Bu kadının derdi ne ??

Takıntısı beni biliyor resimlerimizi görüyor ama hala neyin pesinde . Birde kadın yaşlı Zengin zor durumdaysan sana para atayım demisligi bile var bir erkeğin aklını böyle seyler karistirir mi bilemiyorum benimkine kaç defa dedim para icin mi gorusuosn bu kadınla diye kabullenmedi

ya belliki yurt dışındayken yaşanmış bir şeyler para için veya değil.
kadın unutamamış takıntı yapmış bu eğer sevgiline güveniyorsan tamamen kadının sorunu.

Takıntısı beni biliyor resimlerimizi görüyor ama hala neyin pesinde . Birde kadın yaşlı Zengin zor durumdaysan sana para atayım demisligi bile var bir erkeğin aklını böyle seyler karistirir mi bilemiyorum benimkine kaç defa dedim para icin mi gorusuosn bu kadınla diye kabullenmedi
Ay varya zengin kadin para yollimi diyince aklima VATAN ŞAŞMAZ olayi geldi nedense

Ahh canim iste bi yanim güven deseleme dio bi yanım nerden biliosn belki görüsup konusuolar senin arkandan is çeviriyorlar diyo
Öncesinii bilemem ama şu an öyle bişey olsa adam bir senle nişanlansın senden ne menfeaati olabilir kimse tek taraflı kaybetmez rahat ol tatlı telasların olacagı bi döneme giriyorsun bunlarla meşgul olma yani bişey varsada ortaya çıkar elbet yarın düğün olmuyor hemen:)

Para evet hepsinin kozu.
Sevgilini iyi analiz et.
Şimdi kıskandığın için gözün görmüyordur ama....
Evlenme diyeyim artık.

Vay anam vay. 56 yaş,kendi ırkından olmayan biri,uluslararası kriz yaratma potansiyeli.Şaşkınım o_O

Herşeyin çaresi var.İnstagramını kapatacak veya başka isimle açacak ve telefondan da engelleyecek yada hattı değiştirecek.Bunlar olmayacak şey degil yapmasını bilene.Yaşı baya büyük kadının ama birşeyler yaşamışlar belli ki,belli ki nişanlında annesi yaşındaki kadınlarla birliktelik yapabilmiş Zaman'ında.Net konuşup tavrınızı belli edin bence.

Öncesinii bilemem ama şu an öyle bişey olsa adam bir senle nişanlansın senden ne menfeaati olabilir kimse tek taraflı kaybetmez rahat ol tatlı telasların olacagı bi döneme giriyorsun bunlarla meşgul olma yani bişey varsada ortaya çıkar elbet yarın düğün olmuyor hemen:)
Benden hic bir menfaati yok Zaten sevdiği icin evlenir Benimle çok becerikli değilimdir hatta yemekleri o yapar yedirir ona parada yedirmiyorm :))))
Teşekkür ederim canım yorumun içinde saol

Herşeyin çaresi var.İnstagramını kapatacak veya başka isimle açacak ve telefondan da engelleyecek yada hattı değiştirecek.Bunlar olmayacak şey degil yapmasını bilene.Yaşı baya büyük kadının ama birşeyler yaşamışlar belli ki,belli ki nişanlında annesi yaşındaki kadınlarla birliktelik yapabilmiş Zaman'ında.Net konuşup tavrınızı belli edin bence.
Geçen sene bu olaylar çıktığında ayrıldım ugrasamam senle de 56 yasindaki kadınla da dedim rahatça ne halt yerseniz diye is yerime geldi kavga ettik kaldigim odama ikinci kata tırmanıp odama girmeler ayriyken huzur vermedi bana kadın seni biliyor bn görüşmüyorum konuşmuyorm dio kadın icip icip ariyor diyodu. Bilemedim en iyisi dediğinz gibi sosyal hesaplaru kapatmak galiba

Vay anam vay. 56 yaş,kendi ırkından olmayan biri,uluslararası kriz yaratma potansiyeli.Şaşkınım o_O
Ya turizmde daha neler var bi bilsen 50 yasinin üstündeki bir musteri is yerinde beraber calistigimjz 22 yaşındaki cocuga ask mesajlari atiodu çocuk da uni okuyor ondan para isteyip burda kızlarla yiyordu

Üzgünüm ama sevgilinizin bu durum hoşuna gidiyor bence, bilerek herkese açık tuttuğunu düşünüyorum. İstemeyen insan engeller, hesabını gizler, bir şekilde kendisinden uzak tutar. Her şeyi de kadına yüklememek lazım, sadece engellemesi bile yeter bence; kadının sizinkinin peşine düşeceğini zannetmiyorum.

Geçen sene bu olaylar çıktığında ayrıldım ugrasamam senle de 56 yasindaki kadınla da dedim rahatça ne halt yerseniz diye is yerime geldi kavga ettik kaldigim odama ikinci kata tırmanıp odama girmeler ayriyken huzur vermedi bana kadın seni biliyor bn görüşmüyorum konuşmuyorm dio kadın icip icip ariyor diyodu. Bilemedim en iyisi dediğinz gibi sosyal hesaplaru kapatmak galiba
Yani madem yoksa ilgisi bu instagram vs. hesaplarını kapatıversin de içiniz rahat etsin.Çok mu lazım her yaptığını ona buna göstermek sevgilisiyle ilgilenmek varken.Turizmci degil sevgilin dimi

Profili neden herkese acik ki kapatsin sanki unlu biri mi. Profil fotosuna ikinizin fotografini koyun profili kapatin kadin da takip edemesin. Cozumu cok basit olan bir sey bu. Kadin yeni hesap actikca engeli basin. Ya da daha olmadi hesap ismini degissin profile foto koymadan kapali hesap yapsin. Hem sizden uzak dursun isttiyorsunuz hem de herseyi ortaya dokuyorsunuz.

teyzeye bak ya
iş sevgılınde bıtıyor
ılgısını ıstemese gercekten bu ıse bır son verırdı teyze bır daha ulasamazdı

Sevgilin orada bu kadınla bir ilişki yaşamış ve kadın maddi olarak da sevgiline destek olmuş. Kadını sevmemiş ama bir takım ihtiyaçlarını da gidermekten geri durmamış. Kadın bu yüzden takıntılı. Sevgilinin ailesenin Türk kızı istediğine inanmış yapacak bir şey yok. Burada düşünmen gereken, 56 yaşında bir kadınla bu tarz bir ilişki yaşamış olan sevgilinle gerçekten geleceğe adım atabilecek misin? Herşeyi boş verir unuturum diyorsan tamam o halde dert etme ama yok bu benim için büyük sorun diyorsan o halde iki defa düşün. Bu arada sevgilinin kadınla hala görüşmeye devam ettiğini sanmıyorum.

Surekli kadini yerlere vurup sevgilini savunmussun ama, 56 yasindaki bir kadini kensine musallat eden adamla iliskiyi tekrar dusun. Zira sevgilin o kadar genisse, ki o genislim konya ovasinda yok, zamanina yazik.

Ayrica 26 yasinda insansiniz, ne bu foto atiyorum beraber gorsun diye, yok vazgecsin sevgilimden diye? Cocuk cocuk isler bunlar. Kime ne kanitlamak zorundasiniz, sosyal medyalarla ask yasiyorsunuz artik iyice. Bu kadindan uzak durmak isteyen 30 yasinda adam istese mis gibi uzak tutar. Kusura bakmayin. Ayrildiniz rahat vermedi size ama, kadindan da gayet memnun.
56 yasinda kadini kac senedir kendiyle gundeme getiren sevgilinize de masallah...

Herkese merhabalarr
Sevgili kk hanımları, bn 26 yasında sevgilim 30 . üç yıllık ilişkimiz var. Önümüzdeki hafta isteme nişan olacak inşallah

Ama bugün canımı sıkan olayı anlatayım sizlere , benım bu sevgılım bnden önce yurtdışında çalışmış bir buçuk yıl falan orda yaşamış. Onun orda tanıdığı bir İngiliz kadın var 56 yaşında bu kadın , bizimkine takıntılı kadın annem yasında . geçen yıl bu kadının bnmkini aramasından dolayı büyük kavgalar ettık hatta ayrıldım bu yüzden , barışmak için uğraştı kavgaları ettık barıştık sonunda bn o kadınla hala görüşüyorsun falan dedım gel resmimizi çekelim atalım dedı attı . Kadınla bnde konuştum derdin ne niye arıyorsun diye bana diyor ki ;
O seni sevmiyor Ailesi Türk bir kız istıyor ondan senınle görüşüyor biz kaç yıldan beri tanışıyoruz onu en iyi bn tanırım diyip beni sinir hastası etti kadına bişi anlatmak zor hiç bişeye inanmıyor.

Herneyse sular baya duruldu kadını heryerden engelledik sevgılımle de 7/24 beraberdik hep bakıyordm falan engelli heryerden baya unutmuştum bu olayı taa ki bugüne kadar

Sevgilim dün ıntgramda bir hikaye paylasmıs bn bugün tesadüfen hikayeyi izleyenlere bakarken o kadının ismini gördüm bi şok oldum. Msj atacaktım neyse durdum .
bn kendim sevgılımın hesabından bir hikaye daha paylaştım ikimizin resmini ve 5dk içinde kadın yine izleyenler arasında .

Sevgilimin hesabı herkese açık ve hep ikimizin fotoğrafları . Paylastıgım hkayeyi bile 5dk içinde ilk o kadın görüyor anlamıyorm ki kadın sürekli bnmkini mi takip edıyor yemiyor içmiyor. Napacagımı şaşırdım su an sevgılımle birlikte degılız çalışmadıgım için ailemin yanındaym bi yandan acaba görüşüp konuşuyorlar mı diye aklımdan geçmiyor degıl, sevgilim bu akşam yemeğe geldi bize teli alıp kurcalamak istedim sonra aman sacmalama dedım ona bu konuyu acacaktım niye hala deli gibi seni takip ediyor hayırdır dcektm şimdi kavga çıkartmıyım dedim

Yani sevgili arkadaşlar ben şimdi ne yapayım kadına Msj mı atayım sen hala ne istiyorsun falan diye ağzıma gelen herşeyi yoksa sevgilime mi açsam bu konuyu ???
Harfi harfine eksiksiz bu olayın aynısı abimin başına geldi kadın akrabalarımıza kadar yazmaya başlamıştı ama abim çözüm buldu yani kadının İstanbul’da tanıdığı vardı onun yanına gelmesini sağladı sonrada pat diye çıktı karşısına çok ağır ödetti yaptıklarını o gün bugündür sesi çıkmıyor yani herşey erkek arkadaşınızda bitiyor hem o kadar engellemişsin neden kaldırmış hadi yeni hesap açmış kadın diyelim resimlere baktığını sen görüyorsan sevgilinde görüyor neden buna rağmen engelleyemiyor bence erkek arkadaşın da yanlışın büyüğü diye düşünüyorum... ama sıkma canını bu devirde kimse aile zoruyla evlilik yapmaz anladığım kadarıyla aklı basında bir insan sevgiliniz sonuçta...

Büyük ihtimalle o kadınla yaşamış yurtdışında ve bende yurtdışındayım İnan burdaki 55 yaşındaki kadınlar 18 likleri aratmıyor.. ( özellikle kendinden gençlerle çıkma konusunda) o kadından ayrılırken ailem baskı yapıyor başkasıyla evlenmem içn demiş bunu da göZ önünde tut. Ve yerinde olsam bi kez daha düşünürdüm ..

Back
X