Herkese merhabalarr
Sevgili kk hanımları, bn 26 yasında sevgilim 30 . üç yıllık ilişkimiz var. Önümüzdeki hafta isteme nişan olacak inşallah
Ama bugün canımı sıkan olayı anlatayım sizlere , benım bu sevgılım bnden önce yurtdışında çalışmış bir buçuk yıl falan orda yaşamış. Onun orda tanıdığı bir İngiliz kadın var 56 yaşında bu kadın , bizimkine takıntılı kadın annem yasında . geçen yıl bu kadının bnmkini aramasından dolayı büyük kavgalar ettık hatta ayrıldım bu yüzden , barışmak için uğraştı kavgaları ettık barıştık sonunda bn o kadınla hala görüşüyorsun falan dedım gel resmimizi çekelim atalım dedı attı . Kadınla bnde konuştum derdin ne niye arıyorsun diye bana diyor ki ;
O seni sevmiyor Ailesi Türk bir kız istıyor ondan senınle görüşüyor biz kaç yıldan beri tanışıyoruz onu en iyi bn tanırım diyip beni sinir hastası etti kadına bişi anlatmak zor hiç bişeye inanmıyor.
Herneyse sular baya duruldu kadını heryerden engelledik sevgılımle de 7/24 beraberdik hep bakıyordm falan engelli heryerden baya unutmuştum bu olayı taa ki bugüne kadar
Sevgilim dün ıntgramda bir hikaye paylasmıs bn bugün tesadüfen hikayeyi izleyenlere bakarken o kadının ismini gördüm bi şok oldum. Msj atacaktım neyse durdum .
bn kendim sevgılımın hesabından bir hikaye daha paylaştım ikimizin resmini ve 5dk içinde kadın yine izleyenler arasında .
Sevgilimin hesabı herkese açık ve hep ikimizin fotoğrafları . Paylastıgım hkayeyi bile 5dk içinde ilk o kadın görüyor anlamıyorm ki kadın sürekli bnmkini mi takip edıyor yemiyor içmiyor. Napacagımı şaşırdım su an sevgılımle birlikte degılız çalışmadıgım için ailemin yanındaym bi yandan acaba görüşüp konuşuyorlar mı diye aklımdan geçmiyor degıl, sevgilim bu akşam yemeğe geldi bize teli alıp kurcalamak istedim sonra aman sacmalama dedım ona bu konuyu acacaktım niye hala deli gibi seni takip ediyor hayırdır dcektm şimdi kavga çıkartmıyım dedim
Yani sevgili arkadaşlar ben şimdi ne yapayım kadına Msj mı atayım sen hala ne istiyorsun falan diye ağzıma gelen herşeyi yoksa sevgilime mi açsam bu konuyu ???