Boyle insanlari bastan anlamak bilmek gerek ama malesef evlenmisiniz bence
1. Kesinlikle cocugunuz yoksa yapmayi dusunmeyin bu zamanlar
2. Bunlari normal goren bir adam üstelik aileci birisi aşırı derece konussaniz bile anlamaz konusmakla ugrasmayin
3. Boşanin diyemem cunku yuva yikmak cok kolay elinizden geleni yapin olmazsa bosandiginizda vicdaniniz rahat eder
4. Aileden olabildigince uzak durmaya bakin sert olun yanlarinda davranışları onaylamadiginizi kesin bir dille soyleyin siz gitmeyin onlar gelince de konusmamaya bakin gormezden gelin
5. Gittiginiz yerleri paranizi vs. Kesinlikle soylemeyin artik neden diye sorarlarsa aaa unuttum tuh deyop gulun gecin ama bir dahaki sefere de hesap vermeyin
6. Eve geldikleri zaman bahane uydurun isim var cikmam gerek vs gibi rahatsiz edin sizde onlari
7. Kendi ailenizle iliskinizi bilmiyorum ama iliskilerinizi arttırın kendiniz gidip gelin onlar gelsin aksamlari davet edin gunduz davet edin esinizle gidip gelin gorsunler istedikleri kadar laf desinler siz bildiginizi yapin
8. Esinizle organizasyon yapin o yapmaz belki ama siz yapın habersiz sinema bileti alin aksam mesela bu aksam gidiyoruz hadi deyin eminim esinizin hosuna gider bu hareket hayir diyemez boyle seylere devam edin
9. Onlara karsi sizde iyi gözükun esinizin yaninda ve esinize sikayet etmeyin kesinlikle tek kelime bile etmeyin ailesi hakkında konusmayi birakin onlar hakkında
10. Esinize siz onlardan daha yakin olun cinsel acidan bir cok yazilarda var renklendirin degisik seyler deneyin esinizi kendinize baglayin
11. Neseli civil civil olun esinize şikayet etmeyi birakin ailesini bakiminiza ozen gösteriyorsunuzdur eminim ama daha bi ozenli olun belki saclarda renk gibi degisimler olabilir
12. Yeni seyler alin bunlardan görümce ve kaynananiza anlatin cok guzel aldim yeni gibi neden aldin gibi para konulari acilirsa esim biliyor o verdi parasini deyinsizin aolaile oldugunuzu ve esinize sadece hesap vereceginizi hissettirin
13. Fazla uzatmicam kisaca deli olun isi bilin salak ayagina yatin esinizi kendizie cekin siz kahir cekiceginize onlar ceksin lafınizi esirgemeyin ama esiniz yokken lafi yapistirin o varken iyi olun hatta esinize ne guzel cok yakinsiniz kardesinle gibi seyler deyin surekli arttik iyi seyleri duya duya bunalacak ben napiyom bu kadar dicek guvenebilirsiniz kotuledikce daha da yakinlasir cunku hem esinizle yakinlasin ama esiniz yokken onlarla uzaklasin ikili oynayin sizde boyle insanlara layik bunlar iciniz rahat olsun yaparken :)