Bu kaşıntı yanma beni hayattan soğuttu

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar 3 haftalık evliyim, 1haftadır microgynon D.kontrol hapı kullanıyorum, yüzümde sivilce çıktı yüz tane, normalde 1tane bile çıkmaz, dün de vajinal kaşıntı başladı gece boyu mahfoldum şuan oturamıyorum, dr dan yarın için randevu aldım o zamana kadar kaşıntımı acımı hafifletçek fikirlerinize ihtiyacım var. Mantar diye düşünüyorum akıntım da sapsarı, daha önce de olmuştum. D.kontrol hapının yan etkilerimi acaba bu saydıklarım.

Olabilir, ama yeni evliyken bu sorun yaşanabiliyor. Ben d.k hapı kullanmadım ama olmuştu eczanede vajinal şampuan satılıyor, antibakteriyel ondan alıp her tuvalet sonrası kullan , rahatlatabilir biraz

D.kontrol hapı hiç kullamadım bilmiyorum ama vajınanda kaşıntı varsa %99 mantar tabı bunu en iyi doktorlar bilir.
Ben kaşıntı olduğunda falan sirkeyle siliyorum rahatlatıyor ama sana ıyı gelirmi bilmiyorum.

Vajinal fitil veriliyor..bi arkadasim sebamedin vajinal temizlik ürününü kullaniyor..iyi geliyormus
Niye yasmin kullanmiyosun?

Ben daha önce kulandım doğum kontrol hapı ama böyle bir yan etki yaşamadım.

Aktif cinsel hayatınız yeni başladığından olmuş olabilir.

Dogum kontrol hapi bende bu etkiyi yapmadi.
Doktor daha net bilgi verebilir.
O tarz kasintim oldugunda temizleyici jel kullaniyorum.

Bence hemen bir eczaneye git durumu anlat. Hem hapın yan etkisi olabilir hemde belliki mantar olmuşsun. Mantar için kaşıntı dayanılmaz noktadaysa vajinal fitil krem ve birde normal içerek kullanacağın bir hap verecek. İçinde bir tane var.Arkadaşların dediği şampuandan da al bir kaç güne hiç bişeyin kalmaz. ayrıca doktoruna danışarak doğum kontrol hapını değiştir. Bu arada adetinin ilk günü başladın dimi ilacı içmeye ?

Sizde yoksa eşinizde varsa eşinizden de bulaşmış olabilir.Ona da söylemelisiniz artık sizin için daha hijyenik olmak zorunda.

Sizde yoksa eşinizde varsa eşinizden de bulaşmış olabilir.Ona da söylemelisiniz artık sizin için daha hijyenik olmak zorunda.

Bende daha önce kaşıntı için gittim mantar denmişti sanırım uzun zaman oldu fitil veriyorlar ve iki günde bir olmak üzere içmek için hap veriyorlar hapın bi tanesi de eşin için ,o içiyo yani şuan bende de benzer sorunlar var bu hafta bana da dktr. Yolu göründü :(

Bende aynı sorun için gittim Fitil ve kaşıntı için travocort verdi Tabi dr gidip kullansanız daha iyi

İc camasirini iyice utule ve sık sık degistir
Bi de vajinanin kuru tutmaya bak ben hep az bi kasinmam olunca sac kurutma makinesiyle kurutuyorum baya rahatlatiyor trava... Diye bi krem var ondan alabilirsin

mantar olmussun gecmiş olsun sağlık ocagına git bir krem ve fitil veriyor bir günde geçiyoır
esin den gecmiştir dıkkat edecek
oda tedavı olmazsa sureklı yasarsın bu durumu

Back
X