Bu kayinvalidelerin amaci ne!!!

Allah yardımcın olsun böyle kötü zihniyetli insanlarla Rabbim kimseyi karşılaştırmasın pisliklerinde boğulsunlar inşallah.. bende evliliğimde sorunlar yaşıyorum eşimden yana değil ama ailesi zor evet ama eşim bana destek oldukça benimle beraber ağladıkça diyorum ki bu adam için değer sabrediyorum stresten her ne kadar ülser olsam da değer be diyorum senin eşinde seni anlasa ve arkanda olsa dayan derdim ama eşin bu olanları göre göre sana karşı cephe alıyorsa bir dakika durma kaybeden o olur sen değil kapına da köpekler gibi gelir aklı başına gelince.. sanma ki söylemesi kolay diye söylüyorum bende eşimden o desteği görmeseydim 2,5 senedir evliyim dayanamaz çeker giderdim çünkü yıpranan ben oluyorum birde eşim göre göre beni haksız bulsaydı kıyamet kopardı.. Allah sana yardım etsin

şimdi eşine gözü önünde bukadar zulüm gösteren kv var ve eşiniz kv sözleri ile hala etkileniyor.Kusurabakmada tüm problem eşinde hayırdır ne oluyor demesi lazım ne demek tek tek yemeğe çağırmak be !!!!!!eşin görmüyo mu bu nasıl bir dengesizliktir

Reactions: anu
Eşin hala küçük pısırık bi oğlan çocuğu gibi.
Onun gibi bir adamla böyle bir ömürlük yola girilmezmiş.
Valla cevabını çatır çatır ver, sana Saygısızlık yapıyorsa Cadı sende yap. Zaten sonunuz iyi gözükmüyor bari hıncını al.

Bi sor esine, tersi olsa ve senin annen her defasinda "ben kizimi x oglani ile evlendirmezsem, gözü acik giderim" deseydi ne yapardi? Birak senin annenin elini öpmeyi, cok emin ol seni bile kendi annene yollamazdi artik.

O kv'de esin göz yumdugu icin herseyi yapiyor. Esin sinirlarini cizse, kv'de asla kötü davranamazdi bile. Senin kv'denin söyledikleri, benimki söyleseyde, ortalik cok feci karisirdi. Esim annesi ile ciddi tartisma yasardi, gitmek istemezdir bile artik annesine. Bunu iste kv'dede biliyor ve hic bir zaman bundan dolayi aramizda sorun olmamistir.

Esin sana saygi duymayan, senin ezilmene seyirci kalan bencil biri. Kesinlikle bosanmani tavsiye ediyorum. Gitsin o diger kiz ile evlensin. Emin ol kv'de seni mum ile arayacaktir sonradan fakat is isten gecmis olur. Kv'den ile tatile gidiyormus o, bir nevi evli bir erkek ile evlenmek icin kür yapiyor. O gelin cook pis fena cikacak.

Son düzenleme:
Bu kaynanalar çıldırmış olmalı diye kitap yazcam artık zaten ben. Anacım hepsi mi aynı olur, hepsi mi sıyrık anlamadım ki... Allah yardımcın olsun canım senin de, hiç kolay değil hiç...

Eyyy çift !!!!
BOŞAN.
parky sen bu kadar keskin yorum yapmazdın nolduuu :S
eşide üzülüomuş eşi zulmetmioki kıza anladığım kadarıyla bence eşiyle konuşsun yuva yıkma ihtimali bu kadar yüksek kadın annede olsa görüşmesinler hele hele kendi tek hiç gitmesin kızın yoklğundan yararlanıp okızı eve falan çağırır bişeyler karıştırır orda :S

eşimle aramız soğudu ben yokmuşum gibi davranıyor yazmış..bu kadar alenen zulmetmeye sessiz kalıp eşini yok sayıp sende kendini sevdiremedin diyen koca için kesin konuştum valla ne biliym.

Çok istiyorsa alsın evlendirsin çekil aradan niye gençliğine yazık ediyorsun kocan bulunmaz hint kumaşı mı? Sesini çıkarmıyormuş bir de

anasının çirkefliğine bakmıyo, seni o eve gitmeye zorluyo bide seni suçluyo kendini sevdirseydin diye. mutfagın kapısı yüzüne kapatılırken huzurla rahatla ymeğini yiyomu kocan. çocuk yapmamakla en iyisini yapmışsın ama bu kadın senin adını kısıra çıkarmıştır
işin içinde kaynana olmayınca evinişzde mutlumusunuz

Reactions: anu
suçun büyüğü eşinde. .onlar mutfakta yemek yiyip senin suratına kapı kapandiginda,ordan kalkıp senin yanına gelmeliydi..yada o kızı alicm dediğinde sert çıkışıp bikaç gün küs kalmaliydi..kaynana da meydanı boş bulmuş seni kendi rizanla yollama derdinde..evlilik 2 taraflı. .bi taraf bu işten vazgeciyorsa bence diğer tarafinda mücadele etmesi bosunadir..

Yerinde olsam o kayınvalideni hayattan bezdirirdim, ne demek diğeriyle evlendirmezse gözü açık gider- o zaman gözün açık git der insan tövbe

çocuk yoksa herşey daha kolay ama ben bu adamı seviyorum kopamam diosan boşanmakda ii bişi değil eşini ailesinden uzak tut dicem ama bunun nasıl yapılacağını bilsem kendim yapardım

Iki ayligina yoktu evinde ankaraya gitmisti akraba dugunleri icin inanin resmen cicim aylari yasadik o kadar guzeldi ki o iki ay hic kavga etmedik yerinden kalkip suyunu almazdi esim cunku annesi kilibik diye bilincaltina yerlestirdi o iki ay icinde yaptigim heryemege yardim etti hep mutluyduk birbirimizi elestirmedik bile geldigi gun esimin annesinin evi yan tarafta bitisik bina oraya gitmesiyle butun buyu bozuldu geldiginde yine asik surat yine beni elestirmeler basladi

anlattığına göre eşinin etki altında kaldığı çok belli canım önce eşini karşına al konuş o zaman ben her sıkıntımı eşimle paylaşırım konu annesi bile olsa herkes diyor bana anlatma annesi sonuçta ama bilsin benim gizlim saklım kötü bir niyetim yada yalanım yok.. eşimde beni anlıyor dinliyor haklıysam haklısın demesini biliyor zaten aksi düşünülmemeli.. anne diye sürekli anne haklı olmamalı.. ben eşimi doldurup annesinin üstüne de salmıyorum yanlış anlaşılmasın beraber yaşıyoruz biz kayınvalidemle çok iyi biridir ama yaşlı insan her zaman düşünceli olamıyor kötü niyetli olmasa da ben rahat edemiyorum bana ters düşüyor vs. ama anlatıcak kimimiz var ki başka eşlerimiz bize destek olmazsa biz onlar için neden bunca sıkıntıyı çekelim ki..

Neden bu kv'ler neden bu ilgisiz damatlar neden kizlar neden
Yapilcak birsey yok maalesef ... Kocaniz sizi ezdirmemeli ... Yada cekicen o kv bi köseye gözünü yumcam agizini scican ve tehdit edicen! Ondan sonra aglayip odadan cikican bana vurdu diyecen!

peki bu eşe bağlı deme bnm de nişanlım ailesine çok bağlı ve bende sizin anlattıklarınızı çok doğru buldum kendi aileme anlatsam olmaz arkadaşımla paylaşsam farklı olur nişanlımla paylaşıyorum bende sizin dediğiniz gibi bana destek olsun onla dertleşeyim istiyorum bana şikayet eder gibi anlatma yorumsuz anlat dio bunu nasıl başarabilirimki ben bizimde sorun kayınpederde bnm her şeyime karışı nişanlım şehir dışında bi sürede orda kalmak zorunda yani k.pbeni sürekli uyarıo "yok şunla tokalaşma kız kard. düğünü var mesela öle kuzen muzen herkezle oynama yoksa düğünü terk ederim v.s konuşmalar ilk sorunumz deil üstelik k.p ile ilgili daha önce konu açmışlığım var bana yol gösterin nolur çabuk sinirlenen bi insanın düşünceleri bana cahilce gelio ve nişanlım bana destek olmuo çok korkuorum evlenncede aynı olcak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…