Bu kadın ne yapmaya çalışıyor ?

bence sen eşinin söylediği gibi davran cnım en mantıklısı sonuçta oda onun ailesi atamaz satamaz napsın seni haklı buluyor ve seni zorlamıyor ya boşver,eşine kesinlikle özür dilemeyeceğini geldiklerinde de sırf onu sevdiğin için onun ailesine saygı duyduğunu söyle hem sen eşinin gözünde yükselirsin hemde eşinle bağların iice sıkılaşır.Zaten siz artık bir aile olucaksınız bundan sonra istesede kimse bozamaz yuvanızı allahın izniyle...

bu saygısız ve seviyesiz insanlarla muhatap olmaya,onlar için canını sıkmaya değmez.sen konuşma bile.eşine söyle torununu çooook görmek istiyorsa eşin alsın annesine götürsün 1 -2 saat.bırak görüşmeyi,özür dilemeyi evine bile alma derim ben böyle insanları!!ay ne halleri varsa görsünler!!hazır araya soğukluk girmiş hiiiiç bulaşma!!!

bana or....diyen (hem de nisanimda!) eltiye arka cikacak kayinvalidenin ogluyla bir kere asla evlenmezdim...
cunku daha taa o zamandan sorun yasanacagi belliymis...
daha nisan aksamindan isaret gelmis size...

bir de bu lafin ustune onlarla bayramda seyranda olsa bile asla gorusmezdim...
bakin gorusmussunuz yine pislik yapiyorlarmis...

sizin yerinizde olsam kayinvalidemin evime gelmesine sesimi cikarmam, ama guleryuz gostermezdim geldiginde...tepkisiz olurdum...
eltiyi ise kapidan iceri sokmazdim...
kayinvalideniz size aklinca oyun oynuyor, 2 yildir sizi arayip bunlari soylemek aklina gelmemis olamaz...
belli ki bir cikari var ki eski maskesini cikardi yenisi takti, size onunla oynuyor bu sefer...
kendini kurnaz saniyor sanirim ama yemezler...bayram degil seyran degil kaynanam beni niye aradi ve guzel seyler soyledi acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…