zaten bişiyi zorla yapacaksa hiç yapmasın bide böle hastalar var dışı beni içi seni yakan cinsten bide sen başkasına azıcık bi kötülüğünü anlatsan sen suçlu olursuun.melek gibi kaynanan var derlermafoldumbenbenimki üvey benide hiç sevmez. sırf dışardan görenler ayıplamasın diye bişeyler yapıyor görünmeye çalışıyor. hamileliğimin başından beri nasılsınız bebek iyimi diye bi tlfon bile açmadı. 6 aydır 3 defa görüştük 1. de sordu 2.de sormadı 3. de mecburen sordu misafir vardı. daha hamile olduğumu duyunca evde kavga çıkartmış( aramızda büyük bir mesafe var yüzüme bişey diyemez anca arkamdan atar.
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::teytey:Siz de bir kaynana ile baş edemiyorsunuz.Ayıp valla!.. aklinialirimsmile
off off allahından bulsun anlatmayım şimdi sinir oluyorum aklıma geldikçe bugün ne güzel kavgaya gidicektim kayınpeder kaza yapmış arabası pert kendisi iyimiş ama umrumda değil etme bulma dünyası bukadarmı çabuk çıkar mazlumun ahı
valla annelerimiz olmasa ne yapacağız bilmiyorum bu arada allah kavuştursun senin işin daha zor cnm..ama şu melekler hayırlısı ile bir doğsunnnn...işler yolunda gider..herşeyi unututuruzhihoyyytGülmekden öldüm acıncak halimize .
Benim kaynanamda melek gbidir dışardan bakıldım mı ah cnm ah kızım herkese böledir arkasındanda bi güzel konuşurBanada çok iyi davranıo ne yemek yap ne iş yap demio arada oluo tabi =) . Ama bnmde arkamdn konuşuodur die bi türlü ısınamadım kadına . Şimdi hamileyiz şunu alim bunu alim dio ama ortada bişi yok deli oluorum bende Allaha şükür annem herşeyimi aldı yoksa ben napardım eşimde askerde cebimde beş kuruş para olmuo yeri gelio nasıl alırdım ben onca eksigi :) Valla işimiz zor diorumm :)
ayy bütün kaynanalar aynımı acaba benımkıde tam tersı onu alma bunu alma değil.sankı kendı bebeği onu alcam bunu alcam maaş alcam çarşıya gtcem mevlut takımını alcam,o renk alınmaz bu renk alalım alışverışe gtmeberaber gder herşeyı bı gunde alırız.sankı kndı bebeği bnden fazla özenıyo delımı nesınır oluorumbnde bebeğimn herşeyını kndm secmk beenmek ıstyorum ben secıcem ışteeeee:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?