Bu kadın ne yapmaya çalışıyor?

Sende eşinin kuzenine bi kaç samimi davran bakalım eşin bu duruma ne tepki vericek, bazen bu erkeklere etki tepki yapıcaksınki anlıcaklar yoksa anlamıyolarl rahatsızlığından onlara gayet normal gelebiliyor🤦🏼‍♀️ Senin karakterinde yoktur eminim öyle davranmak , ama anlamıyosa bi kaç kere yapabilirsin
Kadın diş biler. Daha da beter olur. Benzer bir şeyi bir tanıdığım, kendi kocasına sırnaşan kadına yaptı. Kadının kendi hatasını anlamasını geçtim, o tanıdığımın hakkında millete neler anlatıp da onu karaladı, hala karalıyor da.

Kadın normal değil ama siz de değilisiniz hiç.
Asla anlaşabileceğim insanlar değil diyip sevgiliyken çocuğuna bir sürü şey alıyorsunuz. Sonra arayıp soruyorsunuz evlendikten sonra eve davet ediyorsunuz ama aslında hiç sevmiyor hatta şöyle böyle dşye konuşuyorsunuz. Ben böyle insandan daha çok korkarım düşüncesi farkli davranışı çok farklı.
Kadını tam bilemem ama anlattığınıza göre sizi sevmediğini belli ediyor. Eşinize yakın davranıyormuş ama gizli saklı yapmıyor bu ne ya uzak dur deme şansınız var çünkü size gösteriyor. İçten pazarlıklı ve kötü ama biraz saf olduğu için kötülüğünü belli eden iki insan gördüm ben
Canım biraz dağınık yazdım o sebeptendir bütün bu olanlardan sonraki düşüncem”anlaşabileceğim tipler değiller” evet başlarda bildiğin aramızı iyi tutmak için çabaladım yaşlarımız yakın arkadaş gibi olmalıyız diye düşündüm, ama benim bu çabalarıma rağmen beni yok sayıp eşime fazlasıyla samimi davranması vs. her zaman ilgilenip arayıp sormama rağmen benden hep uzak durduğu ve benim haricimde herkesle samimi olduğu için soğudum ve başta da dediğim gibi artık anlayaşabileceğim bir karaktere sahip olduğunu düşünmüyorum, eşimin kuzeninin de son zamanlarda notunu verdim benim aileme yaptığı bir saygısızlıktan dolayı. Olay bu. Artık mesafeliyim ve bu mesafemin değişeceğini sanmıyorum.

Laf sokma değil de yakın zamanda kendi damarıma bastı baya eşimle onların yanlarında tartışmak gibi bir hata yaptık böyle bir durumu hiç istemesem de bir anda oldu, ben eşime sesimi yükselttiğim için beni suçlu bulduğunu imâ eder gibi bir şey dedi bende senin yaptığın kadın düşmanlığı tarzında bişey dedim ve arayı açtım uzun bir süre de benim laf sokmamla arayı açmamla olacak şey değil aynı ortamda mecburen bulunmak zorunda kalıyoruz aileler çok samimi kayınvalidemlerden çıkmıyor kadın ve eşi neredeyse ne zaman gitsek orada oluyorlar

Herşeyi çok abartili buyyuuk buyuuk yaşiyorsunuz. Milletin icinde tartişmak bi de yetmiyor sesinizi yukseltiyorsunuz. Karsinizdaki kisiyi de sirf size hak vermedi diye kadin düşmani ilan etmişsiniz bi de. 😬

Eşiniz samimiyet veriyor ki kadin samimiyet kurmuş bu işler kendi kendine olmuyor neticede.
Kadin da sizden hoşlanmiyor belli ki ama eşinizde gozu oldugunu veya başka bir niyeti oldugunu dusunmedim anlattiginiz hareketlerden.
Ben mesafeli bir insanimdir genel olarak ozellikle kadin olsun erkek olsun el kol hareketlerini ve temasi sevmem. Dolayisiyla kimse bana aksi sekilde davranmiyor. Eşiniz izin vermese oyle yapmazdi yani.

Kadina kizacaginiza eşinize soyleyin yani eşinize söz geciremeyip elin kadiniyla ugraşiyorsunuz sonra.

Kadın normal değil ama siz de değilisiniz hiç.
Asla anlaşabileceğim insanlar değil diyip sevgiliyken çocuğuna bir sürü şey alıyorsunuz. Sonra arayıp soruyorsunuz evlendikten sonra eve davet ediyorsunuz ama aslında hiç sevmiyor hatta şöyle böyle dşye konuşuyorsunuz. Ben böyle insandan daha çok korkarım düşüncesi farkli davranışı çok farklı.
Kadını tam bilemem ama anlattığınıza göre sizi sevmediğini belli ediyor. Eşinize yakın davranıyormuş ama gizli saklı yapmıyor bu ne ya uzak dur deme şansınız var çünkü size gösteriyor. İçten pazarlıklı ve kötü ama biraz saf olduğu için kötülüğünü belli eden iki insan gördüm ben
Ve şöyle ki evlendikten sonra eve davet etmedim, evlenmeden önce etmiştim daha yeni tanıştığımız zamanlar. Yani seneler öncesi. Ayrıca seviyorum veya sevmiyorum diye bir kelime de yok orada o sizin düşünceniz ve önyargınız, sevmiyorum değil nötrüm tanımadığım birine karşı olduğu gibi. He şöyle de bir durum var başlarda da hoşuma gitmeyen tavırları az çok oluyordu sineye çekme durumu oldu biraz belki önyargıdır daha yeni tanışıyoruz sonuçta diye düşünüyordum art niyetten değildir diye umut ediyordum o sebepten görmezden geliyordum çoğu tavrını.

Mesafeli olun diyorsunuz da diger kadin zaten direk mesafeyi koymus konu sahibi ile. Siz tum bunlar olurken kadin elini kocanizin dizine koyarken ne yapiyordunuz Allah askina. Hadi kocaniz saygi vs sozum ona sesi cikmiyor cek elini kocamdan diyemediniz mi ? En fazla adiniz esini cok kiskanan geline cikar ama boyle yakinda boynuzu takarlar size soyliyim

Mesafeli olun diyorsunuz da diger kadin zaten direk mesafeyi koymus konu sahibi ile. Siz tum bunlar olurken kadin elini kocanizin dizine koyarken ne yapiyordunuz Allah askina. Hadi kocaniz saygi vs sozum ona sesi cikmiyor cek elini kocamdan diyemediniz mi ? En fazla adiniz esini cok kiskanan geline cikar ama boyle yakinda boynuzu takarlar size soyliyim
Ailede hiç kimseye abest gelmeyen bir durum olduğunu düşündüğümden evet ben şok olduğumla kaldım o an konuşamadım bile
Yani siz kestiniz mi arkadaşlarınız ile ilişkinizi? Hiç de laubali değil normal diyorsunuz. Bana göre bu da falso erkek arkadaş buldu diye arkadaşlıklarını bitiren tipler.
Benim de kız arkadaşım olmuştu böyle yakın kız arkadaş. Neyse ki benle değil 3 kişiyle daha kesmişti 4 kişiydik de sorun bende değil buldumcuk arkadaşımda diyip rahatlamıştım
Hayır tabii ki kesmemiştim
Herşeyi çok abartili buyyuuk buyuuk yaşiyorsunuz. Milletin icinde tartişmak bi de yetmiyor sesinizi yukseltiyorsunuz. Karsinizdaki kisiyi de sirf size hak vermedi diye kadin düşmani ilan etmişsiniz bi de. 😬

Eşiniz samimiyet veriyor ki kadin samimiyet kurmuş bu işler kendi kendine olmuyor neticede.
Kadin da sizden hoşlanmiyor belli ki ama eşinizde gozu oldugunu veya başka bir niyeti oldugunu dusunmedim anlattiginiz hareketlerden.
Ben mesafeli bir insanimdir genel olarak ozellikle kadin olsun erkek olsun el kol hareketlerini ve temasi sevmem. Dolayisiyla kimse bana aksi sekilde davranmiyor. Eşiniz izin vermese oyle yapmazdi yani.

Kadina kizacaginiza eşinize soyleyin yani eşinize söz geciremeyip elin kadiniyla ugraşiyorsunuz sonra.
Umarım siz büyük büyük yaşamazsınız hiçbir şeyi bende değil onların yanında hiçkimsenin yanında tartışmak istemezdim zaten ama bazen bir şeyler yaşanmak zorunda oluyor ve yaşanılıyor. Bende gözü olduğunu falan düşünmüyorum zaten, sadece bana garezi varmış gibi davranıp zayıf noktamdan vurmaya çalışıyor gibi geldi rahatsız olduğumun farkında olduğunu düşünüyorum çünkü ve zaten konuyu buraya yazmamın amacı acaba ben çok mu art niyetli düşündüm diye sorguladığım içindi, benim içinde suçlu eşimdir

Elin kadınıyla uğraşmak? Ben uğraşacak olsam sizce sonuç bu mu olurdu :)

Kabahat eşinde.Ondan yüz bulamasa kadķn bunları nasıl yapacak? Gözünü aç biraz.
Eşim kadına karşı mesafeli laubali tavırları yok beni şaşırtan konu da bu zaten, ama demek ki eşimin tamamen ipleri koparması gerekiyor ve onu da yapmadığı için bende eşimi suçluyorum bu konuda zaten, kadının karakteri beni alakadar etmez çünkü

Eşim kadına karşı mesafeli laubali tavırları yok beni şaşırtan konu da bu zaten, ama demek ki eşimin tamamen ipleri koparması gerekiyor ve onu da yapmadığı için bende eşimi suçluyorum bu konuda zaten, kadının karakteri beni alakadar etmez çünkü
Arsız insan yüzünü yumuşak gördüğünün tepesine bile çıkar.

Arsız insan yüzünü yumuşak gördüğünün tepesine bile çıkar.
Kadına kızdığım konu bu rahatsız olduğumu eminim ki farkediyordur bir kaç kez belli ettim çünkü inadına yapar gibi bu şekilde davranması, düşmanıymışım gibi davranması beni düşündürüyor

Umarım siz büyük büyük yaşamazsınız hiçbir şeyi bende değil onların yanında hiçkimsenin yanında tartışmak istemezdim zaten ama bazen bir şeyler yaşanmak zorunda oluyor ve yaşanılıyor. Bende gözü olduğunu falan düşünmüyorum zaten, sadece bana garezi varmış gibi davranıp zayıf noktamdan vurmaya çalışıyor gibi geldi rahatsız olduğumun farkında olduğunu düşünüyorum çünkü ve zaten konuyu buraya yazmamın amacı acaba ben çok mu art niyetli düşündüm diye sorguladığım içindi, benim içinde suçlu eşimdir

Eşiniz zaten kuzeni ve eşiyle başindan beri samimiymiş. Kadinin davranişlari her zamanki hareketleridir, sirf siz rahatsiz olun diye yapmiyorudur bir şeyleri muhtemelen.

Kadin sizi kendine yakin bulmuyor o acikca belli ama sizin rahatsiz oldugunuzu anlasa bile kendini degistirmek zorunda değil. Eşiniz rahatsiz olursa değiştirir, degistirmek zorunda. Evlisiniz ama neticede herkesin kendi fikri ve dusunceleri var.
Başliga bile kadinin amaci ne(ne yapmaya calisiyor) yazmissiniz eşinizin amaci ne??

Kadın diş biler. Daha da beter olur. Benzer bir şeyi bir tanıdığım, kendi kocasına sırnaşan kadına yaptı. Kadının kendi hatasını anlamasını geçtim, o tanıdığımın hakkında millete neler anlatıp da onu karaladı, hala karalıyor da.
Milletten korkulur yeminleeeeee yaaa en iyisi fazla samimiyetten uzak durucan

Umarım sizin hayatınızda
Eşiniz zaten kuzeni ve eşiyle başindan beri samimiymiş. Kadinin davranişlari her zamanki hareketleridir, sirf siz rahatsiz olun diye yapmiyorudur bir şeyleri muhtemelen.

Kadin sizi kendine yakin bulmuyor o acikca belli ama sizin rahatsiz oldugunuzu anlasa bile kendini degistirmek zorunda değil. Eşiniz rahatsiz olursa değiştirir, degistirmek zorunda. Evlisiniz ama neticede herkesin kendi fikri ve dusunceleri var.
Başliga bile kadinin amaci ne(ne yapmaya calisiyor) yazmissiniz eşinizin amaci ne??
Ya peki tamam, tek suçlu eşim, hemcinsinden sürekli iyilik gördüğü hâlde düşmanıymış gibi davranan kadın haklı peki, ben burada tek suçlu kadın demiyorum zaten öyle düşünsem gidip kadınla halletmeye çalışırım konuyu, bu konu yüzünden defalarca eşimle tartıştım diyorum demek ki mesafeli olduğu hâlde bile yüz buluyor, hiç muhattap olmaması gerekiyor bu durumda herhalde bende bunu istedim, merhaba merhaba şeklinde. Fakat kadının yaptıklarını da tamamen tasvip ettiğim anlamına da gelmiyor bu durum, mesela en basitinden bana göre doğru değil gecenin bir vakti olup olmadık sebeplerden rahatsız etmesi hoş bir durum mu sizce ben kendi ailemi gecenin o vakti rahatsı etmekten korkarım. Samimiyetinde bir sınırı vardır karşındakinden güler yüz gördün diye sınırını aşamazsın.

Yeni evliyiz, eşim kuzeniyle çok samimi sevgililik dönemimizin başlarında kuzeniyle ve karısıyla tanışmıştık. Kadın benden ve eşimden yaklaşık 1-2 yaş büyük, bizde eşimle aynı yaştayız, kadınla aramızda çok bi yaş farkı da olmadığı için ilk zamanlar arkadaş gibi oluruz hep diye düşünmüştüm önyargılı olmak istemedim aradım sordum her zaman, bebeği oldu daha o zamanlar eşimle sevgiliydik çocuğun zıbınından tişörtüne ayakkabısına kadar bir sürü şey aldım özendim götürdüm, hep arayıp sordum ilgilenmeye çalıştım, kendi beni hiç arayıp sormamasına rağmen. Eşim biz sevgiliyken ve nişanlıyken çok sık giderdi kuzeninin evine bazen kuzeninin işi çıkar evden ayrılırdı eşim de bir kaç kez kuzenini beklemek amacıyla evde beklemişti evde sadece bebekleri ve kadın olurdu eşim dışında, ben bir kere arayıp napıyorsun nerdesin falan demiştim eşime tesadüfen de o şekilde öğrenmiştim kuzeninin dışarı çıktığını evde sadece bebekle kadın olduğunu, kızmıştım zoruma gitmişti bana vakit ayırmasın gerekirken o kadınla vakit geçirmesine ve söylemiştim bana bağnaz muamelesi yaptı. Eşime karşı aşırı samimi ve laubali, bir kaç günlük evliyken daha balayına bile gitmeden önce gecenin 4’ünde saçma sapan bir video atmıştı. Geçenlerde otururken elini eşimin dizine koydu şoka girdim, sürekli bir sürü boş yer varken gelir eşimin yanına oturur, isminin sonuna -cım eki koyup hitap eder, bana karşı da soğuk hiçbir şekilde aramaz sormaz zamanında ben defalarca evine gittim kendi evime davet ettim kendi hiç bir zaman davet bile etmedi, görümcemle kayınvalidemi, kayınpederimi de sürekli arar sorar bu arada. Daha yazamadığım bir sürü şey var ve artık sabrımı taşırıyor bu tavırları ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum bana mı tuhaf geliyor sizce?
Bu durumda öncelikle eşinizin davranışlarına bakın. Sonrasında eşiniz ile alakalı bir problem yoksa lisan-i münasip ile anlatırsınız hanımefendiye anlamazsaniz ailecek muhabbeti kesersiniz.

Umarım sizin hayatınızda

Ya peki tamam, tek suçlu eşim, hemcinsinden sürekli iyilik gördüğü hâlde düşmanıymış gibi davranan kadın haklı peki, ben burada tek suçlu kadın demiyorum zaten öyle düşünsem gidip kadınla halletmeye çalışırım konuyu, bu konu yüzünden defalarca eşimle tartıştım diyorum demek ki mesafeli olduğu hâlde bile yüz buluyor, hiç muhattap olmaması gerekiyor bu durumda herhalde bende bunu istedim, merhaba merhaba şeklinde. Fakat kadının yaptıklarını da tamamen tasvip ettiğim anlamına da gelmiyor bu durum, mesela en basitinden bana göre doğru değil gecenin bir vakti olup olmadık sebeplerden rahatsız etmesi hoş bir durum mu sizce ben kendi ailemi gecenin o vakti rahatsı etmekten korkarım. Samimiyetinde bir sınırı vardır karşındakinden güler yüz gördün diye sınırını aşamazsın.

"Samimiyetinde bir sınırı vardır karşındakinden güler yüz gördün diye sınırını aşamazsın."

Ee kadina aynen boyle soyleseniz sorununuz kalmaz bence. 😬

29 yaşindayim ve ben inanmiyorum mesafeli birine gece yarilari mesaj atilsin, el kol temasi olsun. Hayatimda hiç bu şekilde bir şeyin tek tarafli yaşandigini gormedim. Zaten gercek manada tek tarafliysa bile rahatsiz olan taraf biraz bozdugunda veya uyardiginda digeri geri adim atiyor.

Tepki aldigi halde kadin sapik gibi davranmaz herhalde, o derece bir şey olsa sizden once kendi kocasi rahatsiz olur.

"Samimiyetinde bir sınırı vardır karşındakinden güler yüz gördün diye sınırını aşamazsın."

Ee kadina aynen boyle soyleseniz sorununuz kalmaz bence. 😬

29 yaşindayim ve ben inanmiyorum mesafeli birine gece yarilari mesaj atilsin, el kol temasi olsun. Hayatimda hiç bu şekilde bir şeyin tek tarafli yaşandigini gormedim. Zaten gercek manada tek tarafliysa bile rahatsiz olan taraf biraz bozdugunda veya uyardiginda digeri geri adim atiyor.

Tepki aldigi halde kadin sapik gibi davranmaz herhalde, o derece bir şey olsa sizden once kendi kocasi rahatsiz olur.
Bende sizin düşündüğünüz gibi düşünürdüm genelde samimiyet karşılıklıdır diye fakat eşimden de hiç kadına karşı extra bir samimiyet görmedim cidden. Beni şaşırtan şey de buydu aslında bir de dediğim gibi ben hep kendisine iyi yaklaştıkça bana örülen duvar tuhaf geldi. Ve bazı yaptıkları bende sınırı aştı evet ama bu konuda hemfikiriz beni ilgilendiren eşim, kadının karakteri beni alakadar etmez. Yani üstüne düşeni yapması gereken kişi eşim. Kadına eşimden uzak dur diyecek halim yok. Dediğiniz gibi demek ki eşim yeteri kadar mesafeli değil ki yapıyor, haklısınız bunun bende böyle düşünüyorum zaten

iki tane samimi erkek arkadaşım vardı aynı zamanda eşimin de yakın arkadaşlarıydı

aramızda öyle laubalilikte yoktu arkadaş grubumuzla görüşürdük arada

Eşimle sevgili olduktan sonra eşim iki erkek arkadaşımla da ilişkimi tamamen bitirmemi istedi kesinlikle gevşek değildir aslında.
Işte birilerini bağnazlıkla itham eden kocanızın gerçek yüzü.

Kendisi kuzeninin eşiyle evde başbaşa takılıyor çünkü beyimiz muasır medeniyetler seviyesinde ama nedense sizin arada sırada görüştüğünüz dostunuz bile olamiyor. Neden böyle yapıyor medeni bey sordunuz mu kendisine acaba?

Sormadınız tabiki. Soramazsınız çünkü.

Ve daha fenası siz bu konuyla ilgili halen daha ağız dolusu bi şekilde eşinizi suçlayamıyorsunuz. Kadını hedef alıyorsunuz. Kadının eşi evden çıktıktan sonra eşinizi zincire filan mı vuruyor,cebren ve hile ile yanında mı tutuyor?

Eşiniz niyeti düzgün bi insan olsa arkadaşlıklarınızı bozmazdı.

Siz daha cümleleriniz altında kadını yaftalayip eşinizi savunuyorsunuz,boşuna aksini iddia etmeyin. Yazdıklarıniz kadar yazmadiklarinizi da okuyabiliyoruz.

Çok kötü olmuş ya karakter belli zaten öyle birinden bende beklerdim karalamasını. O topa girmem o yüzden kendime de yakıştıramam zaten inat için kısasa kısas yapmayı

Back
X