telefon açtım eşime eşimde demez mi ben işle güçle mi uğraşam sizin tartışmanızla mı uğraşacağım kaynana beni eşime şikayet ettikten sonra ben kaynanaya gitmişim , sonra eşim annesinin yanına gidip annesini azarladı sen bizden ne istiyorsun diye artık bizde bir aileyiz bizimle artık uğruşma diye ama bunu söylemesi için 24 yıl beklemem gerekirmiş eskiden eşim annesine inanırdı ama artık huzur bozanın annesi olduğunu idrak etti ,herkesin başında bu cadı kaynanalar seni anlıyorum

Kışlık halıları yere atmaya ne deniyor bilmiyorum burda serme deniyor

Hic duymamistim , ogrenmis oldum.Yazinizi konusur gibi yazmissiniz :) Tekrar baktim biraz anladim galiba.KV ile sanki eltinizmis gibi bir iliskiniz var.Cok fazla takiyorsunuz.Bu tip hasta kisilikler sizi mutsuz ettikce mutlu olurlar.Hic umur etmeden ve mumkun oldugunca muhatap olmadan gunlerinizi gecirin.Mumkunse tasinin olmuyorsa , Kursa yazilin.Gunlere katilin.Surekli cikin cikin gidin evden.Keyfinizi catmaya bakin Kocanizi da hos tutun.O zaten cekememezlikten tez zamanda gocer bu dunyadan :)

İlk aşağıdan yukarıya çıkarmazlardı evime. Sonra ayrılma noktalarına gelince eşim pes etti. Yine de sorar aşağı indim mi diye ama diretmez yemeğimi ayırmak istediğimi evdeki herkes biliyor. Yemeği ayırmayım diye böyle yapıyorlar. Ben kendi evimde yapmak zorundayım yemeğimi zorunluluğu bırak seve seve yapıyorum ama bu kadın beni zıvanadan çıkarıyor hep üzerime yüklüyor dün yaptın bugünde yapacaksın yarında yapacaksın demeye getiriyor. Beni kullanmak istiyor ben isteyerek yaparken onun bu halleri beni soğutuyor. Bende bir gün yaparsam bir gün yapmıyorum yada sadece temizlenmesi doğraması gereken bir şey varsa hazırlayıp bırakıyorum.

Bu durumdan da sıkılıyorum ben hazırlıyorum o yapmış gibi millete Kasım Kasım kasılıyor millet te o yapıyor yemekleri sanıyor ama diğer türlü bu kadın daha çok sinirimi bozuyor.

Bebeğim olsaydı belki daha farklı olurdu herşey ama bu kadın beni bebeğimden de ayırır ver ben bakayım sen iş yap diye.

Yüzümede böyle şeyler söyledi zamanında. Kendi kaynanasına bırakırmış çocuklarını, evi bağı bahçeyi temizlermiş benden de aynısını istiyor. Bende anası dururken nenesi niye bakıyor büyüyünce senin gibi mi desin beni nenem büyüttü ben anne sevgisi görmedim diye dedim. Bozuldu .

Hep iğneli cümleler kuruyor cevap verince kötü gelin oluyorum. Sussam içimde kalıyor kendini bir halt sanıyor. Sırf eşim için susmak zorunda kalıyorum ya. Oda keramet kendinde sanıyor

Boyle bi durumda esim icin susmazdim sanirim. Kayinvalideme de gitmek istemiyosam gitmem. Kiymet bilmiyosa bi bardak suyunu bile doldurmam. Esim de hakliyi haksizi goremiyorsa kendi bilir.

Boyle seyler icin kendini yipratmamak gerek. Annen seni onlara hizmetci diye dogurmamistir sanirim.

Ben 24 yıl bekleyemem ben kendimde o sabrı göremiyorum büyük konuşmak istemiyorum Rabbim gücümün yeteceneğinden fazlasını vermesini ben üç yıl içinde 40 yıllık evli gibi oldum bütün aileyi ezberledim kim ne, nasıl, artık takasım dert edesim bile gelmiyor ama eşim işin içine girince sakinliğimi koruyamıyorum

Kaynanam çok entrikacı ve acaip sinsi yapmadığım hareketleri yapmışım gibi beni diğer oğullarınada şikayet eder ondandır onlar bana değersiz tavırlar sergilerler ki bu kadın namazda kılıyor , ama şuda bir gerçek piskolojik haplar kullanıyor
eşimde dedi zaten annemin beyni gitmiş diye artık bana karşı ne söylese inandırıcılığını kayıp etti gibi birşey ,

Kendini kullandirma evden çık git. Is yaparkende indirme bırak kendi öyle alışsın . En basta seni kötüler insanlara sonrada kabullenir seni huyudur der . Sende suc sen yapmışsınız yemek falan biraz resmi dur. Evde fazla kalma dışarı çık . Hic bir yere gidemiyorsan markete git ihtiyaclarını al . Hep bahane üret yok bu gun yorgunum yok burayı temizledim yavaş yavaş uzaklasir

Eşime ilk başlarda ben anlatırdım annen şöyle yaptı böyle yaptı diye.

Daha doğrusu evlendim bir ay birşey yok hizmetçi gibiydim evde. Kaza yaptı kayınbabam yatalak oldum beş ay kaynana sürekli laf vururdu. Zaten kafam sakat bende eşime anlatırdım hep haklı olduğumu görsün diye meğer yanlış yaparmışım. Sonra sustum anneme anlattım, kardeşime kuzenime kim gelirse. Eşimin kuzeni bizim sadıcımızdı onun eşine anlatırdım oda zamanında çok çekmiş hak verirdi bazen eşine anlatır oda eşime konuşurdu.

Şimdi herkes dinlemekten usandı bu kadın yapmaktan usanmadı. Eşime anlatmak istemiyorum çünkü kendi görsün istiyorum ve değişiyor. Annesine karşı önceden anne ağzı ile hareket ederdi şimdi kardeşi evlenince biraz daha farkına varıyor. Anne ile eş arasında ki farkı ayırt edip ona göre hareket etmeye çalışıyor.

Aslında biliyor ama annesini benim küçümseme mi istemediği için yapıyor ama n öyle daha çok küçülüyor kadın benim umrumda değil. Onu umursatan tek şey eşim . Eşim olmasa yüzüne dahi bakmam o kadının

Acaba bizim kaynanalar kardeş mi

Oda beyin travması geçirmiş her yanlışında bunu öne sürer. Ruh sağlığına gider arada. Yapmadığım birşeyi yapmış gibi gösterir. Yalanlar söyler olmamış bir şeyi olmuş gibi gösterir. Hiç sevmediğim hareketler yapar.

Ben eskiden çok konuşmayı sevmezdim hala da sevmiyor ama bu ladın benim çenemin yayını gevşetiyor. Dilime vuruyor artık düşüncelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…