Bu kararsızlık beni öldürücek.

ssenez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
31
13
36
İzmir
Mrb arkadaşlar,benim birbuçuk yıldır görüştüğüm biri var.Çok iyi,çok dürüst,çalışkan ve beni çok seviyor ama ben ona aşık değilim...bana bir ay önce evlilik teklifi etti ben de düşünücem dedim ama hala karar veremedim ve iki üç gün içinde kesin kararını ver dedi....bilmiyorum karar veremiyorum dersem de hayır olarak sayıcak ve biticek ilişkimiz....ee çok da haklı neden daha fazla beklesinki beni.ben de zaten onu oyalamak istemiyorum.aşık değilseniz neden birbuçuk yıldır berabersiniz derseniz O çok iyi biri,çok iyi anlaşıyoruz,her kötü anımda yanımda ben de onun tabi...ben zamanla aşık olurum dedim ama olmadı ayrı şehirlerdeyiz zaten öyle çok sık görüşemiyoruz....Evlilik teklifine ne demeliyim bilmiyorum bu kararsızlıktan hasta olucam,kafayı yemek üzereyim.bilmiyorum dersem hayır olarak kabul edicek ve onu sonsuza dek kaybedicem.çünkü geri dönüşü olmaz dedi...O çok iyi biri,evlenirsek her konuda bana destek olucağını biliyorum,çok iyi bir baba olucağını da düşünüyorum ama gene de kararsızım.yaşım da 28 oldu çalışan, hoş bir bayanım aslında ama belki bu saatten sonra zaten aşık olucağım kimse çıkmıycak karşıma iki üç gün içinde karar vermem lazım kızlar lütfen yardımcı olun.Özellikle evli bayanlar nasıl karar verdiniz evliliğe?

Daha önce gene bir başlık açmıştım burda aşık olmadan evlenilir mi diye? Evet diyip karakteri, anlaşmanız önemli aşk gelip geçici mantığınla hareket et mutlu olursun diyeniniz de oldu, aşık olmadan evlenirseniz eşinizin yaptığı en ufak şey gözünüze batar,aşk olmadan mutlu olamazsınız diyeniz de oldu.bir ay olmuştu o konuyu açalı ama ben hala karar veremedim.

Lütfen kızlar yardımcı olun.Onu üzmek,oyalamak istemiyorum.bir karar vermemi beklemesin de çok haklı ne yapayım ben iki üç gün içinde karar vermem gerekiyor.belki bir iki gün içinde onun olduğu şehre gidip yüz yüze söylüycem cevabı yada telefonda cevap vericem.karar versem rahatlıycam çünkü kararsızlık beni hasta edicek:(((

Son düzenleme:
Boşa geçen 1,5 yıl.
Bence zaman denen kavram çok kıymetli o arada karşınıza kimbilir kimler çıkardı,neler yaşardınız tabii karşı taraf için de geçerli bir durum bu.
Olmuyorsa olmuyordur daha fazla oyalanarak karşı tarafın günahına girmeyin.
Kararsızlıkla başlayan bir ilişkiden,evlilikten hayır gelmez ki.

Ne istiyorsunuz mutlu ,seviyeli, düzgün ,saygılı bir evlilik mi heycanlı tutkulu deli dolu bir aşk mı ? Aşk gelip geçici öyle olmasaydı aşık olup evlenen bir çok kişi var ve aşk heyecanına alışan kişiler aşk bitince yeni bir heycanın peşinden sürükleniyorlar maalesef ve yuvalar dağılıyor herşeyin ortası makbuldür ..

Ancak evlilik içinde bir elektrik gerekli ,duygularda uyum ,işte bu insan benim eşim olabilir mutlu olurum diyorsanız bence mantığınızla hareket edin ,ben aşk istiyorum tutku istiyorum diyorsanız da siz bilirsiniz ..

Fikirlerini dikkate aldığınız insanlarla istişare edin dinleyin ama siz karar verin..

Konunun takipçisi olucam çünkü benim durumumun çok benzeri ve biz nişanlıyız 5 aya kadar düğün olucak.

Daha doğrusu ben seviyorum ama galiba karakter olarak uygun bi çift değiliz

Son düzenleme:
Boşa geçen 1,5 yıl.
BenAce zaman denen kavram çok kıymetli o arada karşınıza kimbilir kimler çıkardı,neler yaşardınız tabii karşı taraf için de geçerli bir durum bu.
Olmuyorsa olmuyordur daha fazla oyalanarak karşı tarafın günahına girmeyin.
Kararsızlıkla başlayan bir ilişkiden,evlilikten hayır gelmez ki.

Aşık olamadım ama çok güzel şeyler paylaştık birlikte.O ayrılırsak boşa geçmiş saymam ben bu süreyi dolu dolu geçirdim mutlu oldum ben senle dedi. ama ben tabiki çok üzülüyorum çünkü ayrılırsak onun çok üzülüceğini biliyorum.onun çok mutlu olmasını istiyorum.çünkü gerçekten çok hakediyor.Evlenirsek onun mutlu olması için elimden gelen her şeyi yaparım.tabi ben mutsuz olursam O da mutsuz olur.bu yüzden çok iyi karar vermem gerekiyor.

Aşık olamadım ama çok güzel şeyler paylaştık birlikte.O ayrılırsak boşa geçmiş saymam ben bu süreyi dolu dolu geçirdim mutlu oldum ben senle dedi. ama ben tabiki çok üzülüyorum çünkü ayrılırsak onun çok üzülüceğini biliyorum.onun çok mutlu olmasını istiyorum.çünkü gerçekten çok hakediyor.Evlenirsek onun mutlu olması için elimden gelen her şeyi yaparım.tabi ben mutsuz olursam O da mutsuz olur.bu yüzden çok iyi karar vermem gerekiyor.

Kusura bakmayın ama onun mutsuz olacagını nerden çıkardınız SEVMESİNİ BİLEN YÜREKLER HİÇBİR ZAMAN MUTSUZ OLMAZ çünkü eşinide sevecek ,mantıklı birine benziyor erkek arkadaşınız ,sizden ayrıldıktan sonra eminim arkasına dönüp bakmayacak ,çünkü hiçbir kötü huyunu söylemediniz vicdanı rahat olacak gereği gibi yaşamış sevgisini .

Sizin için iyi olmak ,iyi bir eş adayı olmak yetmiyor demekki o zaman dediğim gibi evlenmeyin,neden derseniz siz onu mutlu etmek için uğraşmayacaksınız hep çantada keklik göreceksiniz ve hakkına girmiş olacaksınız. (Benim için vicdanlı olması sevmesi sayması ,koruyup kollaması ,güven vermesi ,yarınım ne olur diye düşünmeyeceğim bir insan olması yeterdi sanırım evlilik için)

Bir kadının aşık olmadığı ama güzel vakit geçirdiği adam olsa olsa onun en yakın arkadaşı olur.
Aşık olmadan sevişilmeyeceğine göre...
Tüm bu anılarınızı yakın bir arkadaşınızla yaşabilirdiniz.
Mutluluğu herkes hakeder peki ya siz evlendiğinizde her sabah onun yüzünü gördüğünüzde duyduğunuz mutsuzluğunuzla nasıl devam edeceksiniz ki hayatınıza?

aşık değilsen bir an önce bitir ilişkiyi boşu boşuna oyalama kimseyi

Kusura bakmayın ama onun mutsuz olacagını nerden çıkardınız SEVMESİNİ BİLEN YÜREKLER HİÇBİR ZAMAN MUTSUZ OLMAZ çünkü eşinide sevecek ,mantıklı birine benziyor erkek arkadaşınız ,sizden ayrıldıktan sonra eminim arkasına dönüp bakmayacak ,çünkü hiçbir kötü huyunu söylemediniz vicdanı rahat olacak gereği gibi yaşamış sevgisini .

Sizin için iyi olmak ,iyi bir eş adayı olmak yetmiyor demekki o zaman dediğim gibi evlenmeyin,neden derseniz siz onu mutlu etmek için uğraşmayacaksınız hep çantada keklik göreceksiniz ve hakkına girmiş olacaksınız. (Benim için vicdanlı olması sevmesi sayması ,koruyup kollaması ,güven vermesi ,yarınım ne olur diye düşünmeyeceğim bir insan olması yeterdi sanırım evlilik için)

İnşallah çok mutlu olur benim de tek isteğim onun mutlu olması . ve evet O sevmesini bilicek kadar yürekli,iyi bir insandır.ama şu konuda yanılıyorsunuz ben onu asla çantada keklik gibi görmedim.ve eğer evlenirsem onun mutlu olması için elimden gelen her şeyi yaparım.sizin evlilikteki kriterleriniz çok güzel benim için de bunlar çok çok önemli.iyi bir insan olması,beni sevmesi,iyi bir baba olması...ben sadece aşk olmadan mutlu olurmuyum onu mutsuz eder miyim diye korkuyorum.Beni tanımıyorsunuz nasıl bir insan olduğumu bilmiyorsunuz siz.gene de sagolun yorumlarınız için.

Bir kadının aşık olmadığı ama güzel vakit geçirdiği adam olsa olsa onun en yakın arkadaşı olur.
Aşık olmadan sevişilmeyeceğine göre...
Tüm bu anılarınızı yakın bir arkadaşınızla yaşabilirdiniz.
Mutluluğu herkes hakeder peki ya siz evlendiğinizde her sabah onun yüzünü gördüğünüzde duyduğunuz mutsuzluğunuzla nasıl devam edeceksiniz ki hayatınıza?

Herkes aşık olarak evlenmiyorki? Evlendikten sonra eşine aşık olan, aşık olmasa bile evlendiği kişiye derin bir bağlılık, sevgi duyarak mutlu olan birçok kişi var.aşk sadece bir heyecan,seni bulutlara uçuran,gelip geçici bir duygu değil mi? aşık olmadan da bağlanabilir insan eşine onun karakterini,sevgisini,iyiliğini sevebilir böyle mutlu olunamaz mı? sadece normal arkadaş değil hayat arkadaşı olunamaz mı? çevrenizde böyle evlilikler yok mu?

ben aşk şart diye düşünüyprum. ya evlendikten sonra karşınıza aşık olacağınız biri çıkarsa.

illaki biriyle evlenmek zorunda değilsiniz değil mi. bence doğru kişi olduğundan emin olduğunuz biri karşınıza çıkana kadar bekleyin derim.

sevmeden evlenip aşık olanlar, aşık olarak evlenip boşananlar da var ama 1,5 yılda sevemediyseniz sevemezsiniz gibime geliyor.

aşık değilsen bir an önce bitir ilişkiyi boşu boşuna oyalama kimseyi

Sizin için aşık olmadan evlenilmiyor olabilir belki benim için böyle değildir. benim için aşk olmadan sevgi,saygı yeterli olabilir.bu şekilde karşımdaki insanı mutlu edebilirim belki.bunun cevabını arıyorum ben.karşımdaki insanı oyalamak,onu üzmek en son istediğim şey.evliliğe adım atarsam hep olumlu gelişmesi için evliliğimin elimden gelen her şeyi yapmaya çalışırım.O mutsuz olursa ben dayanamam.

Son düzenleme:
ben normalde biraz mesafeliyimdir. biriyle asla aynı bardağı tabağı kullanmam. kimsenin yüzüne gözüne elleyemem. ayağına hiç ellemem. göbekli erkek sevmem ...vs. ama aşık olarak evlendim. onunla aynı kaşıkla da yerim, kilosu da olsa göbeği de olsa benim için dünyanın en harika erkeği. başkası çayını karıştırıken sen çıkartsa kızarım ama eşim yapınca gülümserim. masaj filan yapmayı sevmesem de onun için gözümden uyku aksa da yaparım. aşk böyle işte. aşık olmasam yapamam.

kızlar bana da yardımcı olun noluurr:(( bi arkadasım vasıtasıyla biriyle tanıstım..ama bu tanısma normal arkadasca bi tanısmaydı yani bilerek ayarlanmıs bişi değil.. bi baktım aksamında beni face de eklemiş konustuk biraz sohbet ettik sonra cnmlı konusmalar telefon verme filan derkenn bi baktık ki biz bulusuoruzz elele gezioruzz :) tam işte aradoıgımı buldum derkennn gectiğimiz hafta sorma gereği duydum.. biz senle neyiz diye..bana arkadasız dedi..:/dondum kaldım nasıl yani dedim ewt arkadasız dedi..ilişkiye hazır değilim dedi..cok sasırdım:(:43:halbuki bu konusmayı yaptıgım gün elele dlasıoduk arkadaslarımla bile tanıstırmıstım onu :(:50:nie böle oldu anlamadım..bana ilişkiye hazır değilimdedi aksam da..hiçbişi demedim sizce nolur bu işin sonu naapmalıyım bi yol gösterin:59:

Back
X