Yeni evliyiz, eşim kuzeniyle çok samimi sevgililik dönemimizin başlarında kuzeniyle ve karısıyla tanışmıştık. Kadın benden ve eşimden yaklaşık 1-2 yaş büyük, bizde eşimle aynı yaştayız, kadınla aramızda çok bi yaş farkı da olmadığı için ilk zamanlar arkadaş gibi oluruz hep diye düşünmüştüm önyargılı olmak istemedim aradım sordum her zaman, bebeği oldu daha o zamanlar eşimle sevgiliydik çocuğun zıbınından tişörtüne ayakkabısına kadar bir sürü şey aldım özendim götürdüm, hep arayıp sordum ilgilenmeye çalıştım, kendi beni hiç arayıp sormamasına rağmen. Eşim biz sevgiliyken ve nişanlıyken çok sık giderdi kuzeninin evine bazen kuzeninin işi çıkar evden ayrılırdı eşim de bir kaç kez kuzenini beklemek amacıyla evde beklemişti evde sadece bebekleri ve kadın olurdu eşim dışında, ben bir kere arayıp napıyorsun nerdesin falan demiştim eşime tesadüfen de o şekilde öğrenmiştim kuzeninin dışarı çıktığını evde sadece bebekle kadın olduğunu, kızmıştım zoruma gitmişti bana vakit ayırmasın gerekirken o kadınla vakit geçirmesine ve söylemiştim bana bağnaz muamelesi yaptı. Eşime karşı aşırı samimi ve laubali, bir kaç günlük evliyken daha balayına bile gitmeden önce gecenin 4’ünde saçma sapan bir video atmıştı. Geçenlerde otururken elini eşimin dizine koydu şoka girdim, sürekli bir sürü boş yer varken gelir eşimin yanına oturur, isminin sonuna -cım eki koyup hitap eder, bana karşı da soğuk hiçbir şekilde aramaz sormaz zamanında ben defalarca evine gittim kendi evime davet ettim kendi hiç bir zaman davet bile etmedi, görümcemle kayınvalidemi, kayınpederimi de sürekli arar sorar bu arada. Daha yazamadığım bir sürü şey var ve artık sabrımı taşırıyor bu tavırları ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum bana mı tuhaf geliyor sizce?