Boşa geçen 1,5 yıl.
BenAce zaman denen kavram çok kıymetli o arada karşınıza kimbilir kimler çıkardı,neler yaşardınız tabii karşı taraf için de geçerli bir durum bu.
Olmuyorsa olmuyordur daha fazla oyalanarak karşı tarafın günahına girmeyin.
Kararsızlıkla başlayan bir ilişkiden,evlilikten hayır gelmez ki.
Aşık olamadım ama çok güzel şeyler paylaştık birlikte.O ayrılırsak boşa geçmiş saymam ben bu süreyi dolu dolu geçirdim mutlu oldum ben senle dedi. ama ben tabiki çok üzülüyorum çünkü ayrılırsak onun çok üzülüceğini biliyorum.onun çok mutlu olmasını istiyorum.çünkü gerçekten çok hakediyor.Evlenirsek onun mutlu olması için elimden gelen her şeyi yaparım.tabi ben mutsuz olursam O da mutsuz olur.bu yüzden çok iyi karar vermem gerekiyor.
Aşık olamadım ama çok güzel şeyler paylaştık birlikte.O ayrılırsak boşa geçmiş saymam ben bu süreyi dolu dolu geçirdim mutlu oldum ben senle dedi. ama ben tabiki çok üzülüyorum çünkü ayrılırsak onun çok üzülüceğini biliyorum.onun çok mutlu olmasını istiyorum.çünkü gerçekten çok hakediyor.Evlenirsek onun mutlu olması için elimden gelen her şeyi yaparım.tabi ben mutsuz olursam O da mutsuz olur.bu yüzden çok iyi karar vermem gerekiyor.
Kusura bakmayın ama onun mutsuz olacagını nerden çıkardınız SEVMESİNİ BİLEN YÜREKLER HİÇBİR ZAMAN MUTSUZ OLMAZ çünkü eşinide sevecek ,mantıklı birine benziyor erkek arkadaşınız ,sizden ayrıldıktan sonra eminim arkasına dönüp bakmayacak ,çünkü hiçbir kötü huyunu söylemediniz vicdanı rahat olacak gereği gibi yaşamış sevgisini .
Sizin için iyi olmak ,iyi bir eş adayı olmak yetmiyor demekki o zaman dediğim gibi evlenmeyin,neden derseniz siz onu mutlu etmek için uğraşmayacaksınız hep çantada keklik göreceksiniz ve hakkına girmiş olacaksınız. (Benim için vicdanlı olması sevmesi sayması ,koruyup kollaması ,güven vermesi ,yarınım ne olur diye düşünmeyeceğim bir insan olması yeterdi sanırım evlilik için)
Bir kadının aşık olmadığı ama güzel vakit geçirdiği adam olsa olsa onun en yakın arkadaşı olur.
Aşık olmadan sevişilmeyeceğine göre...
Tüm bu anılarınızı yakın bir arkadaşınızla yaşabilirdiniz.
Mutluluğu herkes hakeder peki ya siz evlendiğinizde her sabah onun yüzünü gördüğünüzde duyduğunuz mutsuzluğunuzla nasıl devam edeceksiniz ki hayatınıza?
aşık değilsen bir an önce bitir ilişkiyi boşu boşuna oyalama kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?