• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

ben genelde o haldeyim olayları yaşadıkça donup kalıyor birde insan ailesinde birıak eialesini etrafında böyle birşey duymayınca garip oluyorsun böyel bakakalıyorsun nası lyani die olayı algılayana kadar o oo o o o o o o çok sacma cok absürt gereksiz ama dile getirdiğim de koparmaya çalışan sapık ben oldum

Msj tekrarı :KK69:

Son düzenleme:
Aslında düşününce anne ve ki kardes eşinize haram değil onlara bişey olsa diyelimki yatalak oldular onları yıkayıp temizleyecek olan eşiniz. Soyunmanın iç çamaşırlarına kadar olduğunu sanmıyorum
Lif meselesine gelince hamamlar geldi aklıma herkes herkesi lifler. Anne oğlunu liflemiş çok mu yani. Ben böyle bi durumu kiskanmazdim açıkçası.
Ama boyundan öpme ıyyyykkk dedirtti çok erotik ve abi kardes arasında çok saçma.
ya lif ben varken saçma 30 yaşında adamı liflemesi ,soyunma tabikide çamasırları cıkarmıyorlar ama boxerla aneesi sütyenle ablasıda o sekilde gezebiliyorlar enteresan haram değil ama edepli ahkaklı bi yaklaşım değiş siz kıskandıgımı düşünmüşsünüz onlarda öyle düşünüyorlar lakin kıskanmak değil edebe ahlaka çok aykırı hareketler cocouk annesinden benimle farklı tek şeyimiz yataktaki birlikteliğimz diyeyim anlayın onun dısında kadınla benim le olan herşeyi aynı ben napsam kadında yapıyor sürpiz yapıyor hediye alıyor abla bunları desteklliyor hatta üzülüyor annem seni çok seviyor bizlerden co kseviyor onun kıymetini hiç bilmiyorsun gibi gibi gibi tamam haram değil oladabilir zorda kalındıgında giydirebilir yıkayabilir ama biraz bunlarınki ona aşık gibiler

Birgün enişte beyin yanında laf lafı acsada lafı oraya taşısanızda
Genen gün tv de bi programda piskolog bir konuk aile ilişkileri üzerine konuşurken evlwndikden sonra dahi birbirlerinden kopamayan aileler içi hiç iyi bir ruh hali olmadığını gerekirse bi piskolojik destek almaları gerektiği söylendi direk aklıma siz geldiniz. Demekki ablanın kardeşinin kucağına oturduğunu yada üstünü cıkardığını hatta hatta boynunu fln öptüğünü görse doktorluğu bırakıdı.
Ay ne calih drlar varmış aile yahu diyip cay koymaya gidin :KK69:
bu oldukça iyyimiş ne garip hayata biribirini tanımyan insanlar bunca birbine destek olup üzülüp çözümler üretiyo çok teşekkür edrim hepinize

Genen gün tv de bi programda piskolog bir konuk aile ilişkileri üzerine konuşurken evlwndikden sonra dahi birbirlerinden kopamayan aileler için hiç iyi bir ruh hali olmadığını gerekirse bi piskolojik destek almaları gerektiği söylendi direk aklıma siz geldiniz. Demekki ablanın kardeşinin kucağına oturduğunu yada üstünü cıkardığını hatta hatta boynunu fln öptüğünü görse doktorluğu bırakıdı.
:KK70: Az değilsin

Genen gün tv de bi programda piskolog bir konuk aile ilişkileri üzerine konuşurken evlwndikden sonra dahi birbirlerinden kopamayan aileler için hiç iyi bir ruh hali olmadığını gerekirse bi piskolojik destek almaları gerektiği söylendi direk aklıma siz geldiniz. Demekki ablanın kardeşinin kucağına oturduğunu yada üstünü cıkardığını hatta hatta boynunu fln öptüğünü görse doktorluğu bırakıdı.
:confused::confused:

eşin bayaa bi geniş yetiştirilmiş..seni de eniştesinden babasından varsa erkek kardeşinden kıskanacağını sanmıyorum..
çok kıskanç bir insan yolda yürürken birisi baksa kıyametleri koparıyor ama babamdan kıskanmıyor
çünkü biz babamızın yanında babak bacak üstüne atıp oturamyız kısa asla giyinmeyiz öyle sarmaş dolaş olamayız aşkım beeğim bitanem denilmez bizde kızım babam denilir abim zaten yok aslında çok garip bunlar biz onlara yatmaya gititğimizde üniversiteden gleen kardeşide ablasıda -kocası kendi annesinini yanına gidiyor anlası kendi annesinin yanına geldiğinde_ hepimiz bi odada uyuyoruz bir iki söyledim olmaz böyle diye odaları yok dedim ben yere 1 tane serin arka odada tek yatayım aaa hepimiz kardeşmişiz olurmuymusta vsvsvs

Ben fevri bi insanim tatli tatli laf sokmayi beceremezdim. Haksiz duruma duserdim bu yuzden. Sonra once laf sokulacak durumlarda sustum guldum eve geldim nasil tatli laf sokup bozabilirim diye dusundum. Sonra bi baktim bende tatlı tatlı laf sokmaya baslamisim. Kimse bisey diyemezdi cunku laf sokarken sevimli sevimli tamamen iyi niyet ve saflıkla söylemiş gibi yapıyorum. Sende bunu dene.

Konuna gelirsek ensest mi bunlar ya. Abimgelcek popomu ellicek. İgrenc. Olay esinde bitiyor.

kardeşinin poposunu elleyip yanında giyinip soyunmak mı :KK57::KK57:
ben 13 yaşında erkek kardeşimin yanında bile giyinmiyorum.
Ya nişanlıyken bu hareketleri aynı mıydı ?
Cevabın aynıysa keşke evlenmeseydin bu ne laubalilik hiç hoşlanmam

Ben fevri bi insanim tatli tatli laf sokmayi beceremezdim. Haksiz duruma duserdim bu yuzden. Sonra once laf sokulacak durumlarda sustum guldum eve geldim nasil tatli laf sokup bozabilirim diye dusundum. Sonra bi baktim bende tatlı tatlı laf sokmaya baslamisim. Kimse bisey diyemezdi cunku laf sokarken sevimli sevimli tamamen iyi niyet ve saflıkla söylemiş gibi yapıyorum. Sende bunu dene.

Konuna gelirsek ensest mi bunlar ya. Abimgelcek popomu ellicek. İgrenc. Olay esinde bitiyor.
evet haklısın bende bişey derken elime yüzüme bulaştırıyorum kıskanc sapık olan ben oluyorum anormal olan ben oluyorum keisnlikle oaly eşimde annesi çatlasada patlasada mesafesini koymayı bilmeli her erkek olgunluktur bu bende umarım tatlı tatlı laf soookmayı ögrenirim

kardeşinin poposunu elleyip yanında giyinip soyunmak mı :KK57::KK57:
ben 13 yaşında erkek kardeşimin yanında bile giyinmiyorum.
Ya nişanlıyken bu hareketleri aynı mıydı ?
Cevabın aynıysa keşke evlenmeseydin bu ne laubalilik hiç hoşlanmam
nişanlı iken bunlar olsa görsem ailemde bende evet diyemezdsik bunlar bi garip çok iyi insanlar yani dıştan bakan baıylıyor.bene nişanlı iken öyleydim ama içlerine girdikçe düşkünlük deidklerinin bu oldugunu gördüm anne istiyorki oglum bana tapsın kızlada işini görsün

ya lif ben varken saçma 30 yaşında adamı liflemesi ,soyunma tabikide çamasırları cıkarmıyorlar ama boxerla aneesi sütyenle ablasıda o sekilde gezebiliyorlar enteresan haram değil ama edepli ahkaklı bi yaklaşım değiş siz kıskandıgımı düşünmüşsünüz onlarda öyle düşünüyorlar lakin kıskanmak değil edebe ahlaka çok aykırı hareketler cocouk annesinden benimle farklı tek şeyimiz yataktaki birlikteliğimz diyeyim anlayın onun dısında kadınla benim le olan herşeyi aynı ben napsam kadında yapıyor sürpiz yapıyor hediye alıyor abla bunları desteklliyor hatta üzülüyor annem seni çok seviyor bizlerden co kseviyor onun kıymetini hiç bilmiyorsun gibi gibi gibi tamam haram değil oladabilir zorda kalındıgında giydirebilir yıkayabilir ama biraz bunlarınki ona aşık gibiler
O zaman eşinize "beni boşa ananı al bu ne böyle "diye rest çekin "sıkıysa bidaha cilve yapmasına izin ver sana söylediğimi anana ve bacı na da derim" diyin. Ardindan en sevimli halinizle cilvenizi yapın. Ne kadar deli ettiklerini anlar.

evet haklısın bende bişey derken elime yüzüme bulaştırıyorum kıskanc sapık olan ben oluyorum anormal olan ben oluyorum keisnlikle oaly eşimde annesi çatlasada patlasada mesafesini koymayı bilmeli her erkek olgunluktur bu bende umarım tatlı tatlı laf soookmayı ögrenirim

Hadi anne kiz yanyana giyinir soyunur neyse denize gidersin ana baba abi bikinili görür seni oda neysede don sutyen nedir. Bigun sende içeri don sutyenle gir de nokduklarini sasirsinlar :D insanlar bi acayip olmus valla

Bu olayların iğrenç olduğunu herkes söyleyecektir zaten. Burdan bizim size yapabileceğimiz birşey maalesef yok. ya lafınızı esirgemeyeceksiniz ya da daha çook elleşirler yani. Bu ne saçma şey Allah'ım korusun ya. Hayal bile edemedim yani. Öyle bir durum olacak kii.... Kavga dövüş çek kapıyı çık yani.

O zaman eşinize "beni boşa ananı al bu ne böyle "diye rest çekin "sıkıysa bidaha cilve yapmasına izin ver sana söylediğimi anana ve bacı na da derim" diyin. Ardindan en sevimli halinizle cilvenizi yapın. Ne kadar deli ettiklerini anlar.
ay bu da başka bir yöntem tabi ama söyle söyle diyor onlarda beni sapık ilan ederler yüzsüzlük hat safhada

Back
X