kaydirigubbakcemile3 :dance:aynen canım benimkide öyle..o küçük olur o büyük olur eskimeden atılır bilmem ne........2 kuruşluk hevesim var dırdırla mahvettin dedim...boğası geliyor insanınalsanaalsanasmile..bebek benim bebeğim şimdi heves etmicem ne zaman edicem demi ama...:umursamaz:
o pazenden 2 don dikmiş onunla büyütmüş..eee napalım...taş devrinde yaprak örtüyolardı bizde mi öle yapalım....yasakkelime
Kurban bayramında kaza yaptık eşimle beni hastaneye kaldırdılar müşade altına aldılar çıkaymışık ewde dinlenirmişim baksana sen kadının umru değil...
hehe benimki kız olacağını duyduğu andan itibaren benle bütün irtibatını kesti ne telefon geliyor ne haberi bende hiç sormuyorum :)) canım kızım benim o sebepten çok mutluyum kız olacağı için :)) iki hırka yelek örmüştü onları getirmişti öncesinde sağolsun :) eşim ne renk ördün die sordu oda unisex renk örmüş :)) renkte mavi bütün hayalleri uçtu.
erkek olacak die ismini bile koymuş eşimle haber göndermişti yazık, gerçi itiraz etmemiştim koyacağı isme yazık heves etmiş die ama demekki kısmet değilmiş azıcık kalbi temiz olsaydı istediği olacaktı ama değilmiş demekki :))
malesef benim kayınvalidem yok.ama hepinizin kayınvalidesine taş çıkaracak bir görümcem var.ailenin en büyüğü..ha bire doğurmuş hala benim kızıma karışıyor.cinsiyetini öğrenmeden hemen mavi süveterler örmeye başladı.erkek olacak diye birde tavır koydu sanki elindeymiş gibi.eşimde erkek istiyordu ama görümcem kadar değil.3 oğlu var 4 te kızı.sanki ben doğursam o bakacak.kızım olacağını öğrenince hayal kırıklığına uğradığını biliyordum.bu seferde kızımın ismine karışmaya başladı.annesinin ismini koyacakmışımda.falanda filanda..eşimle kavga bile ettik bu isim konusunda.benim ilk ve tek kızım.ben karar veririm diye direttim.oda peki dedi.fakat 2.kızında o koyacakmış annesinin ismini,..deli olacağımmmm..görümcem resmen hayatımıza müdahale ediyor.üstelik yanımızda da değil taa ısparta'da.ordan buralara yetişebiliyorsa düşünün halimi.benim kendi annem diyor sunu alma bunu alma diye.hadi annemi hoş görürüm ama görümcemi aslaaaa
Aaa hiç sorma onun çocukları bulunmayan hint kumaşı sanki...Eltim eşi onu aldatınca bırakıp gitmiş annesinin yanına...Gitmişler konuşmaya...Eltiminde büyükleride ordaymış...Onların yanında gelmezsen gelme bende oğluma kız oğlan kız alırım birde düğün yaparım demiş...Söylenecek söz mü bu şimdi...Ama kayınvalide benim dengesiz konuşur...Ne diyeceğini bilmez ama ona göre o hep doğru söyler...Bende onla bir yere gitmem...Bir söz vardır ya tohumuna para mı saydı derler (ayıp kaçtıysa kusura bakmayın söz böyle) onu demek istemiş dolaylı yoldan , oğlunun parası gitti hastaneye diye üzülmüştür kadın .. Ölsen gitsen oğluna kız mı yok yani..
valla allah herkese sabır versin.acaba oğullarının parası gidiyor diye mi yapıyorlar buda bir olasılık birde biz üstelik kayınvalidemlere 500 lira her ay para veriyoruz.
madem öyle evlendirmeselerdi değerli cici oğullarınııııııalsanaalsanasmile
bir torunu olur severse bak bide benim halime acaba nasıl yüzü tutacak gerçi bunları yüzü tutuyorsa benden çok sever onu
ben bide belli bi yaşa kadar ben bakarım sonra işe girerim diyorum bana hiç işe gir demiyor neymiş küçük çocuklara bakamazmış ancak onun bakabilecek yaştaki çocuk onunla gezebilen ve konusabilen çocuk olması gerekiyormuşş afedersiniz ama ona nenemde bakarrr:bbo:
zaten bu erkek kız muhabbetini ben anlamıyrorum..benim ilk çocuk ama hep erkek beklediler tüm sülalesi.
aslında ben kızları daha çok seviyorum ve çok istiyordum.birde duydumki eğer kız olursa erkek olana kadar yolu var diyorlar yoksa kuma bile getirir bunlarklava:kınamıyorum ama etrafımda varrr
Aaa hiç sorma onun çocukları bulunmayan hint kumaşı sanki...Eltim eşi onu aldatınca bırakıp gitmiş annesinin yanına...Gitmişler konuşmaya...Eltiminde büyükleride ordaymış...Onların yanında gelmezsen gelme bende oğluma kız oğlan kız alırım birde düğün yaparım demiş...Söylenecek söz mü bu şimdi...Ama kayınvalide benim dengesiz konuşur...Ne diyeceğini bilmez ama ona göre o hep doğru söyler...Bende onla bir yere gitmem...
Tutar kuşum tutar...Birde karışırlarda kıskançlıklarından...Ben bir kere dedim eltiminkine bakmışın benimkinede bakarsın diye...Bakamam dedi...Onlar hiç karışmamışlar çocuk bakarken bizim çocuk ağlasa eşim hesap sorarmış onlara...Bende baktıracak değilim ya...
benimde ilk bebeğim canım :) ama durum böyle işte :)) eşim kız istemesine rağmen onu bile etkiledi kadın oda erkek olsun die tuturmuştu eee haliyle biz hasas oluyoruz bu dönemde... neyse gerçek yüzlerini göstermelerine vesile oldu bu olay hiçç kusura bakmasınlar onlarmı babacak benim çocuğumada, erkek olana kadar yapacakmışım günde beş vakit namaz kılan bu insanlar allahın takdirine ne diye karşı çıkaralar anlamıyorum...Allah hayırlı evlatlar nasip etisn hepimize tek isteğimiz bu.:)):1hug:
şu sözü duydum şok oldum
yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu:1shok:
şu sözü duydum şok oldum
şu sözü duydum şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?