- 24 Haziran 2011
- 23.464
- 48.918
- 798
- Konu Sahibi Allah Bana Yeter
eşinizin annesini ve babsına laf verip terslemesi iyi degil bence yanlış anlaşılmak istemem
Olayı açayım o zaman. Kaynanam bir konu hakkında konuştuğum zaman durup dururken "sen terbiyesizsin annen seni yetiştirmeyi becerememiş" dedi. Başka bir gün sorduğu birşeye geç cevap verdim diye de beni yabani olmakla suçladı. Eşimle muhabbet ederken güldüm diye "ağzını burnunu yamultma öyle" dedi. Başka bir gün eşime dedi ki (eşiyle ayrı) eskisi gibi başbaşa olalım sadece sen ve ben. Boşanırsınız zaten... Yani bildiğin yuvamı yıkmaya çalıştı. Karşılığında da azarı da evden yollanmayı da haketti kusura bakmayın.
Kayınpederim de beni başörtülüyüm diye kabul edemedi. Evlendikten sonra bile hala "çevreme ne derim benim gibi adama yakışıyor mu" diye aşağıladı. Bu arada evimizde bir kuruşu yoktur. Düğünde kendi paramızla 3 bilezik aldık kendilerine verdik bize takın diye. Bu halde olduğu halde benimle başkalarının gelinlerini kıyasladı, beğenmediği beni temizlikçi olarak gördü. Benim ailemi aşağıladı ki düğünümüzde kendi ailemin yaptığı yardımları iyiliği eşim biliyor. Bu arada eşim büyürken de babasının tek kuruş katkısı olmamış, iyi maaş aldığı halde telefonda "ben fakirim oğlum" diye duygu sömürüsü yapıp zor anında bile yardım etmemiş biri. Bu halde olduğu halde her görüştüğümüzde bana laf soktu. Bence o azarları o da gayet güzel haketti.
Ha bu arada bu yazdıklarım yaşadıklarımın onda biri değil. Eşim nasıl davranması gerektiğini bilir.