Bu Kadın Bir Gün Beni Çatlatacak..!!!

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Kayınvalidem tabi ki..

Oğlumun saçları uzun..Gözlerine geliyor oyun oynayınca doğal olarak sabit durmuyorlar..Yukarı çıktık az daha kesecektim ucundan dedi..Sakın anne dedim..Ne var ucundan kahkül gibi değil değil dedi..Ya ben kaç kere rica ettim ediyorum kestimeyeceğim..Ne varmış dedi bir an üzerine atlayasım gelmedi değil haniii...O zaman al götür kuaför kessin dedi eşime..O da bir şey olmaz kestirmeyeceğiz dedi..Doğum gününe kadar kestirmeyeceğim dedim..Uf püf

Ruh hastası mıdır nedir ya..

Kendi yiyeğini gizlice kulak deldirmeye götürmüş annesinden habersiz kadın küçük demişo da almış gizlice götürmüş..Ne yapayım ama o istemiyordu diyor..Sanane arkadşaım kendi çocuğu demi..Diğer yiğeninin annesi bir yere gitmiş hemen saçlarını kesmiş kendi kafasına göre..

Ramak kaldı yiyeceğiz birbirimizi..1000 defa söyledim kestirmek istemiyorum diye..Ben sinir oluyorum diyor..

Sabır Mevlammmmmm Sabır....

Yedirdiğim yemekten giydirdiğim kıyafetten yedirmediğimden ( çikolata , şeker hazır pastalar vs. ) her şeye muhalefetler..Yoruyorlar beniiiiiiiiiiiii

bu arada oğlum henüz 22 aylık..

bi konun daha vardı sanırım çocuğuna çok karışıyorlar rahatsız olmakta haklısın bunlar hep iç içe yaşamaktan kaynaklanıyor maalesef ama çok taviz verme derim bi de dün bi yorum yazdın ayağım alçıdan çıktı hizmet ettim vs.. diye bence bu kadar kendinden ödün verme benim kaynanamda herşeyin doğğrusunu kendinin bildiğini zannediyor yarın bi gün çocuğum olursa çekeceğim var::)

bi konun daha vardı sanırım çocuğuna çok karışıyorlar rahatsız olmakta haklısın bunlar hep iç içe yaşamaktan kaynaklanıyor maalesef ama çok taviz verme derim bi de dün bi yorum yazdın ayağım alçıdan çıktı hizmet ettim vs.. diye bence bu kadar kendinden ödün verme benim kaynanamda herşeyin doğğrusunu kendinin bildiğini zannediyor yarın bi gün çocuğum olursa çekeceğim var::)

Evet yine sinirlendirdi beni..

Doğru söylüyorsun aslında..Ben müsade etmesem böyle at koşturamaz ama işte eşim var arada bu ara bana tatkık gibi kızıyor herşeye..

Valla Allah Yardımcın Olsun İnşallah..

Valla canım imkanınız var mıdır bilmiyorum ama o evden çıkıp ta ailesinden uzak bi yerde ev tutmadığınız müddetçe sana huzur yok gibi duruyor.. Allah sabır versin :50:

iç içe olunca böyle durumlar genelde yaşanır canım gerçi sizinkiler çok abartmış.sen huzurlu olmak istiyorsan ya o evden uzağa taşınacaksın yada görmezden duymazdan geleceksin bildiğini yapacaksın ikincisi zor kolay değil ama evden taşınamam diyorsan başka çaren yok maalsef canım:50:

Allah sabır versin canım...
ben bu tip insanları anlayamıyorum hiç herkes kendi çocuğu üzerinde insiyatif sahibidir. Böyle yapa yapa güvenilmez hale geliyorlar

Ne yapacağım bilmiyorum kayınvalidem bu akşam yine ben şöyle yetiştirdim böyle yaptım diye anlattı..Benim hayır dediğime sen evet der isen o çocuktan ne beklenir..?

sON Olay çayına şeker attırmak izin vermedim bir keresinde kayınpeder üzerine döküyordu çayı..Attırmayın diyorum ben attım şekerleri oğluma da olmaz annecim dedim..Kayınvalidem şeker aldı eline verdi çayına attırdı..Bende niye yapıyorsun şimdi dedim yanacak bir şey yok yok dedi..Az önce şöyle yetiştirdim bunu yaptım diyordun niye benim yapmama izin vermiyorsun dedim..Sinirden öldüm çay içmedim bulaşıklara da karışmadım valla..Yettirdi canıma ya çay a sardı bu ara..

İçirmiyorum diye kızıyor faydalı diyor doktorlar içir ne var , kAYınpeder oğlumun kahvaltı yaptırdığımda geldi kuru kuru mu yediriyorsun çay doldur..Ya rica ediyorum sizden diyorum anlamıyorlar..Eşim de çok umurunda..Alacağım elime bir gün çayı bardağı fırlatacağım dinden imandan çıkardınız yeter Artık diye cinnet geçireceğim..

Valla canım imkanınız var mıdır bilmiyorum ama o evden çıkıp ta ailesinden uzak bi yerde ev tutmadığınız müddetçe sana huzur yok gibi duruyor.. Allah sabır versin :50:

Doğrusunu söylemek gerekirse maddi olarak imkanım yok şuan..Hoş olsa da eşim çıkmaz zaten..Hiç sanmıyorum..

iç içe olunca böyle durumlar genelde yaşanır canım gerçi sizinkiler çok abartmış.sen huzurlu olmak istiyorsan ya o evden uzağa taşınacaksın yada görmezden duymazdan geleceksin bildiğini yapacaksın ikincisi zor kolay değil ama evden taşınamam diyorsan başka çaren yok maalsef canım:50:

Herkesin ortak derdi bu biliyorum aynı binada oturanlar kolay kolay çıkamazlar..Benim eşimde çıkacağını sanmıyorum ki maddi olarak elim geniş değil kredi borcumuz var 2 sene..Sonrasında öyle bir umudum yok doğrusu..

Yarın yanına çıkıp konuşsam mı diye düşünüyorum..Tabi sesini kaydetmem gerek çünkü benim kayınvalidem lafı çevirmeyi yalan dolan konuşmaya bayılır..Yeter ki herkes onu desteklesin..

Bana bir gün komşuların yanında bir bunu hak etsin 2. dursun dedi..Konu da 2. çocuğun olması..Çok zoruma gitti..

Tabi ki ben oğlum üzerinde hakimiyet kuramam..Neye hayır diyorsam bakıyorum o dakika da yapılıyor..Hem kurnazdır hem de yalancı..

bİR gün tartıştık böyle yeter eve gizli kamera takacağım ya senin yüzünden kocamla 3 gün küs yatıyorum ben dedim ağlayan kadın bir den bir kahkaha atmaya başladı görmeniz gerek..rESmen darmadağın oldum kocamla küsüyorum diye sevindi ya..Baban hasta bunları duyarsa kötü olur dedi..Salaklık bende şikayet edecektim o gün timsah gözyaşlarına kanmayacaktım..

anne sizsiniz
bunu anlatmaniz lazim

kv nasil bir insan o önemli
yani bazilari herseye karisir ama iyi insanlardir
ona göre davranin derim

Babaannem kücükken halamin oglunu kimseye söylemeden götürüp sünnet ettirmis. Yasi geciyormus, ne zaman sünnet olacakmis, günahmis... Enistem kiyameti koparmis ama is isten gecmis. Rahmetlinin en dayanamadigi iki sey, erkekler sünnet olacak, kizlarin da kulagi delinecek. Kulagi da ilkel yöntemlerle kendi delermis. Kimsenin annesine sormak söylemek yok.
Artik böyleleri kalmamistir diyordum sizinki de sac kesme meraklisiymis. Büyüyünce takilirdik hep babaanne nasil cesaret ettin diye gülerdik. Yine olsa yine yaparim diyordu. Kafir mi olsunmus. Kafalari nasil calisiyorsa artik.

ay okurken bile fenalık geçiricektim. bu ne böyle. ne gıcık kadın. Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
ay okurken bile fenalık geçiricektim. bu ne böyle. ne gıcık kadın. Allah kolaylık versin. ama dikkatimi çekti sessiz kalmıyosunuz cevap veriyosunuz gayet. içinize atıp çatlamanızdan iyidir. çok iyi yapıyosunuz. saygısızlık, tebiyesizliğe varmadıkça düşündüklerinizi söylemeniz çok hoş. ama şöyle bi taktik izleseniz birde, onların dediklerine sinir oluyomuş gibi değilde hiç sallamıyomuş gibi davranmayı deneseniz.hiç önemsemeseniz.benimde kayınvalidemden ziyade kayınpederim böyle. bizle ilgili konmuşarda bile kendi karar verip bizi konuşturmamak istiyor. bende böyle yapıyorum.söylediği şeye bakıp cevap bile vermeden konuşmama devam ediyorum. insanın umursanmamak kadar canını sıkan başka bişi yoktur herlde. belki size daha farklı davranmaya başlar.birde kocanızla çok mutlu olduğunu gözüne gözüne sokun. insan çocuğunun mutluluğunu istemez mi? hoşuna gittiğine göre kıskanıyor, size kendini rakip görüyodur, bide böyleleri var. cins cinsler:)) :9:

Back
X