- Konu Sahibi Kayganazede
Berden basliycam bilemedim 3 senedir gorustugum biri vardi babam tuttrdu kimsenin yuzune bakamiyorum adimizimi cikarcaksin bilmemne bi suru tartsma sonra bizde baskiya dayanamayip soz yapmaya karar verdik ama daha o gun basladi hersey kaynanam olacak o kadin sadece tek tas alyas oluyo takiyolar oyle diye 150 liralk bi tektasla beni kandrmaya calsti neyse elbise falan alindi ogluna diyomuski bu is bozulursa elbise onda kalir almayalim biz dedikki eve ayakjabyla girilmesn yanlarnda getirip giysinler hic bizi sayan olmadi oldugu gibi girdiler soz gunu eve annemle tartsti yok ev esyasini alcaksnz yok nisani yapcaksnz diye oglumun damatligini alcaksinz sonra bu laf acilinca hayr ben oyle demedim dedi 4 ay once babam ameliyat oldu ziyarete bile gelmediler 15 dklik yol soguklar bi tuhaflar zaten ona gore modernlik sadece icki icip acik giyinmek annem telefon acti o geberesiceye biz anneyiz gelin konusalim duzeltelim bu isi diye gelmek zorunda degilz sizi sevmek zorunda degiliz benim kocam seninki gibi bos insan degil dedi bende gelip alsinlar esyalarini bu ne boyle dedim ama benim sozlum oyle iyidirki gozumun icine bakar kiyamaz hic bana bende ona o kadin ve babasi olacak adan hayatimdan ciksn gtsin istedim cunku babam benim o aileye verilecek kizim yok evlatliktan reddederm dedi neyse yuzukler atildi 4 aydr aramadilar bile cunku kadin ben demedim bisey falan aglamis zirlamis heryerde inandrmis herkesi bide buyuyle falan ugrasr en son dun sozlum evinde kalmiyo 4 aydr olanlardan dolati dun eve gtmis nasil bozdysan oyle duzelt bu isi diye kiyamet kopmus bayilmis icim kan agliyo bunlari yazarjen ben o kizi gelinim kabul etmiyorum demis sanki ben onu cok kaynana diye kabul ediyorumda of babam bitti bu is diyo bi eksiginmi varda ondan baakasi olmaz diyosun diyo bana akil verin lutfen hic iyi degilim ölup gitmek istiyorum ben cok seviyorum kimse anlamiyo beni