ben konu sahibine bosan yada bosanma diyemem onun şartlarını yaşantısını yetiştiriliş tarzını çevre yapısını egitim durumunu bilmeden bosan demek bencillikten baska bişey degil belki boşan dediğimiz için gaza gelip yuvasını yıkacak daha kötu olacak yada daha iyi bilemeyiz orasını ama bazı arkadsların kk de genelleme yapmadan söylüyorum konu sahibini yada kendiyle aynı düşünmeyeni ezer gibi ve gururlanarak senin kocanda diye baslayıp sende ezik olmasaydın safsın güçsüzsün vs. gibi devam eden o kadının aslında içinde neler yasadıgını bilmeden kendi tuzunun kuru olmasından ötürü böyle yukardan bakarak ve hem cinsini ezerek ne kazandıklarını gercekten merak ediyorum herkesin şartları ve yasayısı farklı mesele kendini konu sahibinin yerine koyarak yorum yapabilmekte ve vicdanı elden bırakmayarak ben çevremde ne kadınlar gördüm dışardan kendileri prenses gibi gösterip içerde mutsuzluklar yasayan ve mutsuzlugu etrafa saldırmakta bulan kimse kocasına ve kaderine katlandıgı için ezik zayıf ve güçsüz degildir bence aksine her sorunda kaçmak yada etrafa saldırmak yerine suküta ve sabıra sarılanlar bu dünyada kaybetmiş gibi gözüksede Allah katında kazananlar olur ki bu dünya ekme biçme dünyası neyi ekersen onu biçersin