- 16 Ekim 2010
- 126
- 0
- 116
- Konu Sahibi toprak2828
-
Ben artık bunların git gel davranışlarından çok bunladım ipleri koparıp atmak istiyorum. Arayıp yüzünüz var mı gelmeye demek istiyorum... Yavrumun sucu günahı neki onu bile arayıp sormadılar...gelmeyin evime demek istiyorum şimdimi aklına gelmiş bir gelini olduğu
ama işte eşim eşimi çok seviyorum susup hiç birşey olmamış gibi cocugu görmeleri daha sonraki bayramalarda yanlarına gitmeyi göze mi almalıyım
yoksa içimden geldiği gibi koparıp atmalı mıyım? Canım çok sıkkın eltimin davranılkarı sürecek biliyorum. millet bayram gelince gülerken ben aglıyordum sııkıntısı 15 gün önceden başlıyordu. uyuyamıyordum şimdi ne yapacaklar diye
illa arsız mı olayım bende kalp mi kırayım sevilmek sayılmak için. hayatta yapamadığım sey karşılık vermek neden neden böyleyim ben ....
boşver canım bunların kendisine saygısı yokki sana saygıları olsun.. koparıp atman çok zor olur hani mesafeni koru.. artık onların huyunu suyunu biliyosun ona göre hareket et arada eşin var ona yazık..boşver değer vermesini saygı duymasını bekleme belli etmişler kendilerini zaten..
kayınvalidemle oturuyor. Kayınvalideme gidince mecburen biraradayız .Kayınvalidemi arayıp sorsak onunlada konuşmamız bekleniyor, telefonlara da o çıkıyor. Ve en kötüsü bayramlarda kapıyı o acıyor ve ne hoşgeldin nede güle güle ama eşime abicim abicim diye boynuna yapışıyor.eltinle görüşmüyosun dimi
sen olasaydın gelmelerine izin verirmiydin canım , yada bundan sonraki bayramlarda çocugunuda alıp gidermiydin gerçekten bu fikre ihtiyacım var her yönden bakmak istiyorum duruma.
Kayınvalidenizin eltinizle sıkıntısı varsa var, siz neden özür diliyorsunuz onu anlamadım.
Kayınvalideniz çok biliyorsa eltinizden kendisi özür dilesin.
Kendi sıkıntısını kendisi çözsün.
Ne kadar aranızda sıkıntı olursa olsun kayınvalideyle, çok büyük sorunlar hariç tabi,
torunlarını görmeye geleceklerdir, hakları da var tabi.
Siz gereken sınırları koruyun, fazla da yüz vermeyin.[/QUOTE
altın meselesi yüzünden 2 sene sonra ondan özür dileyecekmişim oda bana iyi davranacakmış. dahada kötüsü bebek görmeye beraber gelecekler ve herkes adımı benim atmamı bekleyecek
kayınvalidemle oturuyor. Kayınvalideme gidince mecburen biraradayız .Kayınvalidemi arayıp sorsak onunlada konuşmamız bekleniyor, telefonlara da o çıkıyor. Ve en kötüsü bayramlarda kapıyı o acıyor ve ne hoşgeldin nede güle güle ama eşime abicim abicim diye boynuna yapışıyor.
yaşadığın şeyler gerçekten çok can sıkıcı sabırlıymışsın katlanmışsın buna sözüm yok zaten.. ben olsaydım bilmiyorum napardım ama şunu düşünerek aradaki mesafeyi koru dedim.. şimdi eşinle bi sorunun yok sanırım buda eşinin ailesi şimdi sen gelip gitmesen o arada kalıcak hani belki eşini doldurular senin aranı bozmaya çalışırlar ben ondan endişe ederke mesafeli bi şeklide görüşmen gerektiğini düşünüyorum canım.. eminin yüzlerini bile görmek istemiyosundur haklısında..ama arada eşin var peki bu okonuda ne diyor?
eşim bu konuda bana karşı çok ılımlı sen neye karar verirsen ben arkandayım diyor. Bebegi görsünler ama bayramlarda gidip gelmemek senin kararın saygı duyarım diyor. Ben ailevi görevimi yapar ugrar dönerim diyor.
eşim bu konuda bana karşı çok ılımlı sen neye karar verirsen ben arkandayım diyor. Bebegi görsünler ama bayramlarda gidip gelmemek senin kararın saygı duyarım diyor. Ben ailevi görevimi yapar ugrar dönerim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?