Mrb arkadaşlar,benim birbuçuk yıldır görüştüğüm biri var.Çok iyi,çok dürüst,çalışkan ve beni çok seviyor ama ben ona aşık değilim...bana bir ay önce evlilik teklifi etti ben de düşünücem dedim ama hala karar veremedim ve iki üç gün içinde kesin kararını ver dedi....bilmiyorum karar veremiyorum dersem de hayır olarak sayıcak ve biticek ilişkimiz....ee çok da haklı neden daha fazla beklesinki beni.ben de zaten onu oyalamak istemiyorum.aşık değilseniz neden birbuçuk yıldır berabersiniz derseniz O çok iyi biri,çok iyi anlaşıyoruz,her kötü anımda yanımda ben de onun tabi...ben zamanla aşık olurum dedim ama olmadı ayrı şehirlerdeyiz zaten öyle çok sık görüşemiyoruz....Evlilik teklifine ne demeliyim bilmiyorum bu kararsızlıktan hasta olucam,kafayı yemek üzereyim.bilmiyorum dersem hayır olarak kabul edicek ve onu sonsuza dek kaybedicem.çünkü geri dönüşü olmaz dedi...O çok iyi biri,evlenirsek her konuda bana destek olucağını biliyorum,çok iyi bir baba olucağını da düşünüyorum ama gene de kararsızım.yaşım da 28 oldu çalışan, hoş bir bayanım aslında ama belki bu saatten sonra zaten aşık olucağım kimse çıkmıycak karşıma iki üç gün içinde karar vermem lazım kızlar lütfen yardımcı olun.Özellikle evli bayanlar nasıl karar verdiniz evliliğe?
Daha önce gene bir başlık açmıştım burda aşık olmadan evlenilir mi diye? Evet diyip karakteri, anlaşmanız önemli aşk gelip geçici mantığınla hareket et mutlu olursun diyeniniz de oldu, aşık olmadan evlenirseniz eşinizin yaptığı en ufak şey gözünüze batar,aşk olmadan mutlu olamazsınız diyeniz de oldu.bir ay olmuştu o konuyu açalı ama ben hala karar veremedim.
Lütfen kızlar yardımcı olun.Onu üzmek,oyalamak istemiyorum.bir karar vermemi beklemesin de çok haklı ne yapayım ben iki üç gün içinde karar vermem gerekiyor.belki bir iki gün içinde onun olduğu şehre gidip yüz yüze söylüycem cevabı yada telefonda cevap vericem.karar versem rahatlıycam çünkü kararsızlık beni hasta edicek
((
Daha önce gene bir başlık açmıştım burda aşık olmadan evlenilir mi diye? Evet diyip karakteri, anlaşmanız önemli aşk gelip geçici mantığınla hareket et mutlu olursun diyeniniz de oldu, aşık olmadan evlenirseniz eşinizin yaptığı en ufak şey gözünüze batar,aşk olmadan mutlu olamazsınız diyeniz de oldu.bir ay olmuştu o konuyu açalı ama ben hala karar veremedim.
Lütfen kızlar yardımcı olun.Onu üzmek,oyalamak istemiyorum.bir karar vermemi beklemesin de çok haklı ne yapayım ben iki üç gün içinde karar vermem gerekiyor.belki bir iki gün içinde onun olduğu şehre gidip yüz yüze söylüycem cevabı yada telefonda cevap vericem.karar versem rahatlıycam çünkü kararsızlık beni hasta edicek

Son düzenleme: