BU KARARSIZLIK?

Sadece kendi konuları değil.
Başka konularda ikinci kadınlar çok saygıdeğer kadınlar, evli olanlar saçlarını taramıyor demişligi de var.:deli: Sadece kendisi değil arkadaşlarından da metres olan vardı. Bu ortamlar, yaşananlar gayet normal o yüzden Elos için.
O zaman yadırgayacağı bir şey yok. :olamaz: Kendi normal görüyorsa, erkek arkadaşı da ikinciyi bulabilir o halde. Ki kadını kıyafetinden dolayı yargılamış. Hiç yapmaması gereken hareketler yani.

O zaman yadırgayacağı bir şey yok. :olamaz: Kendi normal görüyorsa, erkek arkadaşı da ikinciyi bulabilir o halde. Ki kadını kıyafetinden dolayı yargılamış. Hiç yapmaması gereken hareketler yani.
Metres olabilirsin ama göğüs dekolteli kıyafet giyemezsin diyor yazar bize burada :KK70:

yine bosuna yorum yapmisim noluyo ya bana yaslandim mi artik neden bu uyeleri aklimda tutamiyorum :KK70:

benim metres oldugunu ve savundugunu bildigim bi tek tirsi vardi :KK43: elos seni de yazdim artik kanmam hsdjshsj
Bu evlilik işi seni formundan düşürdü ya :(

Bu evlilik işi seni formundan düşürdü ya :KK43:
hic sorma o kadar garip islerle ugrasiyorum ki bazen keske DOGMASAYDIM da evlenmeseydim diyorum hajahajaah ama icimden :D

siz yine de ilk sayfada yazin lutfen boyle uyeleri, sonra biz saflar olarak ciddili yorum yapmayalim 🥺

Mantıklı birkaç cümle yazacaktım ki arkadasların geçmş konularınızdan bahsettiklerinizi okuyunca vazgeçtim.
Asla kimsenin geçmiş konusuna bakıp yorum atmam uğraşamam yani ama sizinkine göz attım aklınızı erkekler ile bozmuşsunuz biraz sakin ol erkek nüfusu kadın nüfusu denk bu kadar hızlı eş değiştirmek ve sürekli erkeklerle ilgli konular açıp kafa yormak seni erken yaşlandırır benden söylemesi

Sevgilisinin arkadaşı, önce masadaki başka bir kadına, sonra da konu sahibine eliyle meyve uzatmış. :KK53:
E sevgilisi kimseye bir şey uzatmamis yani :KK53: :KK53: ama uzatirlarken armut gibi bakmış anlaşılan 😂sorun da tam olarak budur zaten adamın tepki vermemesi kıskanmamasi vs. Ayrıca çalgılı türkülü yerler açıldı mı ayol biz boşuna mı evlere tıkıldık millet dansöz oynatıyor

yine bosuna yorum yapmisim noluyo ya bana yaslandim mi artik neden bu uyeleri aklimda tutamiyorum :KK70:

benim metres oldugunu ve savundugunu bildigim bi tek tirsi vardi :KK43: elos seni de yazdim artik kanmam hsdjshsj

Valla sass eskdiden fırtına gibiydin KVydi KPydi görümceydi beynini yedi tabi yapacak bir şey yok :sampiyon:

haklısın ama sanki kız maddi konuda erkekleri sömürüyor
kanki ayağına çok inanma
öyle kanki ayağına takılıp evlenen yada sevgili olan çok gördüm :)

Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Erkek arkadaşım ayrılmıştı bende aradı özür diledı barıştık. Geçtigimiz hafta doğum günü vardı iş yerinde 2 yakın arkadaşı var bir kız bir erkek ama cok cok iyi arkadaşlarmis 6 aydır. Neyse 4 kişi çalgılı bir mekana gittik. Bunlar iş yerinde 1 kız 2 erkek olmak üzere 3 kankilermiş. Neyse kız resmen gogsu ortada bir elbise giymiş ortaya içecek geldi ben bundan istemem dedi en pahalısını söyledi bu iki salak erkek de onun ağzina bakıyor yani benim ki. Neyse sustum ortam iyi bunlar birbirleriinin ağzına meyve veriyor çerez veriyor. Diğer erkek benim ağzıma da meyve vermek istedi almadım. Daha sonra kız kalktı oynamaya başladı bu iki erkek de alnina para yapıştırdı kiz aldı göğsüne koydu. Bunlar hepsi benim erkek arkadaşım gözümün önünde yapıyor. Ben daha önce böyle bir ortama girmedim. Ne kadar yakın olursan ol ağzına meyve vermek nedir siz ce ben mi abarttim yoksa haklimiyim
Bu ne ya...

Konu sahibi neden yorum yapmiyor. Bu arada benim de kafamda bir pavyon ortamı canlanmadi değil:)

ben ki konya ovası kadar geniş bir insanım
cık yani olmaz olamaz
o üzümleri adamın boğazına tıkarım

Back
X