Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani eşin görüşmüyormuş sen niye bu kadar heves ettin bu akrabalara anlamadım. Kendi akraban bile değil. Boşver yaa. Sana ne eşinin halasının gelininden. Dertsiz başına dert alma. Az insan çok huzur.
Yani eşin görüşmüyormuş sen niye bu kadar heves ettin bu akrabalara anlamadım. Kendi akraban bile değil. Boşver yaa. Sana ne eşinin halasının gelininden. Dertsiz başına dert alma. Az insan çok huzur.
Benim bana kötülük yapmış insanlarla sorunum yok kaynanam bayram günü aaay bu bayram birşey yapmadım deyip şeker kolonya tutmuşken o insan evindeki bir tas çorbayı paylaştı iyi ettim beddua ettim o kişiye bu sizi ilgilendirmez sizi ayırmak isteyip kafa tutanı baş üstünde tutuyorsunuz anlaşılan iyi günler konularıma yorum yapmazsanız sevinirim zaten gözardı ediyorum sizi hiç uğraşamam güle güle.
Size göre gereksiz olabilir ben nasıl biri olarak gördüğümüde anlattım ki neden görüşmek şüphede kaldın denmesin ayrıca kaynanamın görüşmemesi beni onlarla görüşmeye daha çok itti çünkü onlar memlekette çok samimi ilişki kurmuşlar yakın uzak bütün akrabalar bizde öyleyiz bayram günü ben akrabamı arayıp ziyarete giderken onlar gelirken eşimin kenarda öyle kalması çok garip.
Benim bana kötülük yapmış insanlarla sorunum yok kaynanam bayram günü aaay bu bayram birşey yapmadım deyip şeker kolonya tutmuşken o insan evindeki bir tas çorbayı paylaştı iyi ettim beddua ettim o kişiye bu sizi ilgilendirmez sizi ayırmak isteyip kafa tutanı baş üstünde tutuyorsunuz anlaşılan iyi günler konularıma yorum yapmazsanız sevinirim zaten gözardı ediyorum sizi hiç uğraşamam güle güle.