BU KARARSIZLIK?

Başta canım başkanım C Calcifer olmak üzere Kk'nün zehir hafiyeleri siz olmasanız boş boş yazıp kendimizi yoracağız canımsınız teşekkürler😀🌸
Gönlümüz razı olmadı :D

Başkan derken Kitap topiğim var ondan diyorlar. Yanlış anlaşılma olmasın :D

Aşk olsun Elos, sen evli adamla bile isteye birlikte olmuş, bunu marifet gibi övmüş kadınsın.

Şimdi de senden sonra başka bir kadın olur en fazla, ne var ki bunda 🥴
Harbiden üç beş tane konusu var. Ben olmasam başkasıyla olur falan demiş. :KK14: Sonra da doğru olanı yaptım ayrıldım, aferin bana temalı bir konu açmış. Karma hızlı mı çalışıyor nedir bu sefer?
Meyve yedirmeli, para yapıştırmalı ortama girdiysen bunları da görürsün tabi. Doğum günü kutlamak için de ilginç bir seçim tabi.

Gönlümüz razı olmadı :KK70:

Başkan derken Kitap topiğim var ondan diyorlar. Yanlış anlaşılma olmasın :KK70:
Başkanlıktan düşürüldüm sandım bi an 😂😂😂

Konuya gelince; eloşcum tam sana göre insanlar, sana göre bir ortam, sana göre bir mekan. Niye rahatsız oldun ki?

Başkanlıktan düşürüldüm sandım bi an 😂😂😂

Konuya gelince; eloşcum tam sana göre insanlar, sana göre bir ortam, sana göre bir mekan. Niye rahatsız oldun ki?
Daha dur daha ne konular açılacak Wahşet team, Vampir kadınlar diye :D

Harbiden üç beş tane konusu var. Ben olmasam başkasıyla olur falan demiş. :KK14: Sonra da doğru olanı yaptım ayrıldım, aferin bana temalı bir konu açmış. Karma hızlı mı çalışıyor nedir bu sefer?
Meyve yedirmeli, para yapıştırmalı ortama girdiysen bunları da görürsün tabi. Doğum günü kutlamak için de ilginç bir seçim tabi.

Sadece kendi konuları değil.
Başka konularda ikinci kadınlar çok saygıdeğer kadınlar, evli olanlar saçlarını taramıyor demişligi de var.:deli: Kendi yetmediği gibi arkadaşlarından da metres olan vardı. Bu ortamlar, yaşananlar gayet normal o yüzden Elos için.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Erkek arkadaşım ayrılmıştı bende aradı özür diledı barıştık. Geçtigimiz hafta doğum günü vardı iş yerinde 2 yakın arkadaşı var bir kız bir erkek ama cok cok iyi arkadaşlarmis 6 aydır. Neyse 4 kişi çalgılı bir mekana gittik. Bunlar iş yerinde 1 kız 2 erkek olmak üzere 3 kankilermiş. Neyse kız resmen gogsu ortada bir elbise giymiş ortaya içecek geldi ben bundan istemem dedi en pahalısını söyledi bu iki salak erkek de onun ağzina bakıyor yani benim ki. Neyse sustum ortam iyi bunlar birbirleriinin ağzına meyve veriyor çerez veriyor. Diğer erkek benim ağzıma da meyve vermek istedi almadım. Daha sonra kız kalktı oynamaya başladı bu iki erkek de alnina para yapıştırdı kiz aldı göğsüne koydu. Bunlar hepsi benim erkek arkadaşım gözümün önünde yapıyor. Ben daha önce böyle bir ortama girmedim. Ne kadar yakın olursan ol ağzına meyve vermek nedir siz ce ben mi abarttim yoksa haklimiyim
Sen ne yaptın? Bazı konular şaka gibi

Back
X