• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

Allah Bana Yeter

Bana bir parça, yüreği güzel, samimi insan lazım.
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
234
150
23
bir kayın validem bir görümcem var bir eşim var
1. Eşimle aşırı laubali olmalarından,kucak kucağa, olmalarından önlerinde giyinip soyunmalarından,günde 56 defa konuşup evimdeki bütün düzene karışmalarından yaptığım yemeği bile kendi tarif ettiği gibi yapılmasından evime sorulmadan istediği zaman gelmesinden eşimi benden kıskanmasından her harcadığımız lirayı bilmesinden bir yere giderken alacağımız hediyeye bile onun karar vermesinden bunlara rağmen eşimin beni kızı gibi gördüğünü söyleyip benim onları hak etmediğini söylemesinden çok sıkıldım ve bunları yaparken beni severek öperek hah hahha tabiri caizse yumuşak diken ve bu sebeple eşimin bile art niyeti oturup kibarlıkla kavgayla konuşmama rağmen anlamadığı fakat beni boşanmakla tehdit ettiği annesinden artık duayla mı taktik lemi bilemem kurtulmak istiyorum hayatımızdan biraz uzak dursun konuştum kadınlarda güzellikle konuştum yani ben örnekler vererek ve iişte onca iyiliğe bizi oğlumuzdan koparacak vs tabi bunlarda yok eşim onun yanında her şey harika sever öper beniii kızımdan öte der yani offff
2. görümcem ahhh o varya o zaten evliliği berabat eşim eniştesini örnek alıyor eniştesi onların ailesinden uzak eşim bizimkilerden uzak durur sonra ,ablam gibi kadın vs ablasına bebeğim aşkım bitanem vs bunlarıda geçtim vücudunu eller popo felan vs ablası arar bugün annemi akşam yatarken aramıamıssın hasta olmuş vsvsvsvs ve ablam annemiz gibi ay nasıl düşünceli vsvsvs yani buhran yani bunalım yani ben şeytan onlar melek derdime bir çare derken bir çok insanın da bu dertlerle boğuşltunu biliyorum bu konuda bir dua bir tecreübe bir deneyim bir öğütü olan varsa bekliyorum ama alın sakniec konusun demeyin denedim ama adam annesi ablası dışında kim konuşursa onu ailesinden koparmak için konusuyor sanıyor yani bu konuyu bir kaç başlıkta açmayı düşünüyorum çünkü işe yarar tavisyelere ihtiyacım var

bende de 3 görümce var napıyım :) ama sana birkaç tavsiye vericem, kendi yaşadıklarımdan tecrübeyle. öncelikle eşinle fazla laubali, kucak felan meselesi tamamen seni kıskandırmak amaçlı yapılan çocukça hareketler. bana da aynısını yaptılar. ben mutfağa gidiyorum hiç ilgilenmiyorlar, ben içeri girince hemen yalap şalap yapıyorlardı. sakın tuzağa düşme. amaçları kendilerini senden daha fazla sevdiğini göstermek. ne çocukça ya ööff.. evinin düzenine konuşmaları içinde herkes kendi evinin düzeniyle uğraşsın, ben gayet iyi buluyorum de. yemek konusunda tamam anladık en güzel yemeği siz yapıyorsunuz de. yani sen sustukça üstüne geliyorlar. herşeye bir cevap ver. ama sakın saldırma. aynı onlar gibi yumuşak yumuşak laf sok. bak bi daha yapıyorlar mı.

bende de 3 görümce var napıyım :) ama sana birkaç tavsiye vericem, kendi yaşadıklarımdan tecrübeyle. öncelikle eşinle fazla laubali, kucak felan meselesi tamamen seni kıskandırmak amaçlı yapılan çocukça hareketler. bana da aynısını yaptılar. ben mutfağa gidiyorum hiç ilgilenmiyorlar, ben içeri girince hemen yalap şalap yapıyorlardı. sakın tuzağa düşme. amaçları kendilerini senden daha fazla sevdiğini göstermek. ne çocukça ya ööff.. evinin düzenine konuşmaları içinde herkes kendi evinin düzeniyle uğraşsın, ben gayet iyi buluyorum de. yemek konusunda tamam anladık en güzel yemeği siz yapıyorsunuz de. yani sen sustukça üstüne geliyorlar. herşeye bir cevap ver. ama sakın saldırma. aynı onlar gibi yumuşak yumuşak laf sok. bak bi daha yapıyorlar mı.
yumuşak laf sokamyı ögrendiğimde birçok şey çözülecek ama:):):)teşekkür ederim yotrumlarınız için

Eşin mi ablasının vücuduna dokunuyor ablası mı eşinin anlamadım ama ikiside aşırı abarti valla 4 abisi olan biri olarak söylüyorum zaten hep mesafeliyimdir evlendikten sonra onlar da bende daha çok mesafe koydum eşim de bu konu da cok dikkat eder bu vıcık vıcık ilişkiler bana çok sahte ve gereksiz geliyor allah yardımcın olsun onlar oynadığı için sen eşine kendi haklılığını ispat edemezsin canım boşuna uğraşma benim gibi koyver gitsin eğer haklıysan eşinde tanıma ver cevabını hakkını yedirme sende onlar gibi sevimli sevimli yapan yapacağını

Eşin mi ablasının vücuduna dokunuyor ablası mı eşinin anlamadım ama ikiside aşırı abarti valla 4 abisi olan biri olarak söylüyorum zaten hep mesafeliyimdir evlendikten sonra onlar da bende daha çok mesafe koydum eşim de bu konu da cok dikkat eder bu vıcık vıcık ilişkiler bana çok sahte ve gereksiz geliyor allah yardımcın olsun onlar oynadığı için sen eşine kendi haklılığını ispat edemezsin canım boşuna uğraşma benim gibi koyver gitsin eğer haklıysan eşinde tanıma ver cevabını hakkını yedirme sende onlar gibi sevimli sevimli yapan yapacağını
güzel mantık aslında ama uygulamada sıkınıtı adamın beyninin yoruyorlar yiyiroalr ama deneyecğim teşekkür ederim

bu koşullarda sadece kayınvalide ve görümceden kurtulmak istemeniz enteresan.
direk kocadan da kurtulmanın çözümünü arıyor olsanız daha uygun olur görüşündeyim.

Benim yöntemi denesin
Hepsinden kurtuluyorsun, bonus olarak bir de kocadan kurtuluyorsun.

Vallahi süper yöntem aslında, aklımı seveyim :KK66:

Back
X