aynen canım benimkide öyle..o küçük olur o büyük olur eskimeden atılır bilmem ne........2 kuruşluk hevesim var dırdırla mahvettin dedim...boğası geliyor insanınalsanaalsanasmile..bebek benim bebeğim şimdi heves etmicem ne zaman edicem demi ama...:umursamaz:
o pazenden 2 don dikmiş onunla büyütmüş..eee napalım...taş devrinde yaprak örtüyolardı bizde mi öle yapalım....yasakkelime
O konuda şanslıyım hiçbişeye karışmaz istediğimi alırım ilk torunu oda heyecanlı o da kendince örgü örüyo,dikiş hocası olduğu için nevresim falan dikicem dio.Kumaşını aldığımıda diker + kendide yedek alır.Görümcem ,kaynanam,annem oğluşuma çalışıo her geldiklerinde ellerinde bişey oluyo.Alışwerişe bu hafta çıkıcam ama birçok şeyi tamam sayılır kaydirigubbakcemile2
ayy bütün kaynanalar aynımı acaba benımkıde tam tersı onu alma bunu alma değil.sankı kendı bebeği onu alcam bunu alcam maaş alcam çarşıya gtcem mevlut takımını alcam,o renk alınmaz bu renk alalım alışverışe gtmeberaber gder herşeyı bı gunde alırız.sankı kndı bebeği bnden fazla özenıyo delımı nesınır oluorumbnde bebeğimn herşeyını kndm secmk beenmek ıstyorum ben secıcem ışteeeee:umursamaz:
ayy bütün kaynanalar aynımı acaba benımkıde tam tersı onu alma bunu alma değil.sankı kendı bebeği onu alcam bunu alcam maaş alcam çarşıya gtcem mevlut takımını alcam,o renk alınmaz bu renk alalım alışverışe gtmeberaber gder herşeyı bı gunde alırız.sankı kndı bebeği bnden fazla özenıyo delımı nesınır oluorumbnde bebeğimn herşeyını kndm secmk beenmek ıstyorum ben secıcem ışteeeee:umursamaz:
Vallah canım öyle bir kişiliği varki anlatamam...Tutturmuş disiplin disiplin diye...Gördük yetiştiği yetiştirdiği disiplin olayını...Ne çıktıysa onlardan çıkmış...En başta eşlerini aldatma olayı...Aman dilimi ısırayımda...Eşimin benle 2. ewliliği...Diğeri 1 ay sürmüş...Ben daha önce bir nişanlılık olayı atlattığımdan babam vermek istemedi beni bende kaçtım...Kaçtığıma pişman değilim Allah ıma şükür pişmanda ettirmesin...Bana zorla 1 oturma gurubu aldılar ama onuda bir görseniz istemeye istemeye aldım başka bişey yok...Diğer mobilyalar öncekine alınmış...Bir süre onları kullandım ve teker teker hepsini yok ediyorum yenisini alıyorum ve gördümü yenilerini surat ediyor çokta umrumda sanki...Birgün mutfağa köşe takımı aldım...Yeni değil ama 1 ay kullanılmış tayinleri çıkınca kuzenim 2. ele verecekti ben aldım parasınla tekrardan boyattım minderlerini değişttirdim kullanmaya başladım...Görünce surat etti yine birde 2. el olduğunu duyunca aaa duymamış olayım birdaha böyle bişey yaptığınızı dedi...Bende kusura bakmayın yabancıdan değil değiştirdimde herşeyini kalkıpta 750 tl bir masaya veremem dedim.Hem siz bana ne yaptınız dedim asıl sizinki ayıp dedim bana öncekinin kullandığı eşyaları layık gördünüz dedim sustular kayınpederimle ikisi...Dedim siz beni elle günle almaya kalksaydınız bozulurdu bu iş dedim en bedavaya gelen benmişim dedim...4 bilezik taktılar gittim kendi annemin yaptığı kalın bilezikten yapayım dedim 4 bileziğe 500 bile vermediler takı bileziğiymiş hemde gramıda hiç yok...Eşime al bunları ne yaparsan yap dedim verdim ona...welcome:cnm ilk başta umarım meleğinize kavuşursunuz inşallahhhhh
allah sana sabır versinnnnnnnnnnnkafamçokkarıştıvalla bizimki normalde bize karışmaz daha doğrusu ben karıştırmam bu konularda ben hassasım benim kayınvalidemle duvar duvara oturuyoruz bizde. ama ben biraz cevap veriyorum oda benim sinir olduğumu biliyor başka konularda karışmaz bana.
sende karıştırma bence bu kadar stres yapma cnm kendine zarar.
stres altında olursa bebek konusundada sıkıntı çekersin.
kimsenin kimseye faydası yok
Ben de mutluluğumu paylaşmak için ilk zamanlar aldığım 3-5 bodyi ( body kızlar inanın öyle tulum falan değil sonuçta body giyiliyor 3-6 aylık 0-3 aylık bi kaç tane lazım) gösterdim , hani annemler uzakta onunla paylaşıyım istedim. Bana çok alma yeter artık küçülür bunlar , almadın mı sen bilmem ne dedi önce fiyatını sordu.. Hevesimi herşeyimi kursağımda bıraktı..Bende bir daha hiçbir aldığımı göstermedim.. Zaten kendisi de doğru düzgün bişey alıpta vermedi.. Mevlütte misafir gibi getiricek aldığı 3-5 parçayı.. Annemler ise önce bana gösterdiler beğeniyorsan alıcaz dediler iğneden ipliğe herşeyimi aldılar bebek çantamdan mevlüt takımına kadar.. Annemin örgüsü güzeldir o kadar güzel şeyler ördü ki , en son odasını hazırladık annemlerle , hanımefendi misafir gibi görmeye geldi annemler gittikten sonra , bir de örgülere bakıp bunlar çocuğu sıkar dedi. Allah'ım ne kadar fesat dedim o an içimden , sonuçta senin torununa bişeyler yapılmış sevineceğine çekememezlik yapmak doğru mu?
Hani küçülücek bizde biliyoruz , az öz alıyoruz zaten deneyimlerini paylaşması güzelde , ben hamile halimle çalışıp kazanmışım parasını kendi alın terimle vermişim sana ne oluyor ?
İnşallah bunlar gibi yapmayız yarın öbürgün gelin sahibi olursak..
hehe benimki kız olacağını duyduğu andan itibaren benle bütün irtibatını kesti ne telefon geliyor ne haberi bende hiç sormuyorum :)) canım kızım benim o sebepten çok mutluyum kız olacağı için :)) iki hırka yelek örmüştü onları getirmişti öncesinde sağolsun :) eşim ne renk ördün die sordu oda unisex renk örmüş :)) renkte mavi bütün hayalleri uçtu.
erkek olacak die ismini bile koymuş eşimle haber göndermişti yazık, gerçi itiraz etmemiştim koyacağı isme yazık heves etmiş die ama demekki kısmet değilmiş azıcık kalbi temiz olsaydı istediği olacaktı ama değilmiş demekki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?