Bu kayinvalidelerin amaci ne!!!

üzgünüm ama eşin beş para etmezmiş. kimin haddine eşine bu şekilde davranmak? bir erkek karısını nasıl bu kdr ezdirebilr, yok saydırabilir aklım almıyor. eşini adam gibi uyar. aklını başına alıp anasına iki çift edemeyecekse, veya seni onun evine sürüklemeye devam edecekse boşan gitsin. kimse senden değerli değil bu hayatta. böyle bir muameleye maruz kalmana izin veren koca olmayıversin hayatında, ölmezsin. bu adamın sevgisinden de şüphe et bence.

Allah korusun böyle fesat insanlardan . ama esini seviyorsan o da seni seviyorsa bitirmek yerine KV yı hayatinizdan çıkarın. Gitmeyin gelmeyin gorusmeyin. Eşiniz anasının yaptıklarını gore gore bunun icin size kizmaz heralde? Her evliliğin bir imtihanı varmis. Sizinki de sukur ki Eşiniz değil annesi. Bir ölçü katlanılabilir gibi. Bakın burda ne manyak eşler çıkıyor konuları okuyorum da. İmtihan deyip sabredin bence gorusmeyin en kotu ihtimal.

Kv fenaymis. Cok fenaymis.
Ama kv fena diye bosanma olmaz.
Onemli olan burda esinizin tutumudur.
Iste o tutumda sorun varsa bosanilir maalesef.

Esiniz neler diyor ne yapiyo mesela kv den geldikten snra? Size davranislari nasil oluyor.

merhaba canım dediğin gibi kendi ailene anlatman bence de olmaz nişanlına karşı cephe alabilirler sizin aranız düzelir nişanlın düzelir belki ama ailenin aklında hep bir soru işareti kalır bence ben böyle düşündüğümden evlenmeden önce hiç bir sorunumu aileme yansıtmadım tabi ki öyle büyük sorunlar yaşamadım eşimle aramda kavga etsekde zaten barışıyoruz bazen boşuna uzatıyoruz vs. senin konuna gelirsem şahsi fikrim kayınpederin karışıyor evet karışmamalı da ama he deyip geçsen ben öyle çok şeye susup alttan alıyorum ki normalde susmayan herşeye karşılık veren bir tipimdir mesela ama susmayı öğreniyorsun tabi ki bazı noktalarda kendini ezdırmen anlamına gelmiyor muhatap olmak istemediğim bir konuysa hiç umursamıyorum geçiştiriyorum.. nişanlınla iletişimine bağlı sanırım ilerde sorun olup olmaması kayınpederini iki görürsün bir söyler iki söyler tamam der geçersin ama nişanlın dolduruşa gelip üstüne gelirse boşluğa düşersin evlilik çok güzel birşey bence ama şu ailelerrrr...

yani eşine yazıklar olsun, boşan bırak allah aşkına, o ne yaa sana hilkat garibesi gibi davranıyorlar ailecek. sende insan evladısın öyle davranılır mı şuan ağzım açık kaldı valla.

size ne o adamdan koca,ne o kadından k.valide olur

kendinize yazık etmeyin...

Bosanarak meydani neden ona birakacaksin onu amacina kendi ellerinle gotureceksin. Bak sende diyosun esin seni sevmis evlenmis. Sık disini verme canini, kocan icin mucadele et biliyorum zor olacak ama esini hic yalniz birakma ki oda sensizligi dusubmesin annesine koz vermesin. Allah yardimcin olsun

Çok severek evlenmişsiniz belli.
1 haftadır adam konuşmuyor seninle, anasının lafına bakarak.

Yuuuh cadiya bakkk
Esiniz sizin yaninizda , kaynanayi silin gitsin
Esiniz ne diyo bu duruma

O kadın sana bunları yaparken, söylerken sen napıyorsun? Neden bu kadar ezdirdin kendini akıl alır gibi değil. 2 laf söylemek bu kadar zor mu? Olmadı kavga cıkarırsın sana bunları yapma hakkını vermezsin ona. Sende de suç var.

Göze göz dişe diş, ben olsaydim sevdiğim adami kimseye kaptirmazdim. Kayinvalide de neymiş. Her erkek mutsuz kadinin yanindan kaçar hatta mutsuz insanin yanindan herkes kaçar, canim senin valide olayi çözmüş, gelini mutsuz et oğlani uzaklaştir. Düşmeyin bu numaralara mantikli olun. Bekara koca boşamak kolay gelir yorumlara aldanma. Madem seviyorsun, kocana demogoji yap mağduru olduğunu romantik ve sevgi dolu cümlelerle anlat. Erkeklerin kafasi anne gelin diyaloglarina basmaz azicik gelin dolduruşu yap canim sende. Kaptirma kocani sonra kayinvalide 1-0 gelin olur :)

Mesji okdam direkt basliga cevap veriyorum. Onlarin amaci huzur bozmak genelde cok sukur ki benimki gibi istisnalar var gelinini el ustunde tutan. Yani tamam biraz cok konusuyor ama gayet iyi niyetli kocise karsi bile hep beni savunur saglsun. Ama mesela babannem oyle degildir. Annemle babam kavga edince kadin keyif alirdi. Ya da gorumcemin kaynanasi kadin bildiginiz kabus. Oglunu doldurup gorumcemin ustune salmis ve adam kadini doverken otuup izlemis psikopat.

kaç yaşındasın 22 yaşındayım ben bana çok zor gelio dengeyi sağlamak.. yok nişanlım daha çok haklı olanı savunmakdan yana.. doğru umursamamaya alışmam gerek sanırım nişanlımda bunu yapıo çünkü babasını umursamıo ...
işin ilginç yanı ya aynı evde yaşıcaz yada yakın yerlerde nişanlım atandığı yere ben tayin istcem onlarda gelcekler yaşadıkları yerdeki herşeyleri bırakıp temelli yani.k.p ye he he deyip işime bakmam lazım buda yapıma uymuyo Allahım yardım etsin bana Allah dan k.v sorunsuz

Ya kimsenikocasina hakaret etmek istemem ama bence baslik yanlis olmus kocamin amaci ne diyeceksiniz! Ne demek o kizla evlendirmezse gozu acik gidermis o kaynanayi oyle bir bozarim ki bir daha insan icine cikamaz. Ama okuzlugun kallavisi kocanizda yani bu nasil bir malliktir. Annesini yaptiklarini hem gormezden gliyor hem lafina kanip size tavir aliyor. Ooooohhhh ne guzel hayat. Al karsina adam gibi konus. Kirmizi cizgilerini belli et hala annem annem diyorsa gitsin anasinin dizinin dibinde otursun. Cocukmudur nedir yaaa.

Zaten kız çocuğu olduk mu birey filan olmamıza izin verilmiyor.
Kız anneleri - aman kızım sen iyi ol, aman idare et aman da aman - derler sorun çıkarmazlar hiç.
Erkek aileleri ise - kendini ezdirme, haddini bilsin, biz onu gelin aldık.
Baştan zihniyet sorunu galiba bu.

Arkadaslar.benim sac ve.yüz ile.ilgili bir iki sorum vardi. Konu acmistim.nolur.bilen bakip cevaplayabilirmi acill

Suçun büyüğü eşinde.
Sen eşine çeki düzen ver bence.
Adam olsun yoksa boşan gitsin.
Çekilmez bunlar, böyle hayatta geçmez zaten.

Ooo bnim ki de ayni .. Esimi kiskirtmazlarsa cok iyi bi insan ama kaynanam oyle deqil ilk gelinim 19 yasindayim ve uc aylik hamileyim bnimko ilk defa bana el kaldirdi kaynanam gulerekden izledi

bende 22,5 dan 23 sayılırım :) 20 yaşında evlendim anlayacağın 4 sene sevgililik sürecimiz oldu ve kayınvalidemle beraber yaşıyorum ama tek kendisi var mecburiyetler vs. nişanlın doğru olanı savunuyorsa hiç korkma derim seviyorsanız birbirinizi üstesinden gelirsiniz bence umursamamayı öğrenmen gerek evet ama SAKINNN altına çiziyorum SAKINNN aynı evde yaşamayı kabul etme yok öyle bir dünya devlet memurusunuz da sanırım kimseye ihtiyacınız yok olmamalı ev ev üstüne olmuyor ben tek kayınvalidem varken rahat edemiyorum ki bana zararı olmamasına rağmen ama olmuyor.. benim kayınvalidem sorunsuz gerçekten hiç karışmaz yemeğimi yapar elinden geldiğince çamaşır yıkar asar bana temizlik yap demez dırdırı yok yani ben kafama göre takılıyorum ama birlikte yaşamanın zorlukları illa ki oluyor birde kayınpeder olucak daha diken üstünde olacaksın sürekli herşeyine nişanlıyken karışan adam aynı evin içinde neler der kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…