Bu kadına nasıl davranmalıyım?

Sen cuma gününden istediklerini hazır et. O arkadaşı da cumartesi gününe ofis de hazır et. Sabahtan gelsin. Kadına da ara aksam kaçta işin bitiyorsa o saate randevu ver.

Yonetimdeyim diyorsun da ne biçim yönetim bu. Senden bişey istediklerin de sen değil bir elemanı yonlendirirsin o yapar o çalışır en son gider sen sunarsin. Sen çok eskiden beri orda olduğun için seni terfi ettirmişler ama kafalarda bizim eski eleman kalmış. Bu arada bu problemi kocasına uygun bir dille anlat. Cumartesileri de gitme bundan sonra. İş oluyorsa başka biri gelsin o yapsin. Çalışan birileri olunca sen de gider yarım saat gözükür çıkarsın.

Patron kadının kocası. Kocasına açıklamasını yapabilir. Gelemiyorum diye.
Aynen ama kadın şirret olduğundan adam da sessiz olduğundan beni sallamadı kocama hesap verdi diye takar iyice kıza

Aynen ama kadın şirret olduğundan adam da sessiz olduğundan beni sallamadı kocama hesap verdi diye takar iyice kıza
Bu kız niye gelmedi dendiginde adamda ben konustum kursu var izin verdim diyemiyorsa onun patronlugunu dütsünler

Bu konulara hakimmisiniz? Tazminatımla cıkmak istiyorım resmi tatillerde calıstığım için ya da mesai ücreti almadığım için haklı istifa yapabilir miyiö?

Bu konulara hakimmisiniz? Tazminatımla cıkmak istiyorım resmi tatillerde calıstığım için ya da mesai ücreti almadığım için haklı istifa yapabilir miyiö?
Çok hakim değilim zamanında özelde iki işyerimden de tazminat alıp çıktım. İlk şirketim beni kriz nedeniyle işten çıkardı. Çıkmam dedim kriz nedeniyle işten eleman çıkarma diye bir şey yok. Tazminatımla çıkarım sadece deyip çıktım. İkincisinde de evlendim çıktım.

Sizin sigorta 15 yıllık ve orada çalışmanız 10 yılsa direkt çıkarsınız mecbur tazminat öderler. Bekarsanız evlenmeyi düşünüyorsanız öne çekebilirsiniz. Ya da zor bir süreç ama kendinizi kovduracaksınız. Onu da çok incelikli yapmanız lazım haksız duruma düşmemek için.

Bence en temizi yarın gidin kurstan önce çıkın. Pazartesi de yöneticinizle konuşun ben cumartesi günleri yokum artık diye. Hem farkında bile değilmiş...

Metresi de var diyorsun, belki karısını boşar

Bence yarin git ve patronunla kurs isini açıkça konuş o günlere is verilmemesini rica et laf yerine gider zaten

Hasta numarasi yanlis olur.

Kursa yazılırken saatlerini bildirmediniz mi?

Cumartesi is gununuz mu ekstra mi?

Ben olsam eger calisma gunumse saat 12 ye kadar gider sonra kursa gitmek icin cikardim isten.

Calisma gunu degilse ve kursa gidecegimi bildirdiysem is verene hic gitmem.

Kadinla aranizi bozmayin, huzurunu kacirmasin bos yere..

Cumartesi tatil günüm normalde . Sev seve gitcem gibi gorunuyor. Sevgili M magicat in dediği gibi evliliği öne cekip halletmeye calıscağm. Zaten 2 ay sonra yılım doluyor 20 gün izine de hak kazanır oyle cıkıs yaparım sabır, sabır yani..

Kesin evlenecekseniz hızlı tarafından kıyın nikahı. Ben düğünden 3.5 ay önce nikahlandım. Kocam hala der tazminat falan kandırdın beni evlendin. Hiç niyetim yoktu evlenmeye diyor... Nikahtan önce yüzüğü sola geçirmişti bile.

Sahidin ya da delilin varsa ciktiktan sonra alacak davasi acarsin.

Sabret madem evlilik var ufukta tazminatsiz cikma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…