• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

Pek dayanılacak şey değil.
maalesef alışıyor insan yada işte buraya yazana kadar kendisini sorguluyor acaba ben mi abartıyorum diye .Çünkü etrafındaki bunu yapan insanlar normalleştiriyor,bende kendimden arar ara şüpheye düşüyordum bende mi sıkıntı diye.Lakin gördüm ki pek öyle değil.Ya bu durumu kabulleneceğim,Yada başka bir yola devam edeceğim başka bir hayata

maalesef alışıyor insan yada işte buraya yazana kadar kendisini sorguluyor acaba ben mi abartıyorum diye .Çünkü etrafındaki bunu yapan insanlar normalleştiriyor,bende kendimden arar ara şüpheye düşüyordum bende mi sıkıntı diye.Lakin gördüm ki pek öyle değil.Ya bu durumu kabulleneceğim,Yada başka bir yola devam edeceğim başka bir hayata

Normal olmadığına emin ol da :KK70::KK70::KK70:

benim genel yorumlardan anladıgım şuki herkes bu işin hiçnir ihtimalinin olmadıgını düşünüyor belkide cogu haklı ne diyeceğim ne yapacagım şaşaırmıs durumdayım
Benim de anladığım kadarıyla kocaniz sizin istediğiniz yönde düzelecek gibi görünmüyor. Çünkü kafasına sizin fesat olduğunuza dair bir düşünce yerleşmiş. Soyunup giyinmesini boşverin bazı ailelerde ilişkiler laçka olabiliyor da diğer konularda acaba abartıyor olabilir misiniz bunu bir düşünün öyle karar verin derim.

Benim de anladığım kadarıyla kocaniz sizin istediğiniz yönde düzelecek gibi görünmüyor. Çünkü kafasına sizin fesat olduğunuza dair bir düşünce yerleşmiş. Soyunup giyinmesini boşverin bazı ailelerde ilişkiler laçka olabiliyor da diğer konularda acaba abartıyor olabilir misiniz bunu bir düşünün öyle karar verin derim.
doğru bir tespit fesat aynen diğer konularda abartıyor derken hangi konular mesela

ahlaksız sana defol git oglumu evlendireceğim mi dedi neden dilekçe vermeniz gerekiyorduki yani neden bu cümleyi kuruyorki umarım oglundan ömür boyu ayrı kalarak gözlerini yumar nasıl insanlar varya ya artık huzure verin şu gençlere evlilere karışmayın bırakın evliler evlerinde hayatlarında başbaşa yeri geldiğinde coocuklarıyla hayatlarını yaşasın ya kayıncvaldieler ablalaar abiler herneyse evleninice kızınıız oglunuzu eşine bırakın lütfen uzak olun sizi yalvararak çağırmadıkca gitmeyin karışmayın siz varolan hayatınızın son çeyreğinde ibadete Allaha yönelin fesatlık fitneleriniz oyoksa birgün sizleri boğacak ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:KK34::KK34::KK34:
Bagira bagira defol git oglumu evlendircem dedim.. o seninle mutlu degil dedi.. bunuda eski esim bana ben karimla mutluyum ondan raziyim demesinden sonra huzurumu bozmak icin soyledi.. anlasamiyorsaniz dilekce verirsiniz olur biter dedi.. kendi kizi ise yillarca mutsuz kocasi ne cekiyo ondan Allah bilir.. ahlaksizligida gecmis bunlar tamamen seytani duygulara sahip olan insanlar.. kotulere birsey olmuyo sanki.. mesela oglucugu bosanma davasi henuz sonuclamamisken birinden cocuk peydahlamis zaten hep derdi imam nikahiyla evlenirimde senin haberin bile olmaz derdi.. karsisindaki kizdada biraz akil olsaydi henuz bosanma asamasindaki birinden cocuk dogurmazdi.. en son kp arayip bana etmedigi lafi birakmadi benim psikolojim bozukmus, benim nafakadan vazgecmem gerekiyormus yoksa oglucugu hapishaneye girecekmis.. herseyimi calip cirptilar, maddi manevi zarara ugrattilar beni ve gercekten cahil insanlara anlatamiyorsun kiclarindan anliyorlar.. etrafindaki insanlara cok iyimis gibi gozuken insanlardir ama icleri pislik doludur imanlari paradir, zenginliktir, ahlaksiz ve cahilliklerle dolu bir yasam tarzi ayriyetten bes para etmez insanlardan olusan bir toplum.. etrafindaki insanlar bile bozuk..

Kayinvalidenize yumuşak diken demenize bayıldım :KK54: çünkü bende senelerdir Kayinvalideme uygun bir isim ariyordum fakat hiç bu kadar cuk diye oturani bulamamistim. Sağolsun o kadar usta ve tatlı dille laf sokar ki sen ancak onu 2 gün sonra anlarsin ama iş işten geçmiş olur.:oops:.
bende de 2 tane gorumce var ama sizinkinin yanında melek.

Çok düşündüm fakat hiçbir çözüm bulamadım sizin için. Galiba diğer arkadaşların dediği gibi evlilik terapisine,psikoloğa eşinizi götürmez iyi olur.

Kabul etme veya boşanma dışında çareler de var.

1) Psikoloğa gidip, sonra 3'ünün de bir sonraki seansa gelmesini sağlayabilirsiniz. Boşanmak yerine ondan önceki bir çare olabilir.

2) Sizin dışınızda başkalarının yanında da yapıyorlar mı? Yapmıyorlarsa, o başkalarına onlar da yanınızdayken laf arasında önemsiz bir şey gibi anlatabilirsiniz. "Geçen gün Ahmet ve ben otururken, annem de yanımızda üzerini soyunup giyinirken dedi ki bla bla bla, çok güldük vs. Veya yine başkalarının ve onların üçünün de yanında yine önemsiz bir şey anlatır gibi "Ya Ahmet'le Ayşe'nin muhabbeti hiçbir kardeşe yok. Ayşe Ahmet'in kucağına oturur, Ahmet Ayşe'nin poposuna şaplak atar.Kardeş değil de arkadaş gibiler" deyin. Bakalım ne tepkiler geliyor. Konu komşu, yakın akraba uzak akraba sizin akrabalar, onların akrabalar hiçbirini boş geçmeyin. Hepsine bir şeyler anlatın. Onlar yaptıkça siz anlatın ki sizin yanınızda yapmaya çekinsinler. "Neden anlattın ne gerek vardı" derlerse, "neden anlatmayayım ki kötü bir şey mi ki, olanı anlattım. Ayıplanacak bir şeyse de göre göre bana normal gelmeye başladı herhalde" dersiniz.

3) Yukarıdakini onlar yokken de yapabilirsiniz. Böylece daha çok insan duymuş olur. Bir şekilde tepki almaya başlarlar. Ama dedikodularını yapmayın, garipseyenlere "ne bileyim ki farklı bir ilişkileri var" falan dersiniz. Toplumsal baskı bir kere de işe yarar belki.

Eşinizle beraber evlerine gidip geldiğiniz evli çift arkadaşınız yok mu? Onlara bir seferde makineli tüfek gibi hepsini tek tek saydığınızda eşiniz milletin faltaşı gibi açılmış gözlerini görsün de aklı başına gelsin.

bende de 3 görümce var napıyım :) ama sana birkaç tavsiye vericem, kendi yaşadıklarımdan tecrübeyle. öncelikle eşinle fazla laubali, kucak felan meselesi tamamen seni kıskandırmak amaçlı yapılan çocukça hareketler. bana da aynısını yaptılar. ben mutfağa gidiyorum hiç ilgilenmiyorlar, ben içeri girince hemen yalap şalap yapıyorlardı. sakın tuzağa düşme. amaçları kendilerini senden daha fazla sevdiğini göstermek. ne çocukça ya ööff.. evinin düzenine konuşmaları içinde herkes kendi evinin düzeniyle uğraşsın, ben gayet iyi buluyorum de. yemek konusunda tamam anladık en güzel yemeği siz yapıyorsunuz de. yani sen sustukça üstüne geliyorlar. herşeye bir cevap ver. ama sakın saldırma. aynı onlar gibi yumuşak yumuşak laf sok. bak bi daha yapıyorlar mı.
Bir yol bulursanız bana da söyleyin lütfen aynı şeyleri yaşıyoruz 6 yıldır bir çare bulamadım eşimle konuşmayla baslayipb kavgayla son bulurdu resmen ablasina asikmis gibi davranıyor mesela ben bir şey beğenip alsam bi yerde aynısını ablasinada alır bi keresinde saat 12.30 eşimi arayıp caninin kavun istediğini söyledi eşim aldı götürdü mesela hamile olsa hadi neyse kocası olmasa hadi neyse ben istesem kiyametlwri koparır yorgunum akşama kadar çalışıyor um vs harcadığımız para yi gezdiğimiz yerleri bilir evimdeki herşeye karışır geçen yaz tatile giderken ablasinida çağırdı mesela bütün sene gördüğüm yetmiyormuş gibi tatilimizede beraber gittik kaynanami hiç anlatmiyim şöyle diyim siz anlayın kızının avukatı dir bir çare bulamadım evimi taşıdım olmadı boşanma derecesine geldik duzeldik yine aynı bende bir konu açmayı planliyordum sizinkini görünce yazmak istedim

Arkadaşlar çok şekersiniz yaaa:KK70::KK70::KK70:.Şimdi bombayı ben patlatıyorum.Bende bi dakika sayayım.:eek:5 görümce,6 kayın var. Hepside birbirinden şeker.Hele bi kayınbabam var ağzı var dili yok,Kayınvalidemi hiç söylemiyorum bile beni her gördüğünde alnımdan öper. Yorum bekliyorum:stop:

Allaha havale ettim. Hic bir sey yapmıyorum sadece artık daha mesafeliyim daha da mesafeli olacağım. Sabredecegim, elbet bir gün gelecek

Arkadaşlar çok şekersiniz yaaa:KK70::KK70::KK70:.Şimdi bombayı ben patlatıyorum.Bende bi dakika sayayım.:eek:5 görümce,6 kayın var. Hepside birbirinden şeker.Hele bi kayınbabam var ağzı var dili yok,Kayınvalidemi hiç söylemiyorum bile beni her gördüğünde alnımdan öper. Yorum bekliyorum:stop:
Oy oyy şenliğe gel

bir kayın validem bir görümcem var bir eşim var
1. Eşimle aşırı laubali olmalarından,kucak kucağa, olmalarından önlerinde giyinip soyunmalarından,günde 56 defa konuşup evimdeki bütün düzene karışmalarından yaptığım yemeği bile kendi tarif ettiği gibi yapılmasından evime sorulmadan istediği zaman gelmesinden eşimi benden kıskanmasından her harcadığımız lirayı bilmesinden bir yere giderken alacağımız hediyeye bile onun karar vermesinden bunlara rağmen eşimin beni kızı gibi gördüğünü söyleyip benim onları hak etmediğini söylemesinden çok sıkıldım ve bunları yaparken beni severek öperek hah hahha tabiri caizse yumuşak diken ve bu sebeple eşimin bile art niyeti oturup kibarlıkla kavgayla konuşmama rağmen anlamadığı fakat beni boşanmakla tehdit ettiği annesinden artık duayla mı taktik lemi bilemem kurtulmak istiyorum hayatımızdan biraz uzak dursun konuştum kadınlarda güzellikle konuştum yani ben örnekler vererek ve iişte onca iyiliğe bizi oğlumuzdan koparacak vs tabi bunlarda yok eşim onun yanında her şey harika sever öper beniii kızımdan öte der yani offff
2. görümcem ahhh o varya o zaten evliliği berabat eşim eniştesini örnek alıyor eniştesi onların ailesinden uzak eşim bizimkilerden uzak durur sonra ,ablam gibi kadın vs ablasına bebeğim aşkım bitanem vs bunlarıda geçtim vücudunu eller popo felan vs ablası arar bugün annemi akşam yatarken aramıamıssın hasta olmuş vsvsvsvs ve ablam annemiz gibi ay nasıl düşünceli vsvsvs yani buhran yani bunalım yani ben şeytan onlar melek derdime bir çare derken bir çok insanın da bu dertlerle boğuşltunu biliyorum bu konuda bir dua bir tecreübe bir deneyim bir öğütü olan varsa bekliyorum ama alın sakniec konusun demeyin denedim ama adam annesi ablası dışında kim konuşursa onu ailesinden koparmak için konusuyor sanıyor yani bu konuyu bir kaç başlıkta açmayı düşünüyorum çünkü işe yarar tavisyelere ihtiyacım var
Bende oyl
bir kayın validem bir görümcem var bir eşim var
1. Eşimle aşırı laubali olmalarından,kucak kucağa, olmalarından önlerinde giyinip soyunmalarından,günde 56 defa konuşup evimdeki bütün düzene karışmalarından yaptığım yemeği bile kendi tarif ettiği gibi yapılmasından evime sorulmadan istediği zaman gelmesinden eşimi benden kıskanmasından her harcadığımız lirayı bilmesinden bir yere giderken alacağımız hediyeye bile onun karar vermesinden bunlara rağmen eşimin beni kızı gibi gördüğünü söyleyip benim onları hak etmediğini söylemesinden çok sıkıldım ve bunları yaparken beni severek öperek hah hahha tabiri caizse yumuşak diken ve bu sebeple eşimin bile art niyeti oturup kibarlıkla kavgayla konuşmama rağmen anlamadığı fakat beni boşanmakla tehdit ettiği annesinden artık duayla mı taktik lemi bilemem kurtulmak istiyorum hayatımızdan biraz uzak dursun konuştum kadınlarda güzellikle konuştum yani ben örnekler vererek ve iişte onca iyiliğe bizi oğlumuzdan koparacak vs tabi bunlarda yok eşim onun yanında her şey harika sever öper beniii kızımdan öte der yani offff
2. görümcem ahhh o varya o zaten evliliği berabat eşim eniştesini örnek alıyor eniştesi onların ailesinden uzak eşim bizimkilerden uzak durur sonra ,ablam gibi kadın vs ablasına bebeğim aşkım bitanem vs bunlarıda geçtim vücudunu eller popo felan vs ablası arar bugün annemi akşam yatarken aramıamıssın hasta olmuş vsvsvsvs ve ablam annemiz gibi ay nasıl düşünceli vsvsvs yani buhran yani bunalım yani ben şeytan onlar melek derdime bir çare derken bir çok insanın da bu dertlerle boğuşltunu biliyorum bu konuda bir dua bir tecreübe bir deneyim bir öğütü olan varsa bekliyorum ama alın sakniec konusun demeyin denedim ama adam annesi ablası dışında kim konuşursa onu ailesinden koparmak için konusuyor sanıyor yani bu konuyu bir kaç başlıkta açmayı düşünüyorum çünkü işe yarar tavisyelere ihtiyacım var
Bendende 3 görümce 1 kaynana 2 kayınbirader yeni evliyim evlendikten sonra gördüm gerçek yüzlerini ne yapacağımı bilemiyorum

Back
X