• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

bütün yorumları merakla okudum bir kere siz bu aileyle taban tabana zıt kafalardasiniz edepsize gerçekten edep ogretebileceginizi mi saniyorsunuz kardeşim. bence imkansız zor bile demiyorum bakın. bu kadının çocuk yetiştirme yılları da böyle geçmiş eşinizi sevebilirsiniz iyi yönleri yüzünden vazgecemiyor olabilirsiniz hadi siz disinizi sıktınız ama ilerde çocuk sahibi olmak istediğinizde bu ahlaksız ailenin içinde o çocuğunuza yazık olmayacak mi?inanın kimseyi degistiremezsiniz bu oneriyi sevmiyorsunuz ama sırf bu sebep bile.boşanmak için geçerli.. Allah hayırlı bir çıkış gostersin size dilerim

bilmiyorum bende bu kopnuda çok şüphelendim çünkü annesi küçükkken kendisiyle uyutmus sürekli giydiği gecelikleri coocuklarının önünde giyip otururumus eşinin yanınıda acaba etkisi varmıdır bilemiyorum

aslında işte çocuğa 3 yaştan sonra cinsel kimlik kazandırmak, mahremi öğretmek işte bu yüzden önemli, kişinin kendine özel bir alanı vardır çocukken bunun bilincine varıp istismar edilmemesi için en başta anne baba rol model olarak ona öğretmelidir.
sizin kayınvalide bu konuda hatalı davranınca böyle çarpıklıklar çıkmış ortaya belli ki
bu işi çözse çözse bir uzman çözer.
ama dünyanın en başarılı uzmanını da bulsanız, önce eşinizin "bu işte bir tuhaflık var" diyebilecek seviyeye gelmesi gerekir ki işte o zor görünüyor maalesef :(
çünkü bu ortamın içine doğmuş bunu görmüş normalini bu sanıyor sizi anlayamıyor.
elbette ki anne babamız bizi çıplak görse ne olur? ama niye görsün??? ya ben çocukluktan doğuma kadar anneme bile bir yerimi açmadım annem o benim, üstelik hemcinsim. yobaz olmam ki bu durumda, benim alanım, özelim bu.
bunu anlatmak o kadar zor ki, bakın ben bile tam istediğim gibi ifade edemiyorum.
acaba siz tek başınıza bir uzmana gitseniz ama böyle cinsel terapide başarılı olan biri olmalı. bir danışsanız, eşinize bunu nasıl anlatacağınıza dair size taktik verse?

Bildigin cocuk istismari bu. Kayinvalideniz ahlaksiz ve hasta ruhlu bir kadin. Cocuk ne görürse onu alir büyürken. Yeni yeni yürüyen cocugun önünde don sov yapmis. Acaba 4-5 yaslarinda, ilk orta okul, lise caglarinda neler yapmis. Kayinpeder veya akli basinda biri yokmuymus bu kadini kendine getirecek? Görümceye de suc bulamadim simdi. Böyle anneye böyle cocuklar.
Canim siz unutun vazgecin bunlara edep adap ögretmeye calismaya. Esimi seviyorum ayrilmaya hazir degilim istemiyorum diyorsaniz tek yol uzaga tasinmak. Bu üclü böyle mutlu; yaptiklarinin söylediklerinin ve saka tabir ettikleri davranislarin anormal oldugunu görmüyorlar. Esinizin ergenlik dönemlerini merak ettim. Yani genelde o caglarda aileye kapali oluyorlar hep arkadaslariyla vakit geciriyorlar falan. O zaman da böyle elim sende oynar gibi elleme minciklama varmiymis?
eşim o dönemde bile ailesiini hiç üzmemiş ayrılmanmıs öyle arkadasları gezmeleri tozmaları yok annesiyle teyzesine gider annenanesine gider annesini gitmesi gereken yerelere götürürmüş çok akıllıymıs yani

aslında işte çocuğa 3 yaştan sonra cinsel kimlik kazandırmak, mahremi öğretmek işte bu yüzden önemli, kişinin kendine özel bir alanı vardır çocukken bunun bilincine varıp istismar edilmemesi için en başta anne baba rol model olarak ona öğretmelidir.
sizin kayınvalide bu konuda hatalı davranınca böyle çarpıklıklar çıkmış ortaya belli ki
bu işi çözse çözse bir uzman çözer.
ama dünyanın en başarılı uzmanını da bulsanız, önce eşinizin "bu işte bir tuhaflık var" diyebilecek seviyeye gelmesi gerekir ki işte o zor görünüyor maalesef :KK43:
çünkü bu ortamın içine doğmuş bunu görmüş normalini bu sanıyor sizi anlayamıyor.
elbette ki anne babamız bizi çıplak görse ne olur? ama niye görsün??? ya ben çocukluktan doğuma kadar anneme bile bir yerimi açmadım annem o benim, üstelik hemcinsim. yobaz olmam ki bu durumda, benim alanım, özelim bu.
bunu anlatmak o kadar zor ki, bakın ben bile tam istediğim gibi ifade edemiyorum.
acaba siz tek başınıza bir uzmana gitseniz ama böyle cinsel terapide başarılı olan biri olmalı. bir danışsanız, eşinize bunu nasıl anlatacağınıza dair size taktik verse?
aSLINDA MANTIKLI ÖNCELİKLE KENDİM GİDİP DURUMU ANLATMALIYIM SONRASINDA EŞİMİ ODA İKNA EDERSME GÖTÜRMELİYİM

bütün yorumları merakla okudum bir kere siz bu aileyle taban tabana zıt kafalardasiniz edepsize gerçekten edep ogretebileceginizi mi saniyorsunuz kardeşim. bence imkansız zor bile demiyorum bakın. bu kadının çocuk yetiştirme yılları da böyle geçmiş eşinizi sevebilirsiniz iyi yönleri yüzünden vazgecemiyor olabilirsiniz hadi siz disinizi sıktınız ama ilerde çocuk sahibi olmak istediğinizde bu ahlaksız ailenin içinde o çocuğunuza yazık olmayacak mi?inanın kimseyi degistiremezsiniz bu oneriyi sevmiyorsunuz ama sırf bu sebep bile.boşanmak için geçerli.. Allah hayırlı bir çıkış gostersin size dilerim
AMİN UMARIM HAYIRLI Bİ ÇIKIŞ YOUL GÖSTERİR YADA RABBİMİN BİR MUCİZESİYLE EŞİM AİLESİNE BİR SET ÇEKER VE HERKES HADDİNİ BİLİR AKSİ TAKTİRDE NE KADAR YIPRANIP SONUNDA BİTME İHTİMALİNİN YÜKSEKLİĞİNİN GAYET FARKINDAYIM

Tesekkur ederim. Ama bilmeniz gereken birsey var ki hersey este bitiyor. Bu dunyada cenneti mi yasariz yoksa cehennemi mi eslerimize bagli.

Size tek tavsiyem kendinize onem verin, degerinizi bilin. Inanin bana insan kendi degerini kendi belirliyor.
kesinlikle sen aslında iç sesim gibi konusuyorsun bir türlü uygulayamadıgım iç sesim gibi ...

anasında danasında edep yok edep!!!
anneye bir sorun haca gitmek istiyor o sarı saçları daracık elbiseleri giyen kadın 5 vakit namazdan kalkmıyor ve habire banada oglnada beninm gibi anneyi nasıl bulacaksınız böyle iyi niyetli böyle sizi seven böyle size düşkün diye yani garip teşhirci ama dini sömürerek eşimi masumiyetine inabndıran -ki zaten annesi ona inanmaması mucize rabbim eşimin gözünü açsında onlardan gönül olarak vücut ve rtuh oalrak milyarlarca km uzakta olsun inş

Tipki benim lanet olsasi eski kv ve eski lanet gorumcemi anlatmissin.. yapistikca yapisirlar ben kurtuldum hepsinden bosandim sana bosan ayril demicem tabikide ama benim omrumden omur gitti.. simdi ilahi adaletin yerini bulmasini bekliyorum.. yuvami dagittilar tabikide arkamdada okuz tarzinda bir es vardi surekli onlarin lafina giden.. yasattiklarini yasasinlar Insallah..
eşiniz de mi sürekli kv ve görmeyi tuyoyordu değişmiyorlar değilmi aynı pislikleri devam ediyor dayanamadınız mı önce sabredip sonramı ayrıldınız

ne kadar garip sizin oha dediğinizi onlar gülerek anlatıyorlar, ve bunu övünmek olarak anlatıyor öyle bakımlı kadındım ben diyererek vve offf neresini anlatsam yazdıkca içim soguyor uzaklasıyorum hepsinden taban taban zıttız evet hemde öyle böyle değil benim ailemde annem anneannem erkek kardeşleri ogulları yanında ayakları koltuğa uzatıp oturmazlar lakin bunlar zaten aynı koltukta ayagını uzatıyor cocogun dizine vsvsvsvs yani düşündükçe bunun oluru yok mesafe nedir bilmiyorlar ya ya alalhım offfff kendini bu kadar edepli mükemmel harika insan görüp böyle özellkileri olan bütün insanlar yok olsun istiyorum suan modum çöküntü kafam gitti berbat oldum

ne kadar garip sizin oha dediğinizi onlar gülerek anlatıyorlar, ve bunu övünmek olarak anlatıyor öyle bakımlı kadındım ben diyererek vve offf neresini anlatsam yazdıkca içim soguyor uzaklasıyorum hepsinden taban taban zıttız evet hemde öyle böyle değil benim ailemde annem anneannem erkek kardeşleri ogulları yanında ayakları koltuğa uzatıp oturmazlar lakin bunlar zaten aynı koltukta ayagını uzatıyor cocogun dizine vsvsvsvs yani düşündükçe bunun oluru yok mesafe nedir bilmiyorlar ya ya alalhım offfff kendini bu kadar edepli mükemmel harika insan görüp böyle özellkileri olan bütün insanlar yok olsun istiyorum suan modum çöküntü kafam gitti berbat oldum
Bakımlı değil bildiğin edepsiz,hayasız. Bu kadar iğrencini ilk defa görüyorum okuduklarım arasında.
Allah sabır versin ne diyim.

anneye bir sorun haca gitmek istiyor o sarı saçları daracık elbiseleri giyen kadın 5 vakit namazdan kalkmıyor ve habire banada oglnada beninm gibi anneyi nasıl bulacaksınız böyle iyi niyetli böyle sizi seven böyle size düşkün diye yani garip teşhirci ama dini sömürerek eşimi masumiyetine inabndıran -ki zaten annesi ona inanmaması mucize rabbim eşimin gözünü açsında onlardan gönül olarak vücut ve rtuh oalrak milyarlarca km uzakta olsun inş
bir kadın saçlarını sapsarı boyatıp, daracık elbiseler giyip, namaz kılıp, hacca gitmek isteyebilir. bunlara sözüm yok. ama kadının genel davranışları edep yoksunu. evlat da olsa çocuğun hele hele yetişkin bir adamın karşısında giyinip soyunmak da ne demek ???sizin eşiniz dahil o aileye edep aşılamanız zor görünüyor. bunlar anormal olan her şeyi gözlerinde normalleştirmiş. şahsen anne olsam çocuğumun karşısında böyle bir babanne modeli olsun istemezdim. nişanlıyken hiç mi renk vermediler?

eşiniz de mi sürekli kv ve görmeyi tuyoyordu değişmiyorlar değilmi aynı pislikleri devam ediyor dayanamadınız mı önce sabredip sonramı ayrıldınız
Evet aynen.. hatta kiz kardesine abla esiyle ne zaman birlikte oldugunu sorardi.. ve en kotusude eski esim soylemeye bile utaniyorum aramizdaki ozel seyleri annesinden tut teyzesine kiz kardesine varasiya kdr anlatirdi.. gerdek gecesinde ablasini aramisti tavsiye edinmek icin.. ve ben aslinda ahlaksiz bir ailenin icine dusmusum.. migde birakmadilar.. kiz kardesi agzimi arardi acaba kardesimle her gun iliskisi varmi diye.. anneside bize ozel hayatini anlatirdi.. babasi desen tam bi fiyasko iki evli karsima eski esimin bornozuyla cikardi .. eski esim yigenine sacma sapan hareketler yapardi.. migdem daha fazla devam edemicem..

Evet aynen.. hatta kiz kardesine abla esiyle ne zaman birlikte oldugunu sorardi.. ve en kotusude eski esim soylemeye bile utaniyorum aramizdaki ozel seyleri annesinden tut teyzesine kiz kardesine varasiya kdr anlatirdi.. gerdek gecesinde ablasini aramisti tavsiye edinmek icin.. ve ben aslinda ahlaksiz bir ailenin icine dusmusum.. migde birakmadilar.. kiz kardesi agzimi arardi acaba kardesimle her gun iliskisi varmi diye.. anneside bize ozel hayatini anlatirdi.. babasi desen tam bi fiyasko iki evli.. eski esim yigenine sacma sapan hareketler yapardi.. migdem daha fazla devam edemicem..
birçok yeri benziyor nasıl vazgeçtiniz naıl boşanma kararaı aldınız sizi delirten son şey ne odlu

birçok yeri benziyor nasıl vazgeçtiniz naıl boşanma kararaı aldınız sizi delirten son şey ne odlu
Beni delirten en son sey evli.olan kiz kardesinin eve istedigi vakitte girebilmesi, elinde anahtarinin olmasi, ben ztn kvyle yasiyordum hayatimin en buyuk hatasi oydu.. eski gorumce esiyle tartistiginda gelip iki hafta full annesinde kalmasi beni huzursuz etmeleri.. annesiyle bir olup eski esimle arami bozmak icin plan yapmalari .. surekli eski esime gidin dilekcenizi verin demeleri.. defol git oglumu evlendircem demesi.. vsvs derken ulan dedim benden paydos.. ne haliniz varsa gorun ben hayatimi kurtaricam dedim kendi kendime ve o batakliktan ciktim..

Beni delirten en son sey evli.olan kiz kardesinin eve istedigi vakitte girebilmesi, elinde anahtarinin olmasi, ben ztn kvyle yasiyordum hayatimin en buyuk hatasi oydu.. eski gorumce esiyle tartistiginda gelip iki hafta full annesinde kalmasi beni huzursuz etmeleri.. annesiyle bir olup eski esimle arami bozmak icin plan yapmalari .. surekli eski esime gidin dilekcenizi verin demeleri.. defol git oglumu evlendircem demesi.. vsvs derken ulan dedim benden paydos.. ne haliniz varsa gorun ben hayatimi kurtaricam dedim kendi kendime ve o batakliktan ciktim..
ahlaksız sana defol git oglumu evlendireceğim mi dedi neden dilekçe vermeniz gerekiyorduki yani neden bu cümleyi kuruyorki umarım oglundan ömür boyu ayrı kalarak gözlerini yumar nasıl insanlar varya ya artık huzure verin şu gençlere evlilere karışmayın bırakın evliler evlerinde hayatlarında başbaşa yeri geldiğinde coocuklarıyla hayatlarını yaşasın ya kayıncvaldieler ablalaar abiler herneyse evleninice kızınıız oglunuzu eşine bırakın lütfen uzak olun sizi yalvararak çağırmadıkca gitmeyin karışmayın siz varolan hayatınızın son çeyreğinde ibadete Allaha yönelin fesatlık fitneleriniz oyoksa birgün sizleri boğacak ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:KK34::KK34::KK34:

Back
X