- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
peki bu eşe bağlı deme bnm de nişanlım ailesine çok bağlı ve bende sizin anlattıklarınızı çok doğru buldum kendi aileme anlatsam olmaz arkadaşımla paylaşsam farklı olur nişanlımla paylaşıyorum bende sizin dediğiniz gibi bana destek olsun onla dertleşeyim istiyorum bana şikayet eder gibi anlatma yorumsuz anlat dio bunu nasıl başarabilirimki ben bizimde sorun kayınpederde bnm her şeyime karışı nişanlım şehir dışında bi sürede orda kalmak zorunda yani k.pbeni sürekli uyarıo "yok şunla tokalaşma kız kard. düğünü var mesela öle kuzen muzen herkezle oynama yoksa düğünü terk ederim v.s konuşmalar ilk sorunumz deil üstelik k.p ile ilgili daha önce konu açmışlığım var bana yol gösterin nolur çabuk sinirlenen bi insanın düşünceleri bana cahilce gelio ve nişanlım bana destek olmuo çok korkuorum evlenncede aynı olcak die
Bosanarak meydani neden ona birakacaksin onu amacina kendi ellerinle gotureceksin. Bak sende diyosun esin seni sevmis evlenmis. Sık disini verme canini, kocan icin mucadele et biliyorum zor olacak ama esini hic yalniz birakma ki oda sensizligi dusubmesin annesine koz vermesin. Allah yardimcin olsunGunaydiin kizlar evimde huzurum kalmadi artik gozume uyku girmiyo sanirim bosanma karari almak icin kendimi deniyorum cunku artik katlanamicam inanirmisiniz Allah im icimden esime olan sevgimi sok al da arkama bile bakmadan gidebiliyim diye dua ediyorum biz birbirimizi cok severek evlendik ama annesi sagolsun tanistigimiz gunden beri bi gun huzur vermedi esya alinicak herseyi benim aileme yikti dugun geldi altinlarimi alip kendine bilezik yapti kinamda dugunumde kuyafetlerime kendi karar vermek icin ailemin yaninda kavga cikardi evlendik evime geldi beni kovmaya calisti bundan once ogluna bi kiz begenmis onu almak istemis esimde beni bulunca kabullenemiyo tabi beni hala o eski kizla fotograflar koyuyo tatillere onunla gidiyo ve bana soyledigi seyde ereni o kizla evlendirmeden gidersem gozum acik gider benim herseyi yuttum esim istiyo diye bayramda evine gittim annecim dedim simdi yine evine gidiyorum esim sensiz gitmem dedigi icin odaya giriyo hic yanimiza gelmiyo bana yaptigi yemeklerden yedirmemek icin herkesi tek tek yemege cagiriyo mutfagin kapisinida kapatiyo girmiyim diye esime surekli karin soyle karin boyle anlatip duruyo o da etkileniyo bi haftadir bu yuzden konusmuyoruz ben yokmusum gibi davraniyo artik gercekten yoruldum bana bi akil verin diyorumki bosanalim evliyken cekicegime ayrildigimda cekerim bu kadar kin nefret dolu insani kaldiramiyorum esimde cok bunaldi halinden belli dayanamiyorum artik
Göze göz dişe diş, ben olsaydim sevdiğim adami kimseye kaptirmazdim. Kayinvalide de neymiş. Her erkek mutsuz kadinin yanindan kaçar hatta mutsuz insanin yanindan herkes kaçar, canim senin valide olayi çözmüş, gelini mutsuz et oğlani uzaklaştir. Düşmeyin bu numaralara mantikli olun. Bekara koca boşamak kolay gelir yorumlara aldanma. Madem seviyorsun, kocana demogoji yap mağduru olduğunu romantik ve sevgi dolu cümlelerle anlat. Erkeklerin kafasi anne gelin diyaloglarina basmaz azicik gelin dolduruşu yap canim sende. Kaptirma kocani sonra kayinvalide 1-0 gelin olur :)Gunaydiin kizlar evimde huzurum kalmadi artik gozume uyku girmiyo sanirim bosanma karari almak icin kendimi deniyorum cunku artik katlanamicam inanirmisiniz Allah im icimden esime olan sevgimi sok al da arkama bile bakmadan gidebiliyim diye dua ediyorum biz birbirimizi cok severek evlendik ama annesi sagolsun tanistigimiz gunden beri bi gun huzur vermedi esya alinicak herseyi benim aileme yikti dugun geldi altinlarimi alip kendine bilezik yapti kinamda dugunumde kuyafetlerime kendi karar vermek icin ailemin yaninda kavga cikardi evlendik evime geldi beni kovmaya calisti bundan once ogluna bi kiz begenmis onu almak istemis esimde beni bulunca kabullenemiyo tabi beni hala o eski kizla fotograflar koyuyo tatillere onunla gidiyo ve bana soyledigi seyde ereni o kizla evlendirmeden gidersem gozum acik gider benim herseyi yuttum esim istiyo diye bayramda evine gittim annecim dedim simdi yine evine gidiyorum esim sensiz gitmem dedigi icin odaya giriyo hic yanimiza gelmiyo bana yaptigi yemeklerden yedirmemek icin herkesi tek tek yemege cagiriyo mutfagin kapisinida kapatiyo girmiyim diye esime surekli karin soyle karin boyle anlatip duruyo o da etkileniyo bi haftadir bu yuzden konusmuyoruz ben yokmusum gibi davraniyo artik gercekten yoruldum bana bi akil verin diyorumki bosanalim evliyken cekicegime ayrildigimda cekerim bu kadar kin nefret dolu insani kaldiramiyorum esimde cok bunaldi halinden belli dayanamiyorum artik
merhaba canım dediğin gibi kendi ailene anlatman bence de olmaz nişanlına karşı cephe alabilirler sizin aranız düzelir nişanlın düzelir belki ama ailenin aklında hep bir soru işareti kalır bence ben böyle düşündüğümden evlenmeden önce hiç bir sorunumu aileme yansıtmadım tabi ki öyle büyük sorunlar yaşamadım eşimle aramda kavga etsekde zaten barışıyoruz bazen boşuna uzatıyoruz vs. senin konuna gelirsem şahsi fikrim kayınpederin karışıyor evet karışmamalı da ama he deyip geçsen ben öyle çok şeye susup alttan alıyorum ki normalde susmayan herşeye karşılık veren bir tipimdir mesela ama susmayı öğreniyorsun tabi ki bazı noktalarda kendini ezdırmen anlamına gelmiyor muhatap olmak istemediğim bir konuysa hiç umursamıyorum geçiştiriyorum.. nişanlınla iletişimine bağlı sanırım ilerde sorun olup olmaması kayınpederini iki görürsün bir söyler iki söyler tamam der geçersin ama nişanlın dolduruşa gelip üstüne gelirse boşluğa düşersin evlilik çok güzel birşey bence ama şu ailelerrrr...
merhaba canım dediğin gibi kendi ailene anlatman bence de olmaz nişanlına karşı cephe alabilirler sizin aranız düzelir nişanlın düzelir belki ama ailenin aklında hep bir soru işareti kalır bence ben böyle düşündüğümden evlenmeden önce hiç bir sorunumu aileme yansıtmadım tabi ki öyle büyük sorunlar yaşamadım eşimle aramda kavga etsekde zaten barışıyoruz bazen boşuna uzatıyoruz vs. senin konuna gelirsem şahsi fikrim kayınpederin karışıyor evet karışmamalı da ama he deyip geçsen ben öyle çok şeye susup alttan alıyorum ki normalde susmayan herşeye karşılık veren bir tipimdir mesela ama susmayı öğreniyorsun tabi ki bazı noktalarda kendini ezdırmen anlamına gelmiyor muhatap olmak istemediğim bir konuysa hiç umursamıyorum geçiştiriyorum.. nişanlınla iletişimine bağlı sanırım ilerde sorun olup olmaması kayınpederini iki görürsün bir söyler iki söyler tamam der geçersin ama nişanlın dolduruşa gelip üstüne gelirse boşluğa düşersin evlilik çok güzel birşey bence ama şu ailelerrrr...
Böylelikle sevmenin ve aşık olmanın evlilik yürütmek için yeterli olmadığını tekrar anlamış oluyoruz.
Arkadaşım kendi kıymetinizi bilin. Size zarar veren insanlardan uzak durun eşiniz olsa bile. Eşiniz Böyle fedakar bir insan olduğunuzu bildiği için sınırlarınızı tekrar tekrar aşmış. Ama siz dik durun"ben bir bireyim kusura bakma hayatım annen yaptığı davranışları fark edene kadar iletişimi kesiyorum" deyin.
Bu ne yav böyle nişanlıyken ayrı evliyken ayrı çekiyorsunuz. Ne demek yemek yedirmemeye çalışmak. Eee eşiniz ne diyor. O da sırası gelince yiyip çıkıyor mu?
Normalde çooook sakin bir insanımdır. Halden anlar alttan alırım. Ama böyle bir durumda basıp gelirdim evime. Ohhh beğen kendine eş yap bütün bunları görmezden gel.
Eşinizi Karşınıza alın konuşun. Böyle evlilik olmaz. Gerekirse ailenizden destek alın.
kaç yaşındasın 22 yaşındayım ben bana çok zor gelio dengeyi sağlamak.. yok nişanlım daha çok haklı olanı savunmakdan yana.. doğru umursamamaya alışmam gerek sanırım nişanlımda bunu yapıo çünkü babasını umursamıo ...
işin ilginç yanı ya aynı evde yaşıcaz yada yakın yerlerde nişanlım atandığı yere ben tayin istcem onlarda gelcekler yaşadıkları yerdeki herşeyleri bırakıp temelli yani.k.p ye he he deyip işime bakmam lazım buda yapıma uymuyo Allahım yardım etsin bana Allah dan k.v sorunsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?