Bu kadın benim sinirlerimi çok zorluyor

Piskolojim bozuldu zaten. Hiç konuşmayan ben artık onun gibi geveze tabiri caizse oldum. Susamıyorum artık bu kadın beni zıvanadan çıkardı herşeye ağlarmı insan küçücük duygusal sahne olmasın hemen ağlıyorum ama ayağa kalkaxam düştüğüm çukurdan.
 
sermek filan diyince ben bir yerden bir yere taşınıyorda evi seriyor anladım olay sadece kışlık halı sermeyse ne var bukadar abartılacakhem gençmişte sabahtan 2-3 e kadar yer silip serse sonrada yemeğini yapar illa gelini beklemekmi gerekiyor her işte
 
Esine anlatma bence de zaten kadin esinin yaninda da yeterince belli ediyomus kendini. Muhabbetini bile yapmaya gerek yok.
Ama esin icin annesinin evini temizlemene vs de gerek yok. Cunku belli ki haketmiyor. esin bisey sordugunda da cevabini verir gecersin.
Kendini yiprattigina degmez.

Ben kayinvalidemi cook onceden taniyorum ama gayet resmiyim. Gerci biz de uzak olmanin da etkisi var ama yakin olsam da senin kadar iyi niyetli olmazdim
 
O kadın çivi çakar bu dünya ya. Sürekli benimle uğraşıyor ya hep rüyasında beni görür. Öyle bir kadın
 
Evden dışarı çıkarken ayrı sorun evime gelen ayrı sorun. İki kursa yazıldım diksiyon ve bilgisayar, doktor yürüyüş verdi diye kursa yürüyerek gidiyorum yakın mesafe hem stres atarım hem arkadaş edinirim. Üçüncü kursa büro yönetime yazılacam dedim hemen aşçılığa yazılacak beynel de diyor benim adıma konuşuyor ne münasebet dedim yemek yapmayı öğrenirsin diyor

Evde yemek yapmıyorum diye yemek bilmediğimi sanıyor. Yazılmadım kursa bu yılda yazılmayı düşünüyordum ama eşim çalıştırmıcam boş yere uğraşma dedi.
Bende evin içinde oyalanamıyorum öyle bir saat günlük ya görürüm ya görmem
 
O totsunu kaldırıpta tek başına iş yapmaz illa biri salça olacak on birde başlar sabah kahvaltısı ortadan kalkmaz daha bir sürü şey iğreniyorum kayınbabam iyi sabrediyor.

Üç yıldan beri kayın babam emekli olacak nedense bir türlü olamadı
 
İlk başlarda acıyordum, merhamet ediyordum, hala da merhametim var benim ama çekilmez oldu benim vicdanımı sömürdüğünü öğrendiğim, bana iğrençliğini göaterdiğinden beri o benim için bir hiç belki sokakta gördüğüm uğursuz birine ondan daha ılımlı davranıyorum yada davranırım o derece soğuttu beni kendinden.

Eşime dedim beni bu evde tutan tek şey senin sevgin eğer onu yitirirsem beni bu evde tutamazsın, ne annen ne baban ne evi nede parası pulu dedim.

Annesi hastaymış annem hasta sende şimdi dersin annenin hiç hastalığı bitmiyor diye ama neyse diye sitemli sitemli konuştu.

Yok bu kez öyle denicem anan oona bun iyi görünecem diye kendini hasta edeceğine otursun evini temizlesin işine baksında millet te evine çağırdığında yüz çevirmesin geleni hizmetçi gibi kullanıyor hiçte işi bitmiyor dedim.

Sevmem, sevmediğimi de bilir üçüncü yıla girdim artık eskisi gibi sık boğaz etmiyor eşim. Önceden deseydim annem yapacaksın tabi derdi değişim bgösteriyor tabi çevredeki olayların etkisi de çok kv oğlunu kendine göre dokumuş evlenince farklı şeyler görmeye başlayınca değişiyor ister istemez
 
bu okuduğum kaçıncı konun.şimdi arkdaşlara halı sermeyi izah edeyim çukurovaya kış geç gelidği için kış temizliği adı halı serme gibi birşeydir yani sadece halı serme değil cam kağı kışlık yazlık giysi komple evi temizleme yapılır ondan sonra halı serilir.

ve sana yorumum artık ikiniz içinde çekilmez olan bu durumda ayrı eve çıkmak hergün sorunla uyanmaktan daha mı zor.ille bedava evde oturacağım diye ruhunu sakatlamaa gerek var mı gerçekten.eşim kabul etmiyor diyemezsin bence hergün bu kadar tartışmaya katlanana adamı buna bir şekidle ikna edersin.işiniz boşanmaya kadar gidecek bence bu evde daha fazla yaşamaya devam edersen.git kendi evinde salça çıkar eve katkın olsun kira ev ama hergün bunlar çekilir dert değil.
 
Esin
Esinin kıymetini bil . Oda onun annesi. 3sene bisey değil daha yeni sayılırsın eşini her zaman her yerde yücelt. Ona fazla anlatma . O bile bisey dese aman söyle annenin her zamanki halı kapat konuyu . Yeri gelir İnan o seni savunur her bakımda. Sen kaynana tavır koy eşini araya katmadan.
 
 
O kadın çivi çakar bu dünya ya. Sürekli benimle uğraşıyor ya hep rüyasında beni görür. Öyle bir kadın

Baska bir ark a cevabinizi okudum. Siz resmen hizmetcilik yapiyorsunuz. Kadinin bir hastalik durumu da yok anladigim kadariyla. Kendinizi kurtarin. Ise girin masraflari bahane edin. Ise girin. Kurtulursunuz ancak siz kurtulmak icin birsey dusunmuyorsunuz.Sadece sikayet ediyorsunuz . Bu yaslarinizi surekli sikayet ile gecirirseniz ileriki yillarda sinir hastasi olacaksiniz.Bu sekilde tanidiklarim var.
Ayrica eslerin calistirmayacagim demesi ne demektir , Bir kadin bir erkek icin bu cumleyi kurabilir mi?Bana cok tuhaf geliyor bu.Bu kafadaki kocalara, firsat veren olsa Allahligini bile ilan ederler.Curet had safhada yani.
 
Ben bu durumdan memnun muyum sanıyorsun kadın oğlunu ilmek ilmek dokuyor.
Arka sokakta kaynanamın öve öve bitiremediği br gelin vardı benden sonra geldi kaynanası felçli evi iki katlı ama üst katın tadilatı bitmemiş kapı pencere dolap vs kontrat imzakamışlar iki yıl sonra ev yıkılacak apartman dikilecek.

Gelin daha fazla aynı evde oturaamam evi ayır diyerekten çıkmış ve bunu benden haftalarca gizledi.

Eşimle aynı iş yerinde eşim ağzından kaçırdı. Sonra da bir saçı uzun aklı kısanın yüzüne bakıma muhtaç anasını bıraktı gitti dedi.

Bunlar anasının dolduruşu hep.
İçinde ne olduğunu bilemeyiz. Ben sana şu kadarını söyleyeyim edepsizlikten başka bir şey yok bilip bilmeden yorum yapma.

Hangi kayın baba oğlu ile gelinin arasındaki yatan çocuğu alırda verin şunu ateşinizle yaktı der dedim. Ben olsaydım onu söylediği anda çıkar giderdim. Kusura bakma ben bu kadar haysiyetsiz insanlarla bir ortamda bulunamam dedim.

Öyle değildir diyo. Yok gelin baskın yapmış kv sine felan saçmalayıp duruyor.

Böyle bir zihniyette ki insanlardan ben evden çıkıyorum deyip gidemiyorsun malesef.

Evden çıkmıyorum çünkü kocam inatla diretiyor buna sebepte annesi. Ama takmıyorum çıkmazsa çıkmasın. Millete de beni kötü tanıtsın umrumda değil ne konuştukları.

Ben benim kafama takılanlara bakıyorum artık. Çünkü bitirdiler beni
 
Eğer bana iman etmenizi istemeseydim kocalarınıza itaat edin derdim 'deyip deyip önünüze sürülürse buna kılıf uydurmak zorunda kalıyorsunuz.

Çalışmıyorum. Aradım ama istemedi bende sen getir ben yerim. Madem evde oturup rahat etmemi istiyorsun o zaman birilerinin de gidip işini yapmam. O zaman evde rahat oturuyorum derim dedim.

Kocam ile evim ile bir problemim yok problem kaynanamın beni kıskanması oğlunu doldurması hazmedemwmesi uyuz karı.

Hep merak ederdim insan bir başkası için kişiliğini nasıl kaybeder böyle kendini aşağılar küfreder diye. İnsanı çizgisinden çıkarınca ağz... Bile ..... Öff bu kadının elinden yazarken bile cinlenip yazdığımı silesim geliyor
 
Bu kaynanalar toptan kafayi yemis
Beninkini kovdum siödim ohh kurtuldum
Seninkide kendini 18 yasinda kiz saniyor herhalde
Takmamaya calis ilgilenme..
 
Bu kaynanalar toptan kafayi yemis
Beninkini kovdum siödim ohh kurtuldum
Seninkide kendini 18 yasinda kiz saniyor herhalde
Takmamaya calis ilgilenme..
Ben pijamalı pantolonlu dolaşıyorum diye penye şartlarla geziyor kocamın yanında. Bir keresinde de biz eşimle çocuk odasında oturuyoruz yarı çıplak banyodan çıktı. Eşim çok sinirlendi evin içinde böyle mi dolaşılır duş alıyorsun diye. Gülerek hihihi ben burda olduğunuzu bilmiyordum diyo halbuki o duşa girmeden oğlu evdeydi bende o işten gelecek diye indiydim o kadar iğrenç ki nefret ediyorum ondan
 
Utanmasalar ciplak dolasacaklar pess ya pesss
Gelini kiskandirmak icin daha neler neler yapacaklar acaba
Böyle insanlar muhatap olmamalisin belliki kadin normal degil canim..
 
Utanmasalar ciplak dolasacaklar pess ya pesss
Gelini kiskandirmak icin daha neler neler yapacaklar acaba
Böyle insanlar muhatap olmamalisin belliki kadin normal degil canim..
Normal değil beni de çizgilerimdwn çıkarıyor.

Birgün söylediğime çok pişman oldum ama ağzımdan çıktı bir kere.

Anan böyle yapacaktı madem kendi alsaydı koynuna bu kadar uğraşmak zorunda kalmazdı dedim ama pişmanlık söylediğim cümleleri geri yatmadı yüzgöz olundu bazen saygı yitieildi. Saygı yitince hiçbirşey düzelmiyor artık istesende

Şimdi ne kadar düzeltmek düzelmek istesemde yıktıkları yıktırdıkları saygı olmadan olmuyor
Ama ben hiç bir zaman kendi çizgimi geçmesine müsade etmicem bu saatten sonra kendine gelecek onun karşısında kendinden olan biri yok
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…