Bu kadın benim sinirlerimi çok zorluyor

Ya serme deyince bende anlayamadim.
Bizde halilari verirsin yikamaya guzelce detayli temizligini yaparsin serersin halilari. Demekki herkes farkli yapiyor.
Canini siktigin kadar varmis ama cozum bulamadim sahsen

Ya serme deyince bende anlayamadim.
Bizde halilari verirsin yikamaya guzelce detayli temizligini yaparsin serersin halilari. Demekki herkes farkli yapiyor.
Canini siktigin kadar varmis ama cozum bulamadim sahsen
Halılar yıkandı yazın tabi o da ayrı bir dava ama iki hafta önce halıların bazılarını gelişi güzel attı yere misafir gelecek diye iki gün çok değil sonra geri kaldırdı dün de ara holun kilimi yıkamış öyle.

Niye yıkadın ki kışın serincede kirlenecek o zaman yıkamıyorsun iki gün sonra dedim olmaz öyle diyor iyi sen bilirsin.dedim bende

Uğraşmıyorum onun cahillikleri iş aşkı ile yazayım sayfaya da rahatlayım dedim ama yalnız değil mişim bu konuda

Amaaan kendi nasil biliyosa oyle yapsin.
Lafa cok girersen cok bunalirsin cok sikinti cekersin

Amaaan kendi nasil biliyosa oyle yapsin.
Lafa cok girersen cok bunalirsin cok sikinti cekersin
Zorla giydiriyor işte eşime yükleniyor.
Dün yağmur başladı. Eşim müsait değildi bana seslendi '' anneme sor bakalım damda bir şey serili mi halıları nereye asmış yağmur yağıyor''. Dedi
Aşağı indim halılar serilimi, damda bir şey var mı yağmur yağıyor oğlun müsait olmayınca tek yapamam diye seslendim dedim. Yoo dedi bana merdiven dairesinde beş dakika sonra paldır küldür çıktı eşim anne diye seslendi.

Mutfaktayım bende pasta yaş pasta yaptım onu tabaklara aktarıyorum. Eşim güldü kapıyı çekimde fare girmesin dedi çıktı.
10 dk sonra felan indi ne oldu hayırdır dedim annem yukarı çıktı bende yardım edim dedim diyor.

Bana birşey olmaz dedi kapıyı kapattı içeri girdi. Oğlu müsait olunca kendi çıktı. Beni kötü gösteriyor. Oğluna da diyor ki ben tek yaparım diye ona öyle dedim.

Gidip söylemeseydim eşim bilmeseydi. Yağmur yağıyor du da karın yardım etmedi de bilmem ne ilk defa başıma gelen bir olay değil.

Benim kalbim buğz o kadına. Rabbim e bırakıyorum ben hakkımı o içimden geçenleri biliyor

Gelen gelin hizmetçi sanki. Baba evinde bu kadar iş yapmazdı belki de. Herkes kendi evinde, kendi işinin başinda olsun. Kimse de gelsin de kv, görümcem, annem çocuğa baksın demesin. Herkes evinde huzuruyla otursun. İnşallah.

Ne dicemi bilemiorum yani can sikintisi diyelim. Baska bi eve tasinsan daha iyi olur

Erkekler evden çıkmama sebebi kira ödememek , hayat pahalı
artık kk kadınlarda evden çık yazmayı vazgeçsin herkesin o kadar aklı var , ama konu para konusu

Ben bırakmam o kadına kendi gibi yetiştirir. Ya çocuğa sorumluluk aşılarsın aşılamaya da 6 yaşındaki çocuktan ev işi yapmasını bekliyor.

Kendine dedim herkes işine baksın ben çocuğu senin için değil kendim için doğururum anası varken nenenin işi ne analık yapacak dedim.

Başka bir gün benim dediğimi sanki başka biri demiş gibi anlatıyor.
Bide kaynanası da o günden sonra bakmamış kv muhtaç olmuş duşa girecekmiş te giremiyor muş yok arkadaşlarına gidecekte çocukla çıkamıyor muş felan işte

Erkekler evden çıkmama sebebi kira ödememek , hayat pahalı
artık kk kadınlarda evden çık yazmayı vazgeçsin herkesin o kadar aklı var , ama konu para konusu
Eşim bunu sıkıntı yapıyor. Aslında çalışmama izin verse belki daha mutlu olacaz. O vardiyalı çalışıyor biraz da rahatına düşkün ben evde olmadığımda kendi hazırlaması lazım yemeği onun sıkıntısı var bide o yüzden çalıştırmıyor sanırım.

Taşınınca anasının yüzüne bakmam diye korkuyor. Kendi dedi yüzüme taşınalımda beni anamdan soğut ayda bir gelelim demi diye bende.
Ben değil sen burda kalarak kendin soğuyacaksın diye geçirdim içimden. Şimdi eskiden anasının güle oynaya yaptığı işlerini söylene söylene yapıyor. Bende bana dokun mayan çıngıraklı bin yaşasın diyorum başka türlü olmuyor

Neden beraber yiyip içiyorsunuz önce bu duruma Son vermen lazım inme onun evine kendi evinde takıl bırak ne hali varsa görsün

Aman Allahim ya insan esi hakkinda boyle dusunurmu ya annemden sogutacaksin demis aman yarabbi

Bunun ilerisi yaşlılıktada kaynanaya sadece senin ve eşinin bakması herkes seyirci gibi gelir gider sonra sen sızlanmaya başlayınca eşin ozaman bakmasaydın der

Olan sana olur, hastalanırsın kimsecikler bakmaz.. Duymamazlığa vur. Eşinle birtek iyi ol. Onada Allah rızası için saygını göster. Rabbim yardım etsin.

hangimiz nefret etmedik çılgınlar gibi
Allah yardımcın olsun

Kaynanamdan çok çektim zamanında, ama kaynanamla değil d eeşimle aştım bu konuları . çünkü onunailesi, o dengelemek durumunda! dengelemezse iş yaş. bi de nedne altlı üstlü oturuyorsunuz, zoraki miydi? kendi ailenizle anlaşamıyorsunuz yeri geliyor, altlı üstü oturmak kesinlikle kavgaya davet demektir bu gibi durumlarda... imkanınız yok mu uzaklaşsanız?

Aman Allahim ya insan esi hakkinda boyle dusunurmu ya annemden sogutacaksin demis aman yarabbi
Yani gelip gitmezsin diyo. Kendi zaten çok takılmaz annesi gile işte misafir olursa bide babasının laflarına.
Ruhum duymaz.

Yani gelip gitmezsin diyo. Kendi zaten çok takılmaz annesi gile işte misafir olursa bide babasının laflarına.
Ruhum duymaz.
Boyle yaparsa tabi sen sogursun ama haftada bi gelirsin yani. Soguyunca hicbisey ayni kalmaz yani. Bosver sen hic laf verme. Esinin dedigini yap. Tavsiyem tek kelime etme kv. Evet tamam tabi. Sadece bak bunlar. Gor eminim sadece sen cvp veriosun diye soyleniyo boyle. Bi dene haber ver bize

Bunun ilerisi yaşlılıktada kaynanaya sadece senin ve eşinin bakması herkes seyirci gibi gelir gider sonra sen sızlanmaya başlayınca eşin ozaman bakmasaydın der
Ben kaynanama dedim. Daha elli ayaklı kusura bakma ben seni gittiğim yerde çanta gibi taşıyamam üç tane oğlun var bende ne kadar kalırsan onlarda da o kadar kalırsın ben bakıcı değilim hizmetçi de evinde kalıyorum diye yapıyorsan bırak bizde çıkıp gidelim.

Temmuz da taşının dedi. Baktı ben çıkmam dedim aklınca blöf yapıyor.

Okuytsaydı zamanında oğlunu. Oğlunu okutamadığı için bu evi onun adına yapmış kendi kaldığı eve de küçük oğluyla beraber oturacak mış ortanca oğluna da arsa varmış onu verecek miş.

Tek varlığı bende değil. Ben onun babasının kızı değilim kusura bakmasın onun yaşlılığı hiç çekilmez en azından şimdi çıkıp geziyor evimde beni baş başa bırakıyor. Yaşlanınca o bana evi zindan eder.
Oğlu baksın hiç uğraşamam. Ben kendilerinin yüzünden yaptığım kaza da aldım ağzımın payını. Yaptıklarını görecekler

Boşver sıkma canını bazı insanlar hiç degmiyor inan. Sen kocanla geçimine bak. Kocan da poşet değil dolacak beyin yıkanma yaşını çoktan geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…