Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

zaten bişiyi zorla yapacaksa hiç yapmasın bide böle hastalar var dışı beni içi seni yakan cinsten bide sen başkasına azıcık bi kötülüğünü anlatsan sen suçlu olursuun.melek gibi kaynanan var derlermafoldumben

kızlar iyi kaynanalarda vardır mutlaka ama kimse buradaki gelinleri ayıplamasın hepsi haklı kardeşim ilk bebek insan heves ediyor bende hamileyim bambaşka bir heyecan bu eşime dedimki sen beni bebek mağazasında bırak sabahtan akşama kadar dururum alın arkadaşlar heves ettiğiniz şeyleri dünyaya tekrar gelmiycez kaynanalar kıskançlık yapıyorr görümce ve eltilerde onlardan aşağı kalmıyor kendinizi ezdirmeyin ben eşimin ailesine saçımı süpürge ettim yine yaranamadım şimdi kayınvalide rahmetli oldu herkezle mesafeliyim artık kendinizin ve bebeğinizin kıymetini bilin onların istediği ismi bile koysanız çocuğunuza yaranamazsınz onedele kendi içinize sinen ismi koyun arkadaşlar

Siz de bir kaynana ile baş edemiyorsunuz.Ayıp valla!.. aklinialirimsmile

Ben hayatta kaynanayla geçinemem. Kişilik olarak zaten zor bir insanım. Benim kayınvalidem çoook iyi bir insandır ama onunla bile aynı evde yaşamayı düşünemiyorum hiç. Bana yada aileme zarar vericek kim olursa olsun hepsinin hakkından gelirim evelallah sizlere kolay gelsin arkadaşlar aklinialirimsmile

bence hiç takma kafana canım boşver. hele eşin senden yana ise umursama bile söylediklerini. he de geç. bende 6+3 teyim. kayınvalidem normalde karışmaz ama geçen dediki beşik falan almayın oda yapmayın nasılsa yatmıyor çocuk dedi. bende yatırırsan yatar anne dedim. kendisi kızının çocuğuna baktı. hep yanında yatırdı çocuğu beşiğinde yatırmadı. bende öyle söylemek zorunda kaldım. eşimde biz odasını beğendik bile karışmasın kimse dedi. sustu oturdu. laf söyletmeyin arkadaşlar. bu hayatımızda yaşadığımız en değerli dönem. tadını çıkarmak hakkımız.

benim kaynanamin da bebek mebek umrunda degil,ben de umrunda degilim zaten,daha da kotusu kendi oglu da umrunda degil.Ilk baslarda cok uzuluyordum ama zamanla alistim.

Kızlar genelede bakıyorum da eli öpülesi analarımız içlerinden gelerek ellerinden geleni yapıyor. Kaynanalar da anne,onlarda evlat büyüttü,yavrusunun yavrusu oluyor ama neden böyle davranırlar anlamış değilim.Benimki de içinden gelerek bir arasa ,sorsa kızım nasıl gidiyor hamilelik,iyimisin... nerdeee...yapsa da mutlaka formalite dir... Sofika bende önceden üzülüyordum ama şimdi umursamıyorum açıkçası...inan umrumda değil...

arkadaşlar bugün bir temizlik yaptım ki sormayın camlar koltuklar halılar herşey silindi kaldırıldı.kayınvalidem geldi almış örgüsünüde benim balkonda örgü ördü.bu kız öldü mü kaldı mı bakmak yok insan br merak eder ya o camlara bu halimle çıktım.silinmesi gerekiyordu zaten diyor sağol dedim bende offf delircem.
dedimki torununa bir hırka bari ör.demez olaydım bir bitsede kurtulsam diyip duruo pişman oldum sölediğimeeeeeeeeeeeeeekötükedihüso

Gülmekden öldüm acıncak halimize .
Benim kaynanamda melek gbidir dışardan bakıldım mı ah cnm ah kızım herkese böledir arkasındanda bi güzel konuşur Banada çok iyi davranıo ne yemek yap ne iş yap demio arada oluo tabi =) . Ama bnmde arkamdn konuşuodur die bi türlü ısınamadım kadına . Şimdi hamileyiz şunu alim bunu alim dio ama ortada bişi yok deli oluorum bende Allaha şükür annem herşeyimi aldı yoksa ben napardım eşimde askerde cebimde beş kuruş para olmuo yeri gelio nasıl alırdım ben onca eksigi :) Valla işimiz zor diorumm :)

off off allahından bulsun anlatmayım şimdi sinir oluyorum aklıma geldikçe bugün ne güzel kavgaya gidicektim kayınpeder kaza yapmış arabası pert kendisi iyimiş ama umrumda değil etme bulma dünyası bukadarmı çabuk çıkar mazlumun ahı

yine de allah şifasını versin diyellim adettendirdelikafadulden

valla bugün beynime kan sıçradıı dedim ilk ves son çocuk böyle giderse dedim bu ne ya dedim ben mi hamileyim başkalarımı anlamadım dedim.neden falan dedi bende boşver dedim.bana bide diyoki 3 tane karar sonradan pişman olursun diyor valla bakacak olan benim bunu anladım o yüzden de yapmayı planlamıyorum dedim-tatlicadiarzu-

valla annelerimiz olmasa ne yapacağız bilmiyorum bu arada allah kavuştursun senin işin daha zor cnm..ama şu melekler hayırlısı ile bir doğsunnnn...işler yolunda gider..herşeyi unututuruzhihoyyyt

biz küstük şükür kızlar........
3 haftadır arayan soran yok.......
ohhhhhhhhhhh:teytey:
buarad neden küstü onuda bilmiyomdelikafadulden
acaba enson geldiklerinde kapıda hoşgeldin dedim sonra salona oturduğumuzda kayın peder tekrar hoşgeldin baba diyip ona nasılsın bile demediğim için olbilirmiki...delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 ayy birazda be yapayım 5 yıldır susmuşum zaten

yaaa bu kadarmı olur benimki de aynı böyle

valla anladımki hepsi aynı bu kayınvalidelerin.Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.ne aldıysam yarısından fazlasını annem almıştır.onun hakkını asla ödeyemem.ama kaynanamın daha bir parça bişey alıp getirdiğini görmedim.benim aldıklarıma bakıp aaa ben alıcaktım aynısını sen almışsın tühh.. deyip duruyo.acaba kendi kızı hamile olunca ne yapacak çok merak ediyorum.doğumuma 1 ay kaldı bakalım doğumdan sonra ne alacak

benimki memlekette kapanan bi bebek dükkanının artık sürtüklerini toplamış gelmiş kirli kirli sigara okulu iğrenç şeylerdi
rahmetli annesinin pazen kumaşından bi battaniye dikmiş bi de getirmiş burada dikti bi naylonlu battaniye almış
eski bornozu kesmiş gelmiş bebemin çarşafının altına serecekmişim

ip artıklarından yelek örmüş annem gelince at bunları eski püskü giydirme dedi

eski ve çok pis bi atkı getirmiş hani kocakarılar örter ya bebemin beşiğinin üstüne örtecekmişim

bir sürü örgü örmüş kalitesiz iple nako yahudilerinmiş öyle duymuş halbuki çok pahalı almadım diyo

ben hamileyken bebeğin her şeyini ben alacağım hevesim var dedi ben de bana yolla parayı sen artık sürtük şeyler alırsın ben beğendiğimi alayım dedim sağolsun çok para yolladı

bebeğim olduğunda benim aldıklarımı giydirtmedi olmaz diye ben o gidince giydirdim küçük geldi

o gidince aldığı artık sürtük şeyleri hep attım aldığı takımlar 1 kere giydirince söküldü boya verdi falan

örgülerin çoğunu da kermese verdim

bana da doğum hediyesi 2 tane 2 milyonluk tayt getirmiş doğumdan sonra giy üşüme diyo ben de giymedim onları da attım
bana bu donları mı layık gördün dedim ben hediye almayı bilmem para vereyim sen al dedi para da vermeyi unuttu giderken
şimdi bazen msnden görüyo kızımı yelek ördüm bir sürü giydir diyo ben de kaynana karışma ordan diyom şakayla karışık bişey diyemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…