• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadını gören var mı ?

triskadan nagmeler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
8.558
12.752
248
Kocaman bir merhaba

işin içinden çıkamadığım bir problem var. Ünide okurken çalışmaya başladım. ailemin maddi durumu çok iyiydi amaç sadece tecrübe kazanmak mezun olduğumda oturup babamın işini yapmamaktı.

eşimle 13 yaşında tanıştım yani ilk aşk ilk heyecan. eşim benim tam alsim çalışmayı sevmez çalışmazdı birde beni engellemeye çalışırdı. benim zorumla 27 yaşında işe girdi sonrasında nişanlandık.

o ara çalıştığım yerden ayrılıp firma kurdum, eşimde ortak oldu tabi. birgün çalışmadı orada verdiği sözleri tutmadı. sonrasında evlendik ben hem ev hem iş kendimi paraladım çalışanları çıkarttım hani eşim mecbur kalsın çalışsın yokk çalışmadı.

İşte heryer burda başlıyo eşim meyaptı? arkadaşlarıyla bi işe girdi yaptığı iş karşılığında para alıcak aylık kazancı 600-700 lira oldu.

zaten evlilik süreci ve işyerinin tüm maddi yükünü tamamıyla sırtlanan ben kapattım işyerini.

eşim birsürü işdeğiştirdinerede rahat nerede makara oraya gitti. tabi bende çalıştım yine evin tüm yükü üstümde.

eşim eve enerken 10 da geliyo. gelip hemen duşa sonra yemek masadan kalkmamız 11 bende 5te kalkıp işe gidiyodum.

Nisan sonu işten ayrıldım. Çünkü artık kaldıramıyorum tekbaşıma sürdürdüğüm evliliği, maddi yükü ve birde lanet olası cilt kanserini. ben malign melanomum sürekli vücudumun farklı yerlerinde çıkıyo sürekli operasyon...

Bugün annem geldi ben seni tanıyamıyorum ? bukadar çalışmayı seven insan nasıl olurda evde oturuyo ? aylardır vaktini boşa harcıyosun eşin mi problem çıkartıyo ? dedi

halbu ki eşim çalışmam için göbek atıyo süreklide baskı...

ben çalışmazsam o hiç çalışmayacağını kendine harcayamadığını vs söylüyo. ama 2 yıl ben eve bakarken bunlar benim hiçç aklıma gelmedi.

ailemden hastalığımı saklıyorum sadece risk olduğunu korunmak amaçlı operasyon geçirdiğimi biliyolar. stres istemiyorum çok bitkinim çalışıcak ne bedensel ne ruhsal gücüm yok.

ben ne yapıyım şimdi ?

Arkadaş kusura bakma ama çalışmayan , tembel adamla ( o türde nasıl oluşabiliyor gerçekten merak ediyorum, anaları fanusta yetiştiriyor herhalde) neden inatla evlendin?
yani ister beşik kertiği ol, hayatın sorumluluğunu alamayacak demek ki neden evlenirsin ki ya.
Kendimi atcam bir yerlerden.

Çok geçmiş olsun. Boşanamıcaksan bile kendin nasıl rahatsan öyle yap. Ailenden saklama bence. Ve bu kanserini Kocan biliyor ve hala ona rağmenmi çalış diyor?

Ruhsuz yorumlar yine gelmeye başlamış ama dirayetli olun siz önemlisiniz, sizin bedeninizden siz sorumlusunuz. Kendinize iyi bakın.

Arkadaş kusura bakma ama çalışmayan , tembel adamla ( o türde nasıl oluşabiliyor gerçekten merak ediyorum, anaları fanusta yetiştiriyor herhalde) neden inatla evlendin?
yani ister beşik kertiği ol, hayatın sorumluluğunu alamayacak demek ki neden evlenirsin ki ya.
Kendimi atcam bir yerlerden.

çalışmadığı için sevgiliyken ayrıldım. Hem evlilik ağzında dönüp duruyo hem iş yok kusıra bakma seni bekleyerek hayat geçiremem dedim. 1 hafta sonra işe girdi hani aptal aşık ben düzeldi sandım.

işyerini açtığımda düğünü erteleyelim dedim çalışmadığı için bi şekilde ikna etti

Hayır zaten ortada bi evlilikte de yok anladığım kadarıyla sadece birlikte yenilen akşam yemeği ,birlikte geçirilen bi kaç saat, anlatım şeklinize bakılırsa mutlu da değilsiniz ne diye kendinizi yıpratıyorsunuz.

Çok geçmiş olsun. Boşanamıcaksan bile kendin nasıl rahatsan öyle yap. Ailenden saklama bence. Ve bu kanserini Kocan biliyor ve hala ona rağmenmi çalış diyor?

Ruhsuz yorumlar yine gelmeye başlamış ama dirayetli olun siz önemlisiniz, sizin bedeninizden siz sorumlusunuz. Kendinize iyi bakın.

evet ona rağmen çalış diyor. eylül atında düşük yaptım trk kelime ile bbile destek olmadı.

işte ben ozamandan beri hatanın nerede olduğunu bulmaya çalışıyorum

Erkek gibi kadın olmak, güçlü olmak ve bunu her anlamda göstermek.. sizi çok takdir ettim ama galiba ben şunu öğrendim gözlemlerimden ; Bunu çok fazla belli ettiğinizde yaptığınız jestler, fedakarlıklar aldığınız yükler sizin mecburiyetiniz olmuş..

İşte bu noktada hep o işini çok iyi bilir dediğimiz, ay ben yapamam , ay nolur, ayyy ben bilmem hatunları taktiği şart.

Hiç çalışmayın, yazık değil mi size.

çalışmadığı için sevgiliyken ayrıldım. Hem evlilik ağzında dönüp duruyo hem iş yok kusıra bakma seni bekleyerek hayat geçiremem dedim. 1 hafta sonra işe girdi hani aptal aşık ben düzeldi sandım.

işyerini açtığımda düğünü erteleyelim dedim çalışmadığı için bi şekilde ikna etti

Allah yardımcın olsun.
Adam mı yok? Kendi paranı kendin kazanmışsın zaten.
Terket. Bir yere bilet al, tek başına tatile çık. Geldiğinde boşan, iyileş kendi işini tekrar kur ve aşık ol.
Böyle yazarken kolay ama yaşarken kolaylaşması için dua ve cesaret et.
Dualarım seninle.

Boşanmaya düşündünüz mü acaba???
Hiç bir işe yaramayan bir erkek , onun masraflarını karşılamak zorunda değilsiniz. O sizin için ne fedakarlık yapıyor?
Oturup bi düşünün derim.

o benim için çok fedakarlık yapıyo öyle demeyin.

çalışıyo ya bu bi lutuf. eline sağlık diyo gece uyurken öpüyo sevdiğini söylüyo daha neyapsın.

evet ona rağmen çalış diyor. eylül atında düşük yaptım trk kelime ile bbile destek olmadı.

işte ben ozamandan beri hatanın nerede olduğunu bulmaya çalışıyorum
Düşünmeye bile çok geç başlamışsınız. Atın şu asalakları üzerinizden. Kanınızı emiyorlar atın şu çalışmayan erkekleri yol yakınken lütfen..

Erkek gibi kadın olmak, güçlü olmak ve bunu her anlamda göstermek.. sizi çok takdir ettim ama galiba ben şunu öğrendim gözlemlerimden ; Bunu çok fazla belli ettiğinizde yaptığınız jestler, fedakarlıklar aldığınız yükler sizin mecburiyetiniz olmuş..

İşte bu noktada hep o işini çok iyi bilir dediğimiz, ay ben yapamam , ay nolur, ayyy ben bilmem hatunları taktiği şart.

Hiç çalışmayın, yazık değil mi size.

eşim normal saatlerde çalışsa inanın işten çıkmazdım bile hadi çuktım başka yere geçerdim. ama adam akıllı biyere girmiyo.

ona sorduğumuzda ben hiçbişey yapmamışım. bizde düğün yok dediler bende var dedim düğünümü yaptım ailesi kredi çekti kendileri için benim üstüme kaldı. birde onların borçlarıyla uğraştım az buzda değil
ağtal mıyım beyim

Back
X