Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

kaydirigubbakcemile3 :dance:

Kurban bayramında kaza yaptık eşimle beni hastaneye kaldırdılar müşade altına aldılar çıkaymışık ewde dinlenirmişim baksana sen kadının umru değil...

Bir söz vardır ya tohumuna para mı saydı derler (ayıp kaçtıysa kusura bakmayın söz böyle) onu demek istemiş dolaylı yoldan , oğlunun parası gitti hastaneye diye üzülmüştür kadın .. Ölsen gitsen oğluna kız mı yok yani..

valla allah herkese sabır versin.acaba oğullarının parası gidiyor diye mi yapıyorlar buda bir olasılık birde biz üstelik kayınvalidemlere 500 lira her ay para veriyoruz.
madem öyle evlendirmeselerdi değerli cici oğullarınııııııalsanaalsanasmile

bir torunu olur severse bak bide benim halime acaba nasıl yüzü tutacak gerçi bunları yüzü tutuyorsa benden çok sever onu

ben bide belli bi yaşa kadar ben bakarım sonra işe girerim diyorum bana hiç işe gir demiyor neymiş küçük çocuklara bakamazmış ancak onun bakabilecek yaştaki çocuk onunla gezebilen ve konusabilen çocuk olması gerekiyormuşş afedersiniz ama ona nenemde bakarrr:bbo:

zaten bu erkek kız muhabbetini ben anlamıyrorum..benim ilk çocuk ama hep erkek beklediler tüm sülalesi.
aslında ben kızları daha çok seviyorum ve çok istiyordum.birde duydumki eğer kız olursa erkek olana kadar yolu var diyorlar yoksa kuma bile getirir bunlarklava:kınamıyorum ama etrafımda varrr

çok istiyorsa annesinin adını koymak kendi doğursun bir tane daha koysunohaoldumsmile
valla benimde hayatta olan kayınpederin adını koymaya çalıştılar ben koymuyrorum dedim eşimin babaannesini seni eşine sölicem dedi yani beni şikayet edecekmiş gerçektende etmiş.eşimde demişki babam hayatta onun ismini koyamam ağır gelir demiş şimdi hepsi çenesini kapattıısempatiksalakcinni

canım boşver yaaa,bebişine bişeyler almanın tadını çıkar,sallama...
bebek sevincinin yanında lafımı olur?:icecream:

kızlar kaynanaları boş verin olur olur deyin dönün arkanıza kendi isteğinizi yapın ne eşinizi üzün ne dekendinizi çokmu karışıyorlar kıyafete isim konusuna kendin doğur onda hevesinizi alın diyin gitsin boş ver elalem ne derse desin sositososito

Aaa hiç sorma onun çocukları bulunmayan hint kumaşı sanki...Eltim eşi onu aldatınca bırakıp gitmiş annesinin yanına...Gitmişler konuşmaya...Eltiminde büyükleride ordaymış...Onların yanında gelmezsen gelme bende oğluma kız oğlan kız alırım birde düğün yaparım demiş...Söylenecek söz mü bu şimdi...Ama kayınvalide benim dengesiz konuşur...Ne diyeceğini bilmez ama ona göre o hep doğru söyler...Bende onla bir yere gitmem...

Tutar kuşum tutar...Birde karışırlarda kıskançlıklarından...Ben bir kere dedim eltiminkine bakmışın benimkinede bakarsın diye...Bakamam dedi...Onlar hiç karışmamışlar çocuk bakarken bizim çocuk ağlasa eşim hesap sorarmış onlara...Bende baktıracak değilim ya...

benimde ilk bebeğim canım :) ama durum böyle işte :)) eşim kız istemesine rağmen onu bile etkiledi kadın oda erkek olsun die tuturmuştu eee haliyle biz hasas oluyoruz bu dönemde... neyse gerçek yüzlerini göstermelerine vesile oldu bu olay hiçç kusura bakmasınlar onlarmı babacak benim çocuğumada, erkek olana kadar yapacakmışım günde beş vakit namaz kılan bu insanlar allahın takdirine ne diye karşı çıkaralar anlamıyorum...Allah hayırlı evlatlar nasip etisn hepimize tek isteğimiz bu.:)):1hug:

eğerki karışırsa atarım önüne al bak sen çok biliorsun derimkaydirigubbakcemile

valla sölenecek çok şey var ama yeri müsait değil:1nincağullarından değilde birde gelinlerden beklerler herşeyiiiikafamçokkarıştı

Bende 2 tane buyutmus deneyımlı anne olarak sana derımkı altı patıklı pantolon tulum alma bana 2 çocugumda annem almıstı bunlar 2 gunde kuçuk gelır dıye hepsını gerı verdırdım sende 1 yasından snr gıyeceklerı seylerden al yanı begendıgının azcık buyugunu yazık gunah patıklı olantakımları 1 aylık olmadan kuçuk gelıyor bende kaynana yok ben herkese kaynanalık yapıyorum bebegım bugun 7 gunluk zıbınlarını artık gıydırmıyorum göbegı düstükten snr alttan çıtçıtlıları gıydırcem dun düstü göbegide birde dunyanın parasını verdıgımı dusun nasıl kıyarım vermeye yınede kendın bılırsın canım

ya zaten benim adıklarımda çoğu büyükk kaynanacığımm:dance:haklısın....böyle desin canımı yesinn:sinifsinif:bir dükkana girelim mesela birşey beğeneyim almasamda derim ki aa ne güzel.bana hemen diyorki sen almadın mı onlardannnnn cinlerimm tepeme geliyor:mymeka:bende diyorumki alan yok sadece sana gösteriyorum zaten almaycağım diyorummohaoldumsmile
ama sonra kötükedihüsoşeytan al dio ama şeytana uymuyorum:umursamaz:

şu sözü duydum şok oldum
yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu:1shok:

şu sözü duydum şok oldum
yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu:1shok:

o yılan var yaa... başına bela olur... ne biçim laf o çok kızıyorum böyle laflara... bi de kıza hamile olan anne çirkinleşir derler ona çok kızıyorum... aklıma köylerde eziyet edilen gelinler geliyor "bu gelin çirkin oldu kesin kız doğuracak" der gibi yani kötü haber gibi.. allah akıl fikir versin insanlara... klava:

benimki üvey benide hiç sevmez. sırf dışardan görenler ayıplamasın diye bişeyler yapıyor görünmeye çalışıyor. hamileliğimin başından beri nasılsınız bebek iyimi diye bi tlfon bile açmadı. 6 aydır 3 defa görüştük 1. de sordu 2.de sormadı 3. de mecburen sordu misafir vardı. daha hamile olduğumu duyunca evde kavga çıkartmış ( aramızda büyük bir mesafe var yüzüme bişey diyemez anca arkamdan atar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…