bu kafadan nasıl çıkabilirim

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Sevgilimden haklı sebeplerden dolayı ayrıldım. Ayrıldım ama bu sefer her defasında kendimi sorguluyorum acaba ben mi hatalıydım, her insanın hatası olamaz mı belki kendini düzeltecekti , belki herşey güzel olacaktı ama kestirip attım belki o gerçek aşkı bulacak ama ben hep burda kukumav kuşu gibi düşünüp duracağım hep mutsuz kalacağım. Bu kafadan nasıl kurtulabilirim gerçekten psikolojim bozuldu ya. Kendimi nasıl ondan soğutabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle düsünmeye devam edersen hic cikamazsin. Demek ki gecerli sebepler vardi ki ayrildin. Kararinin arkasinda dur. Bu zamana kadar kimse evde kalmamis sende bulursun seni seven birini elbette.
Cik disari gez toz, arkadaslarinla bulus, hobi bul , eski sevgilini düsünmemeye calis

Ayrilma sebebi nedir ? Keşke bilsek de yardımcı olsak.
Hangi birini sayayım eski sevgilisi ile muhatap olması kendine yazan çizen kızla arkadaş olması konuşmasını istemediğim halde numarasını değiştirdiği halde kızla muhabbeti kesmemesi, telefonundaki iğrenç erkek muhabbeti vs vs.

Zamana bırak . Sevdiğin şeyleri yap arkadaşlarınla gez toz kafanı dağıt. Bi süre sonra alışırsın.

Hiç zahmet etmeyin çünkü büyük ihtimal yeniden barışırsınız.
Ha çok soğumak istiyorsanız, sevgilinizin bir aldatmadığı kaldığından bahsediyordunuz (ki bence aldatmış) ,yeterli bir sebep bence.

“Kukuman” diye bir kuş yok

Kukumav olmalı o

Konunuza gelince hata bir değil ki hangisini düzeltecekti?
Bence yol vermeniz isabet olmuş
Takılı kalmayın

Haklıydım diye kendin soyluyosun. İçinde o apacide olmayan insaniyet var ondan bu düşünceler. Geçer zamanla

Ne kadar oldu ayrılalı? Biraz zaman geçmesini bekleyin. Kesinlikle böyle bir insana geri dönmeyin. Emin olun başkasının hayatına girse ona da böyle olur. Siz önünüze bakın. Aşık da olursunuz seversiniz de..

Hangi birini sayayım eski sevgilisi ile muhatap olması kendine yazan çizen kızla arkadaş olması konuşmasını istemediğim halde numarasını değiştirdiği halde kızla muhabbeti kesmemesi, telefonundaki iğrenç erkek muhabbeti vs vs.
Ooo hala bu durumda düşünüyor musun ? Hemen düşünmeyi bırak kimse kendini düzeltmez kendini suçlamayı bırak istiyorsa zaten bir şekilde tekrar seni kazanmasını bilir.

Hiç üzülme kendini de suçlama o zaman boş yere

Back
X