Bu kadın ne yapmaya çalışıyor?

Burda bir değil her kadın eşinizi de suçlu buluyor yalnız sizce bu kadar kadın neden eşinizi suçlu buluyor bence dışardan birini suclamak kolay hiç gece vakti evli bir insandan uyudun mu mesajı almadım alanı da görmedim bakın erkek arkadaşlarım var hatta en samimi arkadaşım erkektir o bile arama saatleri altı yedidir o da sorar müsait misiniz diye
evli olan da var karı koca iletişimde olduğumuz insanlar da var çevremde hiç tanık olmadım

Bakın kadınların en büyük sorunu ne biliyormusunuz hatayı başkasında aramak. Diğer kadının yaptığından size ne ,kadın mı size sadakat sözü verdi. Bakın dünyada herkes aynı ahlakta olmaz, kadın dediğiniz gibi ahlaksız olabilir ama bu onu ve eşini ilgilendirir ama o ahlaksız kadın gecenin bir yarısı kocası yokken cem yılmaz gösterisinde bile geyiği dönen uyudun mu mesajını kocanıza atabilecek yüzü bulduysa ve kocanızda hala onunla samimi olmaya devam edip, sizi saf yerine koymaya çalışıyorsa burada sizin takmanız gereken şey kadının davranışları mı sizce?
Kocanız metre metre yüzü vermiş, sizi yok sayarak onunla görüşmeye devam ediyor, üstelik salak değilse kadının niyetinide çözmüş, zaten gece gece uyudun mu diye mesaj atan kadının niyetini anlamak için çok düşünmeye gerek yok, eşinizle o kadın arasında eşinin olmadığı daha önceki zamanlarda başka mesajlaşmalar geçmiş ki kadın gecenin bir yarısı doğrudan uyudun mu diye mesaj atabilecek yüze ve cesarete sahip. Bence o kadın kocanızdam samimiyetten fazla şeyler bulmuş ki bu kadar güveniyor kendine ve sizi hiç yerine koyuyor. Siz kadının ahlakı ile ilgilenmek yerine kocanızım ahlaki değerlerini bir sorgulayın bana kalırsa. Zira azıcık bile iyi niyetle hareket eden adam, bırakın sizin sinirlenip kızmanızı, aile içinde o kadın yüzünden zor durumda kalmamak için bile mesafesini koyar sizi böyle saçma sapan davranışlarla muhattap etmezdi. Çok merak ettim o mesajı siz mi gördünüz yoksa eşiniz şaşırmış bir şekilde kendi mi gösterdi?
Siz eşinizi hatalı bulan yorumlara kızıyorsunuz enteresan şekilde. Neyse o vakit , haklısınız kadın ahlaksız, eşiniz ne yapabilir ki, katlanacaksınız artık kadının yaptıklarına. Sonuçta size soğuk bile davransa eşinizden bir tepki almıyor ama olsun. Bu pis kadın işte, engel olunamıyor. Eşiniz ne yapsın?
Ya ben eşim haklı demiyorum ki nasıl bu kanıya varıyorsunuz hatta ve hatta diyorum ki burada bir suçlu aranacaksa o da eşim, elin kadını benim için tavırlarını değiştirmek zorunda değil ama eşim zorunda gerekiyorsa tamamen bütün bağlantıyı kesecek diyorum ve yapmadığı için de onu suçluyorum zaten fakat kadının yaptıklarını da kesinlikle tasvip etmiyorum saygısızlıktan başka bir şey değil.

Siz sevgiliyken ki muhabbetleri bilmiyorsunuz ki. Belki de çok yakinlardi cok muhabbet ediyorlardi ya da istediği saatte mesaj atabiliyor arayabiliyordu. O yüzden aynı samimiyetle hareket ediyordur. Eşiniz de sizin yanınızda ona aynı şekilde davranmadigi için size tavir almıştır
Sevgiliyken de görüşürdük kuzeni ve eşiyle de yine mesafeli ve normal bulurdum eşimin kadına olan tavırlarını

Siz eşinizi hatalı bulan yorumlara kızıyorsunuz enteresan şekilde. Neyse o vakit , haklısınız kadın ahlaksız, eşiniz ne yapabilir ki, katlanacaksınız artık kadının yaptıklarına. Sonuçta size soğuk bile davransa eşinizden bir tepki almıyor ama olsun. Bu pis kadın işte, engel olunamıyor. Eşiniz ne yapsın?
Ah canım ya neden anlamak istemiyorsunuz dön bir yorumlara genel olarak evet eşim haksız yorumlarımla dolu ben sadece bak yine söylüyorum evet “bende eşimin haksız olduğunu düşünüyorum” çünkü elin kadınının karaktersizliği beni alakadar etmez, ama eşimin ben bu durumdan rahatsız olduğum için gerekirse tüm iletişimi kesmesi gerekiyor selam bile vermeyecek kıvama gelmesi gerekiyor demek ki, eşim de bunu yapmadığı için onu suçluyorum zaten fakat kadının tavırlarını da hiç tasvip etmiyorum demek istediğim şey bu.

Ben bu devirde kadınlara hiç güvenmiyorum hele bir de evli mutsuz ise durum daha sıkıntılı ...Benim bi iş arkadaşım da öyleydi bi ara rahatsızlanıp beni hastaneye götürdüğünde telefonumdan eşimin numarasını almış izinsiz onu aradı yanımda sonra kaydetmiş numarayı bi gün yanlışlıkla güya eşimi aradı.Eşiyle düğünüme gelmişlerdi orda tanıştı.Her seferinde evine davet etti ben kocana ne yemekler yaparım gelin bak demeler...Beraber Tatile gidelim mi sürekli görüşelim mi eşli eşimi tanımıyor ayrıca..Sürekli bir araya gelmeye çalıştı ama ben getirmedim ..En son işle ilgili mecbur bir aradaydık telde konuşurken kocanı benim yerime de ÖP deyince sen kimsinde benim kocamı öpüyorsun dedim ağız alışkanlığı dedi ve en son artık İlişkiyi bir araya getirmeden o arkadaşla bitirdim...Benim arkadaşın kocasıyla sorunları vardı belki bu kadında kocasıyla mutsuz !

Sevgiliyken de görüşürdük kuzeni ve eşiyle de yine mesafeli ve normal bulurdum eşimin kadına olan tavırlarını
Ama siz yanındayken öyle siz kızarsıniz diye belki de. Normalde yakın olabilir. Kadında siz yanındayken öyle davrandığı için size tavir almıştır olamaz mi

Back
X