Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

brcsdr

Toprak Özgün
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
770
0
96
İstanbul
ya delircem yaaa..aldığım herşeye karışıyor onu alma bunu alma şunu alma
bebeğe küçük gelir şöyle böyle benimde ilk bebeğim ve insan ister istemez dayanamayıp alıyor ama genelde gerekli şeyle alıyorum.
bende gizli gizli alıyorum ne yapayım ya zevkini yaşayamıyorum ya delircem eşimde bayılıyor aldığım herşeye.
kendi annem bana hiçbirşey aldırmadı çoğunu kendisi alıyor kadın zevkle herşeyi yapıyor.
benim kayınvalidede hem kendi birşey almıyor hemde alınanlara laf ediyor.bu ne perhiz ne lahana turşusu anlamadım.
en sonunda bende kimseden benm beklentim yok gerekli olan şeyleri almak zorundayım dedim.bende şimdi inadına deli gibi alışveriş yapıyorum.laelaelaelaelae
tüm hevesim kırılıyor ya

bende bu konuda sikayetsciyim ama benimki biraz farkli...kayinvalidem gecen sene izine gittik yani türkiyeye...ben kendi sevkime göre bir sey almama firsat birakmiyor...kafasina göre gidip..cirkin seyler alip geliyor...onun aldiklarini anneme versem o bile giyinmes nine elbiseleri diye...okadar igrenc seyler aliyor..bende 1 kere bile giyinmeden cöpe atiyorum..evdede giyinipte kocisimin karsisinda nine kilikli halimle dolasamam .disarda okadar güzel giyinimli hanimlar görecek eve gelecek nine kilikli esiyle karsilasacak..sempatiksalakcinni
bazende cok güzel seyler gönderimis gibi kargoylan gönderiyo..yine cöpe gidiyo..bosuna masraf yapiyo...

çocuğun yediği helal giydiği haram

aldığın o kıyafetlerin bir çoğunu gidiremeceksin zira hemen büyüğecek k.validene okadar kızma hevesle alıyorsun normal
bende yaptım baktım çocuk büyüyor kıyafetler giymeden elimde kalıcak inanırmısın hepsini giydirip fotoraflarını çekmiştim

aynen canım benimkide öyle..o küçük olur o büyük olur eskimeden atılır bilmem ne........2 kuruşluk hevesim var dırdırla mahvettin dedim...boğası geliyor insanınalsanaalsanasmile..bebek benim bebeğim şimdi heves etmicem ne zaman edicem demi ama...:umursamaz:
o pazenden 2 don dikmiş onunla büyütmüş..eee napalım...taş devrinde yaprak örtüyolardı bizde mi öle yapalım....yasakkelime

cnm haklısında dün hastane çıkışı aldım.bide önceden tekli tulum zıbın falan almıştım takım değil.. eee sen zaten aldın neden bir daha aldın.

ona kalsa 2 tkm yetecek..pasaklı pasaklıııııııııııııııı...hiç sevmiyorum bende ....

zaten hrşeyini kendi annem ve ben aldıkk beşiğinden tüm kıyafetlerine kadar.

ya birde ilk torunu hiçmi meraklı olmaz insan yaaaaa...eski kafasıyla devam ediyor beni

delirtiyorrrrrr..

dedim aman sen hiçbişie karışma yoksa çok kötü patlayacağım zaten stres içindeyim hamilelik psikolojisikafamçokkarıştı

Benim şuan bir bebeğim yok ama inşallah bu ay göbeğimde minik bir parça olur...
Benim kayınvalidemde çok karışır...Giydiğine içtiğine...Eltime çok yapmış bu konuda ama onlar ozaman beraber otururlarmış ses çıkartamazmış...Düşünün ya eltimin annesine ilk doğduğu zaman bebeği kucağına verdirmemiş...Mikrop kapar almayın kucağa demiş...Kendi hem bebeğe hiç bişey yapmamış hemde eltimin annesinin tüm aldıklarına laf etmiş...
Banada şuan yediğimize içtiğimize eşimin maaşına karışmak istiyor ama ne ben nede eşim izin veriyor...Zaten bana sen yengen gibi değilsin sen beni dinlemiyorsun diyor...Bende eltim gibi olamam seninki cansa benimkide can diyorum istediğimi yaparım hem sizden bişey istediğimizmi var diyorum karışmayın karı koca arasınada girmeyin diyorum...Sonra bana değilde abimle yengeme beni şikayet ediyormuş...Çokta umrumda...
Şuan 1 sene bebek olmadığı için bizim doktora gidiyoruz...Kimseninde haberi yok...Geçenlerde maaştan açıldı konu sanki eşim çok maaş alıyormuş gibi sorunmaya başladı acaba nereye harcıyoruz...Eşimde delirdi...Sizene benim maaşımdan nasıl harcadığımdan ben kaç ay oldu doktor parası ödüyorum haberiniz bile yok siz anca abime yapın dedi çekti gitti...
Doğruda söyledi...5sene öncesi abime dükkan açmışlar içini doldurmuşlar üstünede araba vermişler ohhh ne güzel...Biz şimdi istiyoruz dükkan bize satın arabanızı açın diyorlar...Bizde bize nasıl davranırlarsa öyle davranıyoruz...
Ne dertliymişim yaaa...

ya ikinci üçüncü çocuk olsa tamam.ama ilk ve herşeye heves ediyor insan.kendiside zamanında süper şeyler giydirmiş resimleri var eşimin süperrr..
ama neden böyle yapıyor aklım ermiyor ya.allahtan eşim benden yana oda çok hevesli yoksa hiç dırdır çekecek halim yok:bbo:

welcome:cnm ilk başta umarım meleğinize kavuşursunuz inşallahhhhh

allah sana sabır versinnnnnnnnnnnkafamçokkarıştıvalla bizimki normalde bize karışmaz daha doğrusu ben karıştırmam bu konularda ben hassasım benim kayınvalidemle duvar duvara oturuyoruz bizde. ama ben biraz cevap veriyorum oda benim sinir olduğumu biliyor başka konularda karışmaz bana.
sende karıştırma bence bu kadar stres yapma cnm kendine zarar.
stres altında olursa bebek konusundada sıkıntı çekersin.
kimsenin kimseye faydası yok

O konuda şanslıyım hiçbişeye karışmaz istediğimi alırım ilk torunu oda heyecanlı o da kendince örgü örüyo,dikiş hocası olduğu için nevresim falan dikicem dio.Kumaşını aldığımıda diker + kendide yedek alır.Görümcem ,kaynanam,annem oğluşuma çalışıo her geldiklerinde ellerinde bişey oluyo.Alışwerişe bu hafta çıkıcam ama birçok şeyi tamam sayılır kaydirigubbakcemile2

ayy bütün kaynanalar aynımı acaba benımkıde tam tersı onu alma bunu alma değil.sankı kendı bebeği onu alcam bunu alcam maaş alcam çarşıya gtcem mevlut takımını alcam,o renk alınmaz bu renk alalım alışverışe gtmeberaber gder herşeyı bı gunde alırız.sankı kndı bebeği bnden fazla özenıyo delımı nesınır oluorumbnde bebeğimn herşeyını kndm secmk beenmek ıstyorum ben secıcem ışteeeee:umursamaz:

ne kadar şanslısın ya bende görümce yok elti yok sadece erkek kardeşi var eşimin oda bezlerini ben alacağım diyor

ben kayınvalideden hiç bişi istemiyorum yeterki laf etmesin..lmaz:
yukarıda kayınvalidemin eltisi var yeni doğum yaptı.3.çocuğu o nerdeyse hep aynı şeyleri giydiriyor.2 takın almış özlem bunu almış fazla alma sende diyip duruyor
kayınvalideyi dolduruyor bunu alsın ben bunu aldım bu testi yapsın ben bunu yaptım ya sananeee oturun o 37 yaşında 3. çocuğu.. benim ilk bebeğimmmmmm.zemuszemus

Ben de mutluluğumu paylaşmak için ilk zamanlar aldığım 3-5 bodyi ( body kızlar inanın öyle tulum falan değil sonuçta body giyiliyor 3-6 aylık 0-3 aylık bi kaç tane lazım) gösterdim , hani annemler uzakta onunla paylaşıyım istedim. Bana çok alma yeter artık küçülür bunlar , almadın mı sen bilmem ne dedi önce fiyatını sordu.. Hevesimi herşeyimi kursağımda bıraktı..Bende bir daha hiçbir aldığımı göstermedim.. Zaten kendisi de doğru düzgün bişey alıpta vermedi.. Mevlütte misafir gibi getiricek aldığı 3-5 parçayı.. Annemler ise önce bana gösterdiler beğeniyorsan alıcaz dediler iğneden ipliğe herşeyimi aldılar bebek çantamdan mevlüt takımına kadar.. Annemin örgüsü güzeldir o kadar güzel şeyler ördü ki , en son odasını hazırladık annemlerle , hanımefendi misafir gibi görmeye geldi annemler gittikten sonra , bir de örgülere bakıp bunlar çocuğu sıkar dedi. Allah'ım ne kadar fesat dedim o an içimden , sonuçta senin torununa bişeyler yapılmış sevineceğine çekememezlik yapmak doğru mu?
Hani küçülücek bizde biliyoruz , az öz alıyoruz zaten deneyimlerini paylaşması güzelde , ben hamile halimle çalışıp kazanmışım parasını kendi alın terimle vermişim sana ne oluyor ?
ınşallah bunlar gibi yapmayız yarın öbürgün gelin sahibi olursak..

ama kendi annem bana ne yaptıysa gelinine kaç katını yaptıı bizim gelin mesela çok şanslı.şimdi annem aradı ben dün tek başıma gittim eminönüne bişiler almaya gittim. kayınvalide benimle gelmedi.annem bana bir bağırdı.sen nasıl tek gidersin başına bişi gelcek beraber gideceğiz dedi.
ahhh cnnmm annemmm hem çalışıyor hem beni düşünüyor.
kayınvalide evde oturup anca yorum yapıyor.

dün akşamda eşim bana neden tek gittin annemle gitmedin dedii.bende milletin keyfini bekleyemem kusura bakma ne yapayım gelmiyor dedim çenesini kapattı.

bence bu durum diğerinden daha kötü, benim mantığım hep böyle işler; benimle kimse uğraşmasın kimse karışmasın ben bütçemin yettiği kadar yaparım çocuğuma... el emeği birşeyler getirirse başımın üstüne tabi.. ama ben alamadan onu bunu alır getirirse sen alma ben aldım derse çıldırabilirim, güzel çirkin demem atar yenisini alırım klava: sonuçta bu benim genç kızlığımdan beri beklediğim gün ve beni kimse durduramaz delikafadulden

hehe benimki kız olacağını duyduğu andan itibaren benle bütün irtibatını kesti ne telefon geliyor ne haberi bende hiç sormuyorum :)) canım kızım benim o sebepten çok mutluyum kız olacağı için :)) iki hırka yelek örmüştü onları getirmişti öncesinde sağolsun :) eşim ne renk ördün die sordu oda unisex renk örmüş :)) renkte mavi bütün hayalleri uçtu.
erkek olacak die ismini bile koymuş eşimle haber göndermişti yazık, gerçi itiraz etmemiştim koyacağı isme yazık heves etmiş die ama demekki kısmet değilmiş azıcık kalbi temiz olsaydı istediği olacaktı ama değilmiş demekki :))

Vallah canım öyle bir kişiliği varki anlatamam...Tutturmuş disiplin disiplin diye...Gördük yetiştiği yetiştirdiği disiplin olayını...Ne çıktıysa onlardan çıkmış...En başta eşlerini aldatma olayı...Aman dilimi ısırayımda...Eşimin benle 2. ewliliği...Diğeri 1 ay sürmüş...Ben daha önce bir nişanlılık olayı atlattığımdan babam vermek istemedi beni bende kaçtım...Kaçtığıma pişman değilim Allah ıma şükür pişmanda ettirmesin...Bana zorla 1 oturma gurubu aldılar ama onuda bir görseniz istemeye istemeye aldım başka bişey yok...Diğer mobilyalar öncekine alınmış...Bir süre onları kullandım ve teker teker hepsini yok ediyorum yenisini alıyorum ve gördümü yenilerini surat ediyor çokta umrumda sanki...Birgün mutfağa köşe takımı aldım...Yeni değil ama 1 ay kullanılmış tayinleri çıkınca kuzenim 2. ele verecekti ben aldım parasınla tekrardan boyattım minderlerini değişttirdim kullanmaya başladım...Görünce surat etti yine birde 2. el olduğunu duyunca aaa duymamış olayım birdaha böyle bişey yaptığınızı dedi...Bende kusura bakmayın yabancıdan değil değiştirdimde herşeyini kalkıpta 750 tl bir masaya veremem dedim.Hem siz bana ne yaptınız dedim asıl sizinki ayıp dedim bana öncekinin kullandığı eşyaları layık gördünüz dedim sustular kayınpederimle ikisi...Dedim siz beni elle günle almaya kalksaydınız bozulurdu bu iş dedim en bedavaya gelen benmişim dedim...4 bilezik taktılar gittim kendi annemin yaptığı kalın bilezikten yapayım dedim 4 bileziğe 500 bile vermediler takı bileziğiymiş hemde gramıda hiç yok...Eşime al bunları ne yaparsan yap dedim verdim ona...

Benim kendi annemde neler düşünüyor neler ya...Kadın şimdiden herşeye bakıyor fiayat bile soruyor hemde eşimle beraber...Bendende çok meraklılar bir görseniz...Bir olsa zaten kaynananın suratından durulmaz...Zaten eşimede diyorum eğer sezeryan fialn olursa anneni yanımda istemem kalmak için kendi annem yeter bana o beni daraltır vallah...Kurban bayramında kaza yaptık eşimle beni hastaneye kaldırdılar müşade altına aldılar çıkaymışık ewde dinlenirmişim baksana sen kadının umru değil...

bu da ayrı bişey.. böyle de olsun istemezdim şahsen.. görümcemin hamileliği yüzünden kayınvalidem de pek sevinmedi benim hamileliğime.. hem de benimki erkek yani.. kötüsünü düşünmek istemiyorum ama belki kendi kızı 3 sene uğraştıktan sonra tüp bebekle hamile kaldı ben hemen hamile kaldım diye içi burulmuş olabilir.. insanlık hali demek istiyorum...

benim kayınvalidem hiç karışmaz daha çok alın diyo kendi bile neler aldı hepte kötülemişsiniz kayınvalidelerinizi canım insan gerçekten ilk çocuk oldumu hevesleniyo bende birsürü aldım ama belki 2. olur giydirilir öyle değilmi ufacık ne güzel şeyler var insanın çok hoşuna gidiyo almak istiyo hep.

malesef benim kayınvalidem yok.ama hepinizin kayınvalidesine taş çıkaracak bir görümcem var.ailenin en büyüğü..ha bire doğurmuş hala benim kızıma karışıyor.cinsiyetini öğrenmeden hemen mavi süveterler örmeye başladı.erkek olacak diye birde tavır koydu sanki elindeymiş gibi.eşimde erkek istiyordu ama görümcem kadar değil.3 oğlu var 4 te kızı.sanki ben doğursam o bakacak.kızım olacağını öğrenince hayal kırıklığına uğradığını biliyordum.bu seferde kızımın ismine karışmaya başladı.annesinin ismini koyacakmışımda.falanda filanda..eşimle kavga bile ettik bu isim konusunda.benim ilk ve tek kızım.ben karar veririm diye direttim.oda peki dedi.fakat 2.kızında o koyacakmış annesinin ismini,..deli olacağımmmm..görümcem resmen hayatımıza müdahale ediyor.üstelik yanımızda da değil taa ısparta'da.ordan buralara yetişebiliyorsa düşünün halimi.benim kendi annem diyor sunu alma bunu alma diye.hadi annemi hoş görürüm ama görümcemi aslaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…